canım rotarix iki doz rotateq 3 dozyaw bu aşı konusunda kafam o kadar çok karışıyoki artık napıcam bilemiyorum yavrularımız iyiliği için vurduryoruz ama iyimi yapıyoruz kötümü anlamıyorum
kuzumegem canım adını bilmiyorum bişi sorcam burda bazılarımız rota aşısını 2 doz vuruldu bazılarımızda 3 doz yukarda behsedilen bu ilaçlardan hangisi 2 doz vuruluyo yine hangisi 3 doz vuruluyo ??
kızlar hepimiz yaptırmışız bu aşıyı bence şu saatten sonra boyle bişey soyleyıp kafa karıştırmanın anlamı yok. iyi bir aşı biz iyisini yaptırdık çocugum iyi bitti..
yo hayır canım rotarixbu durumda açıkalmalardan anladığım kadarıyla önerilmeyen yani içinde domuz dnası olan aşı rotateg dimi ?
yaw bu aşı konusunda kafam o kadar çok karışıyoki artık napıcam bilemiyorum yavrularımız iyiliği için vurduryoruz ama iyimi yapıyoruz kötümü anlamıyorum
kuzumegem canım adını bilmiyorum bişi sorcam burda bazılarımız rota aşısını 2 doz vuruldu bazılarımızda 3 doz yukarda behsedilen bu ilaçlardan hangisi 2 doz vuruluyo yine hangisi 3 doz vuruluyo ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?