2009 Eylül Anneleri

ebru inşallah iyileşiyor aliş. gece en zor gecen zaman oluyor öksürükte gece öksürmediyse iyiye gidiyor bence..

günaydın kızlar nasılsınız

ebru maşallah Aliş'e canım napıcaksın hafta sonu annene geçicekmisin cnm aslında meryemde bahçelide oturuyordu yanılmıyorsam oda gelebilir mi :)

günaydın kızlar.
ebrucum ne güzel aliş gece öksürmemiş okudum mutlu oldum. kıyamıyorum hiç onlara ya.
bu arada karşı tarafın güzelleri buluşuyor sanırım. napalım biz de bekleriz genel organizasyonu artık...

gunaydin saniye bahar :)
saniye hafta sonu gelmek gibi bir planim var aslinda ali biraz daha iyi gibi cunku
ama ctesi mi pazar mi gelsem bilemiyorum size hangi gun daha uygun

baharcim saniye ve didem benim anneme cok yakin oturuyorlar hazir oraya gitmisken gorussek mi dedim de ordan cikti bulusma arkidisim yoksa ozel bir plan yok yani seni de bekleriz gelebilirsen

meryem ne diyosun bulusma hakkinda
illa sefakoyde dururuz diye birseyde yok aslinda
bende araba oldugu icin bakirkoy yesilkoy atakoy felan da yapabiliriz sana oralar daha iyi uyarsa 1-2 saat gorusuruz
hva guzel olcakmis hafta sonu

sefaköyde uzak değil canımm sorun değil yani benim içinde. eşim bırakır:) ben hala tırsak şöförüm:) baharcım ve diğer kızlar yakın müsaitseniz daha kalabalık buluşalım

bahar kıyamam sana valla bana cumartesi daha uygun ama sizi görcem pazarda uyar yarında uyar karar sizin yeterki sizlerle tanışalım hepinizi çok merak ediyorum

ebru canım özelden mail adresimi ve cebimi attım bana durumu bildirirsen sevinirim burdan yazmak zor oluyor çok heyecanlandım

arkadaşlar yaaa memeden kestikten sonra göğsünden sorun yaşayan varmı yada bilgisi olan varmı kıştan beri dr. gidiyorum ama içim rahat değil.eyvahedigeldismile.sağ göğsümden resmen kan fışkırıyor. kızımı memeden kestikten 7 ay sonra anlayabildim. bi akşam emmek için gelmiş göğsüme elliyodu sıktı bi baktım resmen karşıya doğru kan fışkırdı inanın. dr. bekleyelim bi 6 ay kontrol edelim dedi ama çamaşırımı kirletecek kadar kanıyor çok rahatsızım. lütfen rahatlamas istiyorum. pataloji ultrason temiz çıktı ama niye kanama devam ediyor kızlar bilgi ne olurrrrrrbilmiyorumkismile

3 oğlumuz 2 kızmız buluşuyor inşallah :))) başka katılmak isteyen arkadaş varsa buluşalım

canınn sanada günaydınnnn. diğer yazımı okuda keyfimi anla arkadaşım . sizi önce keyiflendirmek istedim hemen konuya girmeyim dedim canım yaaaa

Back
X