2009 Eylül Anneleri

yok anam yok hiç bir yeri bana benzemedi:) serkanda sana benziyor dedikleri zaman uçuyor:) zaten bana benzetenler hani nezaketen sanki gözleri sanamı benziyo ne falan diyorlar:)

tünaydınnn

benim oğluşumda benimm kopyam ya gerçekten süper bişi ben hep düşünürdüm bana mı benzicek benzerse benim erkek halim nasıl olurki diye :))

Bu arada istanbul buluşmasımı var benmi yalnış anladım ?

kızlar herkese merhabaa..
gerçi ben gelene kadar millet gitti ama neyse :)))
ben sabırla beklerim :))))
ee ne var neyok bakalım anlatın eccük loo :)))))

selamun aleykuuum:)))
temızlıge gelen bayanın esı vefat ettıgınden bahar tezızlıgı de ana kaldı:(bugun basladım.sonum hayır ola.yorgunluktan ıtıyor,aclıktan geberıorum,rejımdeyken temızlık yapmak ıgrençmış.ogrenmıs buılunuuorum.:S
koltuklarımı sıldım,yastıklarının yuzlerını cıkarıp yıkadım..mutfak dolaplaımı,buzdolabımı da sıldım.cekmecelerı aksam duzenlemıstım.yarın halıları yıkamayıca gonderıcem.perdelerım makınada.ben de camlarımı sılmeden bı bakım ddıdımdı:)bı banyo tuvalet kalıo elden geecek.ve gardırop duzenlenecek.yazlık kıslık zaten ayırmıstım.kapılarımı zaten kadın sılıo er geldıgınde.en de soyle bır elden gecırecegım.bu kadar dinlenmek yeter eymen uyuyorken kalkıp camlarımı sıleyım.fırsatını bulunca ugucam soz.mucx

Son düzenleme:
hüsniyecim hoşgeldin nabersinnn...

eloşum yazdıklarını okurken ben yoruldum bee yuuhh :))))
kendini yorma demek için artık çok geç onuda biliyorum :)))
bende kalkıp ütülerimi yapıp hazırlıklara başlasam iyi olacak malumunuz misafir mevsimini açıyoruz :))

slm herkese eloşcum kolay gelsin benimde ince temizlik yapmam lazım ama petekler yanıyo hala bizde tamamiyle kışa veda diyince başlıycam inşlh..
kızlar kuzum uyuyor.. enfeksiyon kapmış ishali geçti şükür ama halsiz yavrum dr iğne yazdı ama yaptırmadım çünki iğneyi başka dr yazdı bizim dr sormadan yaptırmak istemiyorumm..dün serum takıcaklardı taktırmadımm şimdilik iyi gibi sizde ne var yok..

slm kızlar nasılsınız:)) ela sana kolay gelsin canım allah yardımcın olsun:)) tabi benimde

gamzecim o elanın saydıkları benim yapcaklarımın yanında hiç bişey gibi:)) kadınbda çağırmıycam evdeyim diye kendim yapma kararı aldım belki kilo vermemede yardımcı olu8r diye nasıl yapcam bilmiyorum yaz temizliği zor iş:)))

selam kızlar...

nabersiniz...

dün doğum kontrolü hakkında yazı yazmıştım ama cevap verilmemiş...

herkes rahat galiba :):)...

ben doğumdan beri ilk kez regl oldum..o yüzden artık korunma yöntemi bulmam lazım...hamile kalmaktan çok korkuyorum...spiral iğne veya hap...

kullananlar yardımcı olabilirlermi?..

slm herkese eloşcum kolay gelsin benimde ince temizlik yapmam lazım ama petekler yanıyo hala bizde tamamiyle kışa veda diyince başlıycam inşlh..
kızlar kuzum uyuyor.. enfeksiyon kapmış ishali geçti şükür ama halsiz yavrum dr iğne yazdı ama yaptırmadım çünki iğneyi başka dr yazdı bizim dr sormadan yaptırmak istemiyorumm..dün serum takıcaklardı taktırmadımm şimdilik iyi gibi sizde ne var yok..

canımmm çok geçmiş olsun kuzuma ama ilk çare hemen iğne serummudur yaa daha çok ufaklar hiç düşünemiorum o halde yavrularımızı yaaa.....

aysecım gecmıs olsun zaten hemen serum takılmaz ya. bazıları çok salak oluyor pat iğne pat serum

aynen katılıyorum anında antibiyotik bilmemne yapıştır geç... kolaydı öyle.....

slm kızlar nasılsınız:)) ela sana kolay gelsin canım allah yardımcın olsun:)) tabi benimde

gamzecim o elanın saydıkları benim yapcaklarımın yanında hiç bişey gibi:)) kadınbda çağırmıycam evdeyim diye kendim yapma kararı aldım belki kilo vermemede yardımcı olu8r diye nasıl yapcam bilmiyorum yaz temizliği zor iş:)))

şekerim senede kolay gelsin ozamennn :)))
sen o işleri hallet canımmm eğer kilo verirsen hemen haber ver bende tez elden girişeyim :)))
çünkü pek öle biyerleri temizleyipte zayıfladığımı hatırlamıyorumdaaa :)))))))

selam kızlar...

nabersiniz...

dün doğum kontrolü hakkında yazı yazmıştım ama cevap verilmemiş...

herkes rahat galiba :):)...

ben doğumdan beri ilk kez regl oldum..o yüzden artık korunma yöntemi bulmam lazım...hamile kalmaktan çok korkuyorum...spiral iğne veya hap...

kullananlar yardımcı olabilirlermi?..

selam hoşgeldiiinnnn...
valla ne yazdıını bilmiyorum canım ama ben özel bir yöntem kullanmıyorum....
spiral felan taktıranlar var yanlış bilmiyosam ama daha fazla kim ne yapıyo bende bilmiyorum......
ayrıca bu konuda kafalar çok karışıyo ama regl olduğun anda korunmak değil regl olmuyokende korunmak gerekiyomuş kadınların en büyük yanılıp hamile kaldığı durum buymuş doktorum özellikle uyarmıştı sizinde aklınızda olsun arkadaşlar......

evet benim doktorda soylemisti sut korumaz diye
bize de emzirme donemin boyunca esin korunsun emzirmeyi birakinca yine dogum kontrol hapi kullanirsin demisti
bben daha once yasmin diye bir hap kullaniyordum ve cok memnundum

slm:)

gamzecim doğru sölüyosun süt pek korumuyo o yğzden hamile kalma riski yüksek

bende şimdi kuaförden geldim rahatladım :)) akşama görümcemler yemeğe gelicekler o yüzden şimdi hazırlanmam lazım şöle bi bakım dedim :)

selam hoşgeldiiinnnn...
valla ne yazdıını bilmiyorum canım ama ben özel bir yöntem kullanmıyorum....
spiral felan taktıranlar var yanlış bilmiyosam ama daha fazla kim ne yapıyo bende bilmiyorum......
ayrıca bu konuda kafalar çok karışıyo ama regl olduğun anda korunmak değil regl olmuyokende korunmak gerekiyomuş kadınların en büyük yanılıp hamile kaldığı durum buymuş doktorum özellikle uyarmıştı sizinde aklınızda olsun arkadaşlar......

ben doğum yaptım yapalı korunuyorum daha doğrusu eşim korunuyor...ama regl olduktan sonra daha iyi bir yöntem istiyorum...:):) emzirirken doğum kontrol hapı kullanılıyormuş diye duydum..acaba kullanan varsa bilgi alayım dedim di...:):)yerimseniben

Back
X