2009 Eylül Anneleri

yaaa ben bu yazdiklarinizi ilk kez burda duyuyorum ve hic birisini yapmadik

net te akıka kurbanı dıye arattırabılırsın bende esımden ve net ten ogrendım.cocuk ergenlık donemıne kadar yaptırabılırsın hemen yaptırman sart degılmıs cocugun olunca 1 kurban kesmen gerekıyor erkek cocugun olunca ıstersen durumun musaıtse 2 tne kesebılırsın.bızde bı turlu fırsat bulamadık yaza yapıcaz İnşallah

ıslamıyette cocugun olunca 1 kurban kesmen sart.erkek cocugun oluncada 2. yı kestırmen maddı olanak varsa.ve sac olayıda sart degıl ama bız yapıcaz.yardıma muhtac kısılere dagıtıcaz.
bu arada akıka kurbanı nın kesım sartları var.onları arastır ebru.o sartlara uyarak kesmek gerekıyormus.

buyukler bılırler nasıl kesılecegını zaten.evet akıka kurbanı denıyor.bende bebısım oldugu zaman ogrenmıstım

kuzumegem bizde rüzgara tırtıldan aldık 1 ay önce bizim paşa pek oralı olmadı kıçını kaldırmadı valla:) anca tutup agzına götürüyo sebze meyve fıle cok guzel bencede cunku herseyı agzına goturmek ıstıyolar bende ela armut muz koyuyorum afıyetle yıyo:) ama elınden alınca cok aglıyoo elındekını asla vermıyo bızımkı

arkadaşlar merhaba benim oğlum 4.5 aylık ve uykusu çok hafif yarım saat en fazla 40dk. uyanıyor yanlız ağlayark sakinleştirip sallıyorum yine uyuyor uyanırken yine aynı ağlama çıldırcam artık ne yapmalıyım
(

bı rahatsızılıgı falan yoktur ıns tatlım eger yoksa bebekler genelde o aylarda ole yapıyolar ne uyudukları bellı ne uyandıkları bızmkı 7 aylık hala öle:) masaj yapabılırsın elma yagı sur ayak altlarına göbişine flan sımdı havalrda ıyı gııdyo yıkayıp ole uyutabılırsın rahatlar oglusun

merhaba kızlar.......Doruk sanırım diş çıkarıcak.coooooooooooooooook huysuz.gece sureklı sallanmak ıstıyo.bıraktıgımız an basıyo yaygarayı.esım dıshekımı olduguu ıcın baktı.gelıolar ama bıraz surcek gıb duruyo dedı.aslında beyfendı uyusturup damagı bıraz cızsen rahatlar hemen dıyo.espırımı gerceklık payı varmı anlamadım :) bu doktorlar sogukkanlı oluyolar anacım.adam benım amelıyattada sırıtarak ızlıyodu.............
bıde reflumuz var tabı.ılaclara basladık sıfa beklıyoruz ınsalah..amın.
hasta bebıslere acıl sıfalar olsun.elosu aradımacmadı.umarım ıyılesıyodur eymencık.
kurbanlarınızı Allah kabul etsın kızlar.
son gunlerın sıkıntısı ortak sanırım.Dişşşşşşşşşş.ınsallah hemencık cıkarır tum kuzular.optum hepsını

kızlarrrrr herkese merhaba... (kimse olmasada :)))) )
uzun zaman oldu giremedim malum kızlar kardeşceğzim evleniyo onun işleri var.. :)
sizlerdede iyi haberler vardır umarım..
bizde ne diş var ne bişi... yerinde kabartı varda dahası yok yani....
çok fena nezleyiz 4. gün bugün işallah sorun devam etmez yarın peditusu son kullanacağımız gün çünkü şifa ver bize Allahım...... hasta olmasın meleklerimiz o minicik buruncukları akmasın dudacıkları ateşten kızarmasın yaa oof off......
bu arada haftaya tam kapasite buralarda olacam yine kısmetse....
şu düğünü hayırlısıyla atlatmak için sizden dua bekliyorum kızlar.... biliyorsunuz dünürümüz hasta ve günleri sayılı inşallah düğünü sağ salim görür..... (((((((

gunaydin
sinemcim ali de cok huysuzdu biliyorsun
bizim neredeyse 2 ay surdu geceleri surekli aglayip uyanmasi
en sonunda disleri patladi da rahat ettik ama tabi sirada digerleri var insallah onlari daha kolay cikarir

gamzecim seni coooook ozledik topik sensiz nesesini kaybetti resmen
su belizime de cok gecmis olsun bir an once atlatsin insallah
dugununuz icinde dua edicem umarim cok guzel ve sorunsuz gecer dunurunuzde cocugunun muruvvetini gorur
allah yardimcisi olsun tum hastalara sifa versin
gel artik aramiza yuvana geri doooon

günaydın kızlar. berbat haldeyim çok hastayım ve gece hiç uyumadı alituna çok uykum var ses,m neredeyse hiç çıkmıyor. üstüne bıorde regl oldum çok lazım gibi

GÜnaydın kızlar. Nabersiniz?

Gamzecim çok özledik seni balım. ınş. sağ salim atlatırsınız düğününüzü. Bir an önce aramıza gel artık. Geçmiş olsun su Beliziede.

MEryemcim çok geçmiş olsun canım yaa. Herşey üstüste gelmiş

meryemcim cok cok gecmis olsun
murphy kanunlari is basinda geldi mi hepsi ust uste gelir zaten
insallah cabuk atlatirsin
insanin bebegi varken hasta olmaya bile hakki yok gibi
bi yatip dinlenemiyorsun cunku cok zor valla

allahtan biz alinin uykularini biraz duzene soktukta bende biraz nefes aldim cok sukur

çok sağolun kızlar.
yaa garip çocuk gündüz uyuyor gece çok sık uyanıor. düzgün beslenmiyor cunku hala çok halsiz.aldığı kadar anne sütü ve devam sütü vermeye calısıyorum.kaşığa ağız acılmıyor. yedıreceklerımızı bardakla ve elle verıyoruz aldıgı kadar onuda.
evet ebru üstüste. birde dün dişim kırıldı. dolgusu düşmüş farkında değilim. dişin yarısı kırıldı ve ben zaman ayırıp dr a da gıtmelıyım..

meryem aynen oyle yaaa
bende su batik tirnagim icin 2 aydir yekrar gitcem ayak sagligi merkezine
surekli ihmal ettim bi vakit ayirip gidemedim
calisirken ne kadar vaktin kalirsa hepsini cocuguna ondan artanini da kocana ayirmak istiyorsun ama simdi yine tirnagim iltihap oldu
yani o kadar emek para bosa gitti
kiz bana mart basi gelin demisti (
simdi mecbur randevu aldim yarin aksam gitcem bakalim nolcak bu ayaklar boole yaaaa

Canım benım ıkı ayagımda bırden oldu ugrastım ugrastım gectı. Sık sık batıkonla yıka ve bır sure spor ayakkabı gıyın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…