2009 Eylül Anneleri

Tülaycım valla Ezgide huysuz cadının teki oldu çıktı. Toptan cozuttular sanırım :)))) Uykusuda eh işte şöle böle.

Günaydın Hüsniyecim , Gizemcim..

tülaycım daha iyi çok sükür ama ateşimiz çöok uzun sürdü 3 gün hiç düşmedi zavallı yavrum dün gündüz ates dusunce uzun uzun uyudu. şimdi bıraz daha iyi ama çok yorgun

kızlar günaydın...

resmen dökülüyorum, rüzgarın dişleri çıkıyor ve ne one ne bana ne de anneme uyku yok.... dün gece rüzgara dönüşümlü baktık, valla bebeklerine tek bakan annelere helal olsun... benim dün resmen pilim bitti, işe sabah kendimi zor attım...

rüzgar acayip huysuzlaştı, ben de uyku düzeni bozuldu diyordum, meğerse kızımın dişleri çıkıyormuş... damağında dişler belli, gelmek üzereler, akıntı, öksürük, kusma ve ishal yaptı bizde malesef diş....

bu arada hippin hindili mısırlısını denedim tabiki anne sütüyle hafiften cıvıttım, rüzgar bayıla bayıla yedi. kesinlikle tavsiye ederim. bir de metro dan sıfır yağsız dana et aldım kuşbaşı şeklinde, onu da kibrit kutusu büyüklüğünde ayırıp tek tek buzdolabı poşetlerine buzdolabına attım. kıyma olarak çektirmedim. poşetten eti alıp tek başına pişircemn, daha sonra da rondodan geçircem.... metrodaki yetkili kasap kıyma olarak çektirmekten daha ince olur dedi bu şekilde bakalım denicem...

bu arada bir arkadaşım yaban mersini çok faydalı demişti, eşi doktor kendisi hemşire... ben de hippin yaban mersinini anne sütüne koyuyorum rüzgar onu da bayıla bayıla yiyor...

meryemcim alitunanın ateşi vardı, nasıloldu merak ettim...

ya Özge cim bazen çıldırarsım geliyo
ama öle tatlıkiiiiiiiiiii
ve uykuya inanılmaz zor dalıyo
denememden dolayı sanırım
poofffffff ezginin son hallerini görmedim kocaman olmuştur canım yaaaaaaaaaaaa

tülaycım daha iyi çok sükür ama ateşimiz çöok uzun sürdü 3 gün hiç düşmedi zavallı yavrum dün gündüz ates dusunce uzun uzun uyudu. şimdi bıraz daha iyi ama çok yorgun

kıyamam ben ona yaaa...ama atlatmış şükürler olsun

gülay cım sizede geçmiş olsun sağ salim çıkarsın inş. rüzgar cık dişlerini

Gülaycım çok geçmiş olsun Rüzgarıma. Şimdide diş furyası başladı bebelerimizde. Allah hayırlısıyla çıkarmak nasip etsin. Çok sarsılıyo kuzular kıyamammmm.

Tülaycım yeni resimler çekiyorum Ezginin ama daha bilgisayara atmaya fırsatım olmadı.

özgecim inşallah sizinkiler zor çıkmaz resmen rüzgar çöktü, kilo da kaybetti. ağladığı zamanların haddi hesbı yok... çok canım sıkılıyor....

gülaycım daha iyi çok sükür canım . sizede geçmiş olsun çocuk uyumayınca anne perişan oluyor valla. bugun ben oyleyım ustune bırde hastayım alituandan gectı sanıyorum.

geçmişi okudum çok üzüldüm. yasemincim ne diyebilirim ki sana tavsiye de bulunmak isterim ama gerçekten aklım karıştı, kayınvaliden ne kadar garipmiş, anladışım kadarıyla eşinden de korkusu yk. insan biraz çekinir....

ama kendini daha iyi hissetmeni sağlayan bişey söylücem, emeklemek asla bebeklerde gelişim aşamalarından biri değil, rüzgarda emeklemenin e si bile yok. çünkü neden yere bırakmıyoruz bizde. emeklenin onun için bi faydası da yok bence, bebeklerin gelişim evrelerinden de değil emeklemek. bunu okuduğum kitaplar yazıyor, bu yüzden sakın üzülme, ben hatta emeklememesini tercih ediyorum hep, halının üzerinde gezip tozları süpürmesin evde....

istersen bakıcı konusunu düşünürsen ben de araştırırım.

baharcım organik bilgilerin için teşekkür ederim, gdo nun hipp de olmadığına emindim. demekki soya lesitini diye korkmamak lazım. eşimde milupa ve bebelaca güven dedi... riski göze almazlar, dünyaca büyük firma dedi. zaten milupa, danone,i bebela aynı firmanınmış...

gizemcim aoç ye günebilirsin canım, ben de ankarada tereyağını bulmaya çalışıyorum.... rüzgara yedirmek için....

ya buraya neden kimse resim eklemiyo herkes ********ta sanırım benide eklermisiniz

Son düzenleme:
merhaba kızlar. herkes iyidir umarım.
oğlum haftasıonu cozuttu. hep kucak isteyen zırıl zırıl bir yerine bişi olmuş gibi ağlayan çığlık atan bir bebek oldu. zaten yemiyordu artık hiç yediremiyorum. delircem. sabahın köründe 6 da uyanıyor uyku uyumadığından da ağlıyor zorla uyutuyoruz saatler sonra. offffffffffff of.

tesekkur edrım.bende alıp almama konusunda kararsızdım.gercı esım guvenılırdır dedı ama sızlere sormak ıstedım.

gülaycım walla ben de milupa nın heronun organiklerini alıyorum canım. bebelac devam sütü de kullanıyorum. elimden geldiğince dikkatli oluyorum gdo vs konusunda. ama paşa yemiyor da yemiyor napiim. geçen akşam oturttum kendi yediğim pilavdan verdim ağzına şapadak şapadak yedi delircem. ben o kadar sakınırken....

filizcim ben ekleyim, burada resim eklemiyoruz genelde başkaları da bakıyor diye....

baharcım benim kızım da bir haftadır ağlıyordu durduk yere, geceleri çok uyanıyordu, ama dişleri çıkıyormuş kuzumun.... ali efenin çıkmışmıydı dişleri... belki ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…