2009 Eylül Anneleri

gunaydin kizlar
nasilsiniz
biz genel olarak sakin bir hafta sonu gecirdik
cumartesi annemlere gittik alisle
dunde evdeydik sadece bir ara aliyi babasina emanet edip :) ben istinye parka gittim biraz alisveris yaptim
ama artik nasil stres yaptiysam eve geldim bir bas agrisi mahvoldum yemegimi zor yedim hemen yattim
saolsun oglumda biliyor gibi gece annesini iyi uyuttu iyice dinlendim :)

tubacim sormussun insallah okuyabilirsin biz römer marka araba koltugu aldik aliye
mayis itibariyle onu kullanmaya baslicaz bizimki izofixli yani araca sabitleniyor
fiyat olarak oldukca pahali ama adam en son model inanilmaz guvenli dedi
esimde amerikadaki sitelerden arastirdi yorumlar cok iyi olunca aldik.

ali kesinlikle oturmuyor kizlar 2 gunde pestilim cikti
hep ayakta durcak hatta ayakta durmakta kesmiyor surekli yuruyecek
evde kollarindan tutup devamli yurutuyoruz onun haricinde durursak huysuzlaniyor zipliyor bana tutunup ayaga kalkiyor zaptedemiyorum
cok yorucu oldu bu haliyle

Son düzenleyen: Moderatör:
hanımlar hafta sonu bırlık oyuncak ın egıtım halısını aldık ege cok sevdı.hayvan resımlerı seslerı kelımeler heceler harfler rakamlar hepsı var henuz erken ama uzerıne basınca gelen seslerı sevdı.

ebru bende kefıre baslıyıcam kefırın faydalarını ogrendım.ınanılmazmıs.en kısa surede mayasını bulup baslıyıcam.bu arada hafta sonu arastırdım kuzu cıgerı dondurucuya konmazmıs tecrubelı aılelere sordum taze alıp o gun alıp pısırıp verıyorlarmıs.hatta aynı gun tuketılmesı gerekırmıs.burdakı tanıdık kasapa haftada bır taze gelırmıs o gun alıp zarını temızleyıp verıcek bıze.

Saolun kızlar bende baŞlayım buna eŞım artık bana gÜlÜyo bu faydalı Şu faydalı verelım dıyınce Çok hoŞuma gıdıyo senın bu Çaban dıyo e tabı bende kabarıyorum

ılık süte atıyorsun 24 satte oluyor:) ben ılk denedıgımde sutunu az koydum baya katı olmustu işime geldı cunku içine bişeyler ekleyınce çok sulu olmuyor

hanımlar ya benim oğlan 2 gündür geceleri 1 saat veya yarım saatte bi ağlayarak uyanıyor gerçi ben ağlamasına fırsat vermeden kucaklıyom yanıma ama siiznde böylemi acaba humana iyi geceler çayı versem yatarken faydası olur mu yada siz neler yapıyorsunuz bu konuda işede geldiğim için kötü oluyor uyumayıncaeyvahedigeldismile

selamlar
herkese güzel bir hafta diliyorum
7.ayı dolan anniş ve bebişlere hayırlı uğurlu olsun diorummmmm

ben ölüyorum yorgunluktan dün tümgün yatak odamın şeklini değiştirip temizlemekle geçti
evde olmak bu yönden çok zor
oğlum var die
daha sık temzlik yapıorum

şimdi yıkadım uyuttum oğluşumu
cumartesi ablamlara gittik bizde kahvaltıya çok kalabalıktı
benim paşanın alışması çok zor oluyo kalabalığa
ilk eğleniyo dğeişik gelip sonra sıkılıyoo
alışsın istiyorum bende her ortama ama

maaşallah mama yemezdi normalde kalabalıkta
yedirdim şükür sorunsuz

yasemin bizde oglumla ayni durumdaydik
istisnasiz her gece saat basi aglayarak uyaniyordu
2 saat ust uste uyusam kendimi sansli sayiyordum artik sinirlerim yipranmisti
sonra bebek bakim sorunlarina mucize cozumler adli kitaptaki yatir kaldir yontemini uyguladim ve duzeldi
sende deneyebilirsin
ilk bir kac gece sabirli oolman ve pes etmemen gerekiyor sonraki geceler zaten cok kolay geciyor

Back
X