2009 Eylül Anneleri

tubiş yakaldım seni :) valla bizim kızın bu aralar kızarıklıgı oldu yüzünde fılan onla ugrasıyorum canımı sıkıyo bu durum...pazartesi doktora götrücem..bakalım ne dicek...

mehtapcım, geçmiş olsun canım eylüle. kıyamam kuzuma ben..

bizim boynumuzda, çenemizde falan da kızarıklıklar var. benek benek pütürlü :(

dr. isilik dedi. yazın ugrasıcaz galiba dedi hatta. sizin de oyle mi acaba?

merhaba kızlar...........
Doruk bugun ıtıbarıyle 7. ayınıda doldurdu cok sukur. sabah tarttım 7480 gr. boy: 70cm...

bugunumuze cooooooook sukurler olsun......:))))))))))))

sızler nasılsınız.bebısler neler yapıyo bu guzel pazar gununde herkes gezmelerdemı yoksa ???

tubacım cnm bizim kızda aynen öle çenesi fılan pütür pütür..kırmızı...
sinem canım nice yaşlarını görmenz dilegiyle...

merhabalar, uzun zamandır yoktum, ara ara takip etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar ama yeterli olmuyorrrr... eee ne var ne yok görüşmeyeli nasılsınız? bebişleriniz nasıl?

7 aylık olan beşişlere maşallah nice yaşlara :)

seher cim erene kocaman maşallah bu minikler o kadar hızlı büyüyoki şaşırıyorum :)

canım bizim hiç konak sıkıntımız olmadı ama bildiğim kadarıyla bu normal bişi egzemanın bi diğer türü gibi büyüyünce geçiyo bizimde egzema sorunumuz var vucudumuzda am zaten bebeklerin % 80 ninde bu tür deri hastalıkları malesef oluşuyo

eren koca adam oldu artık teyzesi :) fakat başındaki konak!!! lardan hala kurtulamadık... sizinkilerin de var mı??

zeytinyağını kafasına sürüyorum.bebek fırça tarakla masaj yapıyorum.20 dakika falan sonra iyi ce yumuşuyor.diğer bebek tarağıyla yavaşca tarıyorum kabuklar bir bir kendi kendine kalkıyor..sonrada yıkıyorum,,benimki ancak bu tarak yöntemiyle geçti..tavsiye ederim..

selam annişer çok yoğun bi gündü yine valla...
pazardı falan ama ben yine 3 kapı yapmayı başardım :roflol: üstelik kahvaltıda annem bendeydi :roflol: :roflol:

benim kurtlu kızım bu sabah yerdeki kabloyu almaya çalışırken yürütecinden düşme tehlikesi geçirdi -tatlicadiarzu-
ayağı kenara takılmasa kafa üstü çakılacak, bu kaçıncı oluyor hatırlamıyorum..
yürüteçteyiz diye rahat edeyim düşüncesi yok zaten -tatlicadiarzu-
ay sabaha kadar emiyo bu çocuk yaa, sırtım belim felç... artık kalçama vuruyor eskisi gibi fıtık sanırım bu :(

maşallah bebişlere 7. aylarını da gördük maşallah yaa :))))
Rabbim ağız tadıyla bir sürü bir sürü yaşlarını göstersin inşallah kızlar :))))

en tatlı rüyalar sizlerin olsuuunnnn :))

kizlar bebileriniz baba demeye basladimi benimki 5 gundur soyluyoo inanilmaz mutlu oldum

ya benimki hala bişi söylemiyoo var gücüyle ayağa kalkmaya çalışıyo oturtamıyoruz bi yere sürekli ayakta kalmak istiyorr.Sizin bebişlerde de varmı ya ne yapcağımı şaşırdım kaldım :D

Back
X