2009 Eylül Anneleri

şımdı gorustum doktorumuzla.kendı cocuklarımada aynı asıyı yaptım fakat bu konu ıle ılgılı bılgı gelmedı bana ıcını rahat tut dedı.fırmaların arasında yasanan bı rekabet olayıdır.aksam ıncelıyıcem yarın tekrar gorusuruz dedı.
hanımlar bende 10 yıl ılac sırketlerınde calıstım hem mumesssıllık hemde bolge mudurlugu yaptım.bana da sırketler arası bı rekabet gıbı gorundu.ınternetten arastırdım az once.2 fırma 2 ası ve mılyonlarca bebek var.glaxo gıbı ılac pazarında ve ası sektorunde ılk sıraları alan bı sırket bu rıske gırmez.

evet rekabet olayı olma ihtimali çok yüksek.ama işte insanın aklına soru işaretlerini de yerleştiriyorlar.

kızlar hepimiz yaptırmışız bu aşıyı bence şu saatten sonra boyle bişey soyleyıp kafa karıştırmanın anlamı yok. iyi bir aşı biz iyisini yaptırdık çocugum iyi bitti..

yaw bu aşı konusunda kafam o kadar çok karışıyoki artık napıcam bilemiyorum yavrularımız iyiliği için vurduryoruz ama iyimi yapıyoruz kötümü anlamıyorum

kuzumegem canım adını bilmiyorum bişi sorcam burda bazılarımız rota aşısını 2 doz vuruldu bazılarımızda 3 doz yukarda behsedilen bu ilaçlardan hangisi 2 doz vuruluyo yine hangisi 3 doz vuruluyo ??

canım rotarix iki doz rotateq 3 doz

kızlar hepimiz yaptırmışız bu aşıyı bence şu saatten sonra boyle bişey soyleyıp kafa karıştırmanın anlamı yok. iyi bir aşı biz iyisini yaptırdık çocugum iyi bitti..

öyle tabi yapıcak birsey yok ama insan kaygılanıyor.

selam kizlar
gittik doktora
virus kapmis dedi herkesten bulasabilir ise gidip geliyorsuuz ustunuzde eve tasiyorsunuz dedi
ilk baslangici ve en basit haliymis balgam cok sivi o yuzden herhangi birsey kullanmayin sadece bol ilik su icirin dedi oksursun en az 1 hafta daha oksurur merak etmeyin dedi
ama surekli takip edicem
eger gece uyurken surekli nefes nerfese olursa ya da nefes alip verirken cok ince islik sesi gibi bir ses duyarsam ya da bogulur gibi oksururse yani araliksiz o zaman tekrar kontrole getirin cigerlerine inmis olabilir dedi.
boyle iste cok sukur ciddi bisey deil icim rahatladi

kızlar nerdesiniz yaw :)

bişi sorcam biz neden bebişleirmize aldıklarımız birbirmize fikir olsun diye bi topikte resimlerini eklemiyoruz ?? sizce güzel olmazmı ?

geçmiş olsun huysuz80 iyiki götürmüşsün en azından için rahatladı ve yapman gerekenleri öğrendin bu öksürük insanın canını sıkıyor o öksürdükçe bizim canımız cız ediyor ama geçeçecek inşallah

ismim gizem rotarix 2 doz glaxo nun
bu arada kısaca yazıyoum fırma ısımlerını
rota tek de merc sharp ın 3 doz

bence çok güzel bir fikirr
mesela ben zeyland tan inidirmli tşört aldım hemde 5 tl
baya bir indirim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…