2009 Eylül Anneleri

kabul ettım zeynepcım bakıcam hemen gökşene:) bu arada ben verdım kıvı tadına baksın dıye yedı zaten ıstemedıgı zaman agzını acmıyo paşam

canım ben şimdi verdim gerçi pek sevmedi ama yine de yarım kivi yedi denilebilir şimdide netten bakıyım dedim verilmesi pek önerilmiyo aksini söyliyen dr larda var ama ne bilyim yinede içime bi kurt düştü

bende baktım rüzgara maşallah çoook tatlı :)

bu arada sende maşallah çok güzelsin zayıfsında kilo filan da kalamamış :)

ailecek hep mutlu olun inşalalh :)

böle çikine can kurban :))) çok güzel bi kızn var güzelliği annesınden almıs tartısmasız.. bende 13 kilo almıstım sımdı hıc kalmasdı kılo.. allah hepimizin mutlulugu daim etsinn inşş

bazı doktorlar verebılırsınz kıvı portakal dıyo bazıları 8 ayı bekleyın dıyo ben gecen rüzgarın burnu aklmaya baslayınca meyve fılesıne portakal koymustum öle eme eme bıtıdır bı dılımı:)

öle tabi cnm bende eksiye acıya da damak tadı alıssın dıye 3-4 kasık verıyorum begenırse atlıyo tabaga yoksa baloncuk yapıyo

haftanın ilk günaydını benden çalışan anneler için hemen geçen bir hafta olsun

günaydınlarrrrrrr
meryemcim ali tuna nasıl oldu iyidir inş.
özgecim ezgi naz nasıl?
hafta sonu iyi geçmiştir umarımmm

Günaydın Tülaycım. ıyiyiz çok şükür. Ezgide iyi. Senden nbr? paşam nasıl?

Haftasonu temizlik yapmakla geçti valla. Yoruldum.

canım kıyamam sana yakın olsak ben cuma dan hallederdim sende
hafta sonu rahat ederdinnnn
paşam süper huysuz hep kucak istiyo
bu uyku yöntemini denedim 2 gün
ondan sonra delirdi
ezgi devammı uyumaya?
bende halılarımı topladım
yıkamaya vericem
bahar temizliği......öle işteee

selam güzel hatunlar.. herkeste bir temizlik telaşı var sanırım.. bende eve gidince devam temizliğe cam silicem hafta sonu gezmekten yarım kaınca hafta içi tamamlıcaz mecburen..

Back
X