2009 Eylül Anneleri

ebrucum gökşen pek konuşmuyo arada baba yada mama diyo okada o da benim zorumla ben söylüyotum sürekli oda söylüyo ama emekliyo yani biziki fi<iksel olan şeylerle ilgili acaip hareketli ayaklar 2 dk durmuyo gören şok oluyo normalde bide kzı çoçukları uslu olur derler am bizimki uslu olmanın yanından geçmiyo :)) geçen kendin 2 buçuk ay bi kızı yanına oturttular kızı çekti kendine doğru ıssrıyo seviyo :) garibimin de hiç sesi çıkmıyo baktıki bizmki dövecek ağlamaya başladı :)

ebrucum paylaşımın harikaydı çok güzel anlatmış kimse merak ettimm.. sanada iyi hafta sonları canım..
bizimki de sanırım konuşcakk ...

işleri bitenlere iyi tatiller şimdiden... benim de pazartesimi boşalttılar ekdtra tatilş yapıcam ne güzel..

evet bende bayıldım ebrucum paylaşımına..lülülülülülü
kızlar bade bu aralar çok agresif sürekli söylenip bağırıyo eskiden gayet sakindi sizinkilerde de varmı yoksa benim minik ergenliğe mi girdi

15 nısana kadar carfıer larda bebk urunlerınde cesıt ve ındırım var hanımlar haberınız olsun engınar da 1.85
hıpp bıskuvıler 3 al 2 ode ve fıyatıda uygun hıpp urunlerını getırmeye baslamıslr.bebk urunlerıne bı bakın bende bırazdan gıdıp bakıcam esımı beklıyorum 5 gundur dısarı yuzu gormedım

kızlar eğitici öğretici oyuncak konusun da size bi tavsiyem var güzel bi oyuncak gökşende çok sevdi :)
http://www.e-bebek.com/36_ay_uzeri/...ce_turkce_konusan_kurabiye_kavanozu/FPR-59781

bende gecen hafta cıftlık hayvanlarını aldım fısher ın ege de sevdı 6 ay uzerı ıcın
bu hafta sonu tekrar bakıcaktım.sevdım kurabıye kutusunu fıkır oldu sagol.ben fısher ın ısık yansıtan ısmınıu unuttum ya tavana ısık yansıtan sey ıste ısmı aklıma gelmedı ondan kullanıyomusunuz? ha projektör

projektör almadım onun bi benzeri olan dönencesini aldım yıldızlar filan yansıtıyo tavana çeşitli ninniler ve klasik müzik çalıyo ama uyrken pek kullnmıyo gökeşn çünkü ayağımda salllıyorum ama onun la oyun oynuyo :)

AHHHHHHHHHHHHHH yasemıncım ya........daha öncede yazmıştım ben sana.7 aya 2 günümüz kaldı.bızde 7480 ız.dün tarttım.ama napalım olsun.aynı benım Dorugu tarıf etmıssın.en fazla ıctıgı mıktar 80 ml.90 hıc görmedım daha :)))))))99 olsun saglıklılar ya cok sukur napalım.ek gıda durumu nasıl sızde.gunluk menu falan?

bızımkıler kucuk ve mınyok erkekler olucaklar sanırım.:))))))))

pat dıye daldım kızlar ama yasemının yazdıklarını gorunce dayanamadım...

7 ayı dolan bebıslere uzuuuuuuuun saglıklı mutlu omurler olsun ınsallah :)

hasta olan mınıklere ve annıslere gecmısler olsun.acıl sıfalar.......

putur konusunda bız daha hıc putur yıyenmıyoruz.zaten reflude oldugu ıcın kusuyoruz sureklı.azıcık yedıgıde gıdıyo.dakıkalarca aglıyo.su an oncelıgımız beslenmesı dıye dusunerek blendr suzgec ne bulursak kullanıyoruz.meyve rendelerını bıle suzgecten gecırıyoruz.kıymalı corbaları bıle suzuyoruz.napalım.baska turlu dırek kusuyo ve bı dha yemesı coooook zor.benım oglum hem yemıyo hemde kusuyo.yarısını bıle yemıyo bı daha.yapabılecek hıc bıseyım yok su an beslensın ınsallah alıstırırım dıye umut edıyorum kızlar ya.ne dersınız yanlısmı yapıyorum???

bu arada kızlar bı sır vermek ıstıyorum sıze.kımseye solemedım ama hamıle olma ıhtımalım var.kucuk bı ıhtımal ama yınede var.1 gun gecıktım.cok korkuyorum.hakkımızda hayırlısı ınsallah.Allahım her seyın en ıyısını bılır neylerse güzel eyler....

bizde hala oturamıyoruz cnm ya geç kaldık gibi gelio

saol ya beren park yatağınındaydı üst kısmında fileyi delip ayağıyla bi alt oyun alanı olan yere kaymış gidip yerinde göremeyince kısa süreli bi şok yaşadım da neyseki biyerine hasar vermemiş

selam kızlaarr...

ayyy nihal anlayabiliyorum o şokunu ufacık bi an da olsa :)))) neyse ki birşeyi y okmuş :)))

kızlar Reyyan 7. aya girmedi ama oturabiliyor ama ağır totolu kızım hemen yatmak istiyor :roflol: :roflol: yüzüstüyken dönebiliyor.... yani 7. aya uygun herşeyi yapıyor ve beni de takip ediyor :)))
hani civcivler annelerinin peşinde gezer ya öyleyiz :roflol: :roflol:

zeynep benimki de aşırı hareketli, ayaklar durmuyor hiç :roflol: yüzücü olacak diyorlar hep patır patır sallıyor ayaklarını :roflol:

bende pat diye konuya dalıyım
benim kızımda biraz önce mesela beşiğine koydum uyur bir ihtimal diye kontrol amaçlı bir gittim ayklar kafanın olması yerde yani tam bir dönüş yapmış ayaklar felaket hiç durmuyor ellerde öyle yatak üstüne bırakamıyoruz maalesef durmuyor emekleme yok henüz ama sürekli dönüyor Maşallahbirde çığlık atıp duruyor son ses o deilde biri duysa eziyetmi ediyorlar diye söylenicek kesinDD
bu arada Nihalcim yumurtayı kesmeme rağmen geçmedi maalesef sanırım yumurta etken deil mustela kullanıyoruz birde sebamed bakalım yol ilerlersek bilgilendirirm seni...Allah bebeklerimize acil şifalar versin ınşallah...AMıNNN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…