yaaa ben bu yazdiklarinizi ilk kez burda duyuyorum ve hic birisini yapmadik
biz ilk cuma kurbanını kestik. saçı içinde kesmeden takribi bişeyler verdik[/QUOT
Allah kabul etsın.bızde hemen kesıcektık ama dogumunun 6. gunu yogun bakımda falan yattı bı sure kendımıze gelemedık.allak bullak olmustuk o yuzden erteledık.Rabbım evlatlarımızn acısını gostermesın hıc bır anne babaya.
hanımlar bu arada hafta sonu dısarı cıktık bı kac tane oyuncak aldık ege ye cok sevdı.emeklemeye yardımcı playschool un tırtılını aldık.uzerınde ısıkları var muzık calarak surunuyor.bebek yanına yaklasınca sensorlerı var tekrar hareket etmeye baslıyor.
bırde yıne plaschool un cıngırak corapları var.onu aldık sureklı ayakları ıle oynuyor onu gıydırınce.zaten sımdı ayaklarını kesfetme zamanı.agzına sokmaya calısıyor ayaklarını.cıngıraklar ses cıkardıkca delı gıbı ayaklarını sallıyor.uzerınde 5 kadar rakamlar yazıyor.
nubby nınde meyve sebze fılesını aldık onuda sevdı ıcıne elma dılımleyıp koyuyorum kemırıp duruyor dıslerının kasıntısınıda gecırıyor.
su donemlerınde egıtıcı oyuncaklarda almak lazım.
arkadaşlar merhaba benim oğlum 4.5 aylık ve uykusu çok hafif yarım saat en fazla 40dk. uyanıyor yanlız ağlayark sakinleştirip sallıyorum yine uyuyor uyanırken yine aynı ağlama çıldırcam artık ne yapmalıyım
(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?