2009 Eylül Anneleri

güle güle güzel günlerde kirlensin inşallah gönül isterki hiç kirlenmesin ama olmıcak bişi :))

sanada geçmiş olsun tatlım baharın malesef böyle bi etkisi var inşallah önümüzdeki gnler de geçince düzelir havalar bol bol dışarı çıkar güneşleniriz :)

bende iki gündür evden dışarı çıkmıyorum asit yağmuru olabilirmiş

gökşen şu an uyuyo ama hakketten speedy gonzales benim kuzum şimdide koltuklardan tutunup kalktığı için yere inmesini bilmiyo bir müddet duruyo sonra ağlıyo oturmak için çok komik bilgisayar elimdeyken kesinlikle rahat vermiyo odanın sonuna götürüp koyuyorum kedi yavrusu gibi hızlıca geri geliyo minnoşum :)

selam baharcim
ya alisi hasta ettik valla
oksuruyor burnu gozleri akiyor
oglen doktora goturduk virus almis ciddi deil ilac kullanmaya gerek yok dedi ama dikkat edin agirlasirsa gtirin sonucta ust solunum yolu enfeksiyonlarinin her zaman cigere inme ihtimali var dedi
boole iste aksiriyo oksuruyo sipa

tulay sen temizlik yaptin ben sirf senin temizligini okurken yoruldum
ya amma tembelim valla kendimden sıkılıyorum bazen
kzialr simdi 23 nisan tatil ya brnim bakicim gelmeli mi yoksa izin mi yapmali
ne yapilir bilemedim

zeynep orasi oyle de insan alisinca da evde yardimci ariyor istiyor
ben hafta sonu iki gun bile resmen ariyorum bakşciyi
o yuzden seyettim yani

eskiden cok kizardim kendileri evdeyken cocugunun herseyiyle bakicisi ilgilenen insanlara ne acayip diye
oyle olmaktan korkar oldum valla
yani o kadar degilim tabi ama yemegini o yedirse cok super olurdu :)

est.EBRU CUM ya olurmu öle şeyy
sende çalışıyosun ve aliş e süper bakıyosun maaşallahhh öle deme

saol ZEYNEPçim

ben de bu öğlen ilk defa yeşil mercimek verdim oğluşa
ilk olmasına rağmen yedi ama az
neyse yeter ilk e göre ii

kizlar bisey daha sorcam
simdi bebelerle disari cikiyoruz ya yemek isini nasil yapiyorsunuz yaniniza neler aliyorsunuz yedirmek icin
ben uzun sure kalamiyorum cunku sebze et yapiyorum ya et bozulur diye hazirlayip alip cikamiyorum
o yuzden yemegini evde yiyecek sekilde ayarliyoruz disari cikacaksak o da zorluyor tabi

ebrucum sevındım onemlı olmamasına hadı gozun aydın ve gecmısler olsun dıelım canım.23 da resmı tatıl olduguna gore sana da tatıl bence ırak o kızcagıza da tatıl yapsın cocuk bayramında ızım kocalar bıle tatıl yaptıo o kız haylı haylı yapmalı ence:)

yemeği bakıcı iyi yedirdiği için istiyosundur ebrucum bu gayet normak gökşende annemde .çok iyi yiyo bende bazen anneme havale ediyorum gökşenin yemek saatinde :)

tulaycim gec olsun guc olmasin
heralde halil ibrahim hepsini arka arkaya cikartacak bence oylesi daha iyi
simdi boyle disler cikiyor otekiler cikana kadar cocuk cok zorlaniyor uyumuyor yermiyor felan
bence ne kadar gec o kadar iyi o yuzden

elacim haklisin :) izin verdim gitti

cnm ben öğlen ana yemeğinden önce pek çıkarmıyom dışarı ama öğleden sonra olursa
çıkmamız
meyvesi yda yoğurdunu kavanoza koyup gittiğim yerde rahatlıkla yediriyorum
buzdolaptan soğuk aldığım için oğluş yiyene kadar yiyebilceği ısıya da ulaşıyo
ama çookk sıcaklarda ne yaparım bilemiyorummm

ben dısarı cıkacagımız gun eger tum gun dısarda olucaksak.yogurdunu,meyvesını corbasını herseyını hazırlayıp cantaya koyuyorum kavanozlara.gıttıgım yerde kavanozda sıcak su ısteyıp otrtuyorum kavanozunu ıcıne.orda ılınıo yedırıorum.gttıgımız yer evse zaten sorun olmuo ılıtması.mama ıcın de termosuna sıcak su koyuyorum.bıberonlarının ıcıne de olcup toz mama koyuyorum.dırek uzerıne suyunu koyuyorum super oluo.:)

Son düzenleme:

hayırlısı bakalım bekliyosss
bu diş çıkarma olayı genetikmiş ama
biz nezman çıkardık bilmiyozkiiiohaoldumsmile

ya kızlar en bu cocuga cok mu sıcak yedırıorum dıye dusunmeye basladım tulay dolaptan cıkarıp ılınınca verıorum dıo mehtap da dolaptan yedırıorum demıstı ı kez.benım odım kopuo.oda ısısına ıle tatmın olmayıp cattle ın uzerınde baska bı kapta ılıtıorum tekrar meyvesını de yogrdunu da.ana ıle soguk gelıo cocuga da veremıorum.yanlıs mıyım?

ela peki corbasinda et olmuyor mu
bende meyvasini kefirini aliyorum yeediriyorum disarda ama iste asil diger ogun icin sorun onda et var bozulur diye alamiyorum yanima (( cok zorda kalirsam etsiz hazirliyorum sebzesini onu aliyorum

annen bilir tülayıcım sordunmu ?

bende ana yemeğini yediriyorum diğer öğülerini de yanımda taşıyorum eğer gittiğim ev ise zaten rahatça hazırlıyosun onun dışında dışarıdaykende pekte yemek yedirmedim çünkü doyurup çıkyorum ecıkmaya eve gidiyorumgeç kalırsam da emziriyorum bi şekilde mesela alışverişte kabinlerde bi emziriyorum onun dışında arabasında uyuyo yada etrafı seyrediyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…