2009 Eylül Anneleri

günaydın çok kötü grip oldumm gözlerim çok akıyo bebeğime yaklaşamıyorum uzaktan bakıyo kollarını açıyo gelmek istiyo of aynı evde çok özledim onu

gunaydin herkese
filizcim cok gecmis olsun oy cok zor oluyordur hakkaten tahmin ederim :(((
insallah cabucak atlatirsin kuzuna da doya doya sarilirsin

saniyecim hediyenizi cok begendik tesekkur ederim ne kadar incesin cok mahcup oldum :(
ayrica kavanoz icinde tesekkurler dun hemen kullandim biliyor musun :)

ebrucum cuma akşamı tlf şarjı bitmiş ve kapanmıs. bende akşam kk ya baktım hiç bişey yazılmamıs. tlfda mesajını gördüğümde seni aradım. eşimle çok ters bi hyerdeydik. bir dahaki sefere inşallah diyorum. buluşma resımlerınızı beklıyorum

herkese günaydın..

yorgun bir hafta sonundan sonra ruh gibiyim..cuma gecesinden beri kızım çok hastaydı..ateşi 41 gördük o an ölücem sandım..havale geçirmesinden korktuk.. kızımın birden ateşi çıktı cuma günü gündüz misafirim vardı ve arkadaşımın oğlu hastaydı yani hasta bir çocukla bebekli eve niye gelinir onuda anlamış değilim..ama sanırım bahanesi oldu çünkü Duru doğduğundan beri hiç hasta olmamıştı..neyseki atlattık sanırım dün geceden beri ateşi hiç çıkmadı inşallah bir daha çıkmaz yavrum çok hırpalandı..ana kucağında kendi kendine uyuyordu kuzum..bu sabah biraz daha neşeli kalktı..

Saniyecim ve Ebrucum sizden tekrar tekrar özür dilerim ama ne demişler kocanın sözüne çocuğunun poposuna güvenme..ama ben birşeyi çok istersem hep bir sorun çıkar..ne zaman isterseniz evime beklerim..tekrar özür dilerim..a.s.

saolun kızlar iyi dilekleriniz için cuma günü dışarıdaydık cumartesi bir yere gitmedim oğlumla biraz uyuya kalmışım bir kalktım gribim eşim çok geziyorum diye seni ev havası çarptı diyo :))) aman dikkat edin valla inşallah bebeişime geçmez

herkese günaydın..

yorgun bir hafta sonundan sonra ruh gibiyim..cuma gecesinden beri kızım çok hastaydı..ateşi 41 gördük o an ölücem sandım..havale geçirmesinden korktuk.. kızımın birden ateşi çıktı cuma günü gündüz misafirim vardı ve arkadaşımın oğlu hastaydı yani hasta bir çocukla bebekli eve niye gelinir onuda anlamış değilim..ama sanırım bahanesi oldu çünkü Duru doğduğundan beri hiç hasta olmamıştı..neyseki atlattık sanırım dün geceden beri ateşi hiç çıkmadı inşallah bir daha çıkmaz yavrum çok hırpalandı..ana kucağında kendi kendine uyuyordu kuzum..bu sabah biraz daha neşeli kalktı..

Saniyecim ve Ebrucum sizden tekrar tekrar özür dilerim ama ne demişler kocanın sözüne çocuğunun poposuna güvenme..ama ben birşeyi çok istersem hep bir sorun çıkar..ne zaman isterseniz evime beklerim..tekrar özür dilerim..a.s.

gecmıs olsun.benımde cok kızdıgım bı sey ınsanların dusuncesız davranısları.bızde dısarı cıktıgımızda ege yı gorenler gelıp sevmeye calısıyor kucaklarına ıstıyolar sınır oluyorum.vermıyorum kucaga.ben kımsenın cocuguna yaklasıp dokunmam uzaktan severım.her sey olabılır bebek bunlar.oglumun ellerını tutup opuyolar delı oluyorum.bozucam artık opmeyın dyıcem alınan alınsın.
evıme anneannemler gelıcektı teyzem hastaydı geleceklerı gun gerı cevırdım alındılar.bence sende kabul etme bundan sonraa.

gecmıs olsun.benımde cok kızdıgım bı sey ınsanların dusuncesız davranısları.bızde dısarı cıktıgımızda ege yı gorenler gelıp sevmeye calısıyor kucaklarına ıstıyolar sınır oluyorum.vermıyorum kucaga.ben kımsenın cocuguna yaklasıp dokunmam uzaktan severım.her sey olabılır bebek bunlar.oglumun ellerını tutup opuyolar delı oluyorum.bozucam artık opmeyın dyıcem alınan alınsın.
evıme anneannemler gelıcektı teyzem hastaydı geleceklerı gun gerı cevırdım alındılar.bence sende kabul etme bundan sonraa.

evet canım haklısın..ama çok korktum çünkü hem ateş hemde ishal oldu..ama bütün testleri yapıldı enfeksiyon kapmış dedi dr..bunla gelmiş geçmiş olsun inşallah ömrümden ömür gitti sanki..bende çok sinir oluyorum şap diye yapışıyorlart çocuğa yüzüm tutup diyicem valla bundan sonra..

didemcim cok gecmis olsun
ozur dileyecek ne var insallah zeynep durucuk cok daha iyi olur hepimize uyan guzel bir gunde neseli ve saglikli bebeklerle gorusuruz :)))
meryemcim bende sen cevap atmayinca musait sdeilsin diye arayamadim
sonra ertesi gun aradigini tam 1 saat sonra gorunce eyvah yoksa geldi de bana ulasamadigi icin bulusamadk mi diye cok uzuldum. neyseki oyle bisey olmamis :)))
bundan sonra insallah buyuk bir istanbul bulusmasi daha planlariz hep beraber gorusuruz insalalh
saniye ve senaaa da bize katilirlar cok seker ikisi de :)

23 nısan da mıgrosa alısverıse gıttık bı bakım herkez delı gıbı oyuncak alıyor.kapanın elınde kalıyor.ama nasıl kalabalık ve oyuncak dolu tepeleme herkezın sepetı.%50 ındırım varmıs o gun oyuncaklarda ayy bı alısverıs yaptık bı suru oyuncak aldım bende arabayı tepeleme doldurdum.reyonlardakıler bıtmıs kolılerı yanyana bırakıyolar herkez kolılerden dolduruyordu.bende sasırdım ne oluyor dıye.haber veremedım burda kımseye cunkı o gune ozeldı.
benle esım cocuk olduk bı suru oyuncak aldık.gercı kendımızede tabu monopoly kızma bırader borsacı vs .. aldık.sankı kendımıze alıyor gıbı eve geldıgımızde ne kadar mutluyduk hemen actık paketlerı ılk once bız oynadık bıraz.ege de dıs kasıyıcı olarak kullanıyor su anda aldıklarımızı.o gun bı kac cocugu sevındıreyım dıye ıkı cocuguda oyuncak aldım verdım.mendıl satan cocuklara cok mutlu oldular.bayramınız kutlu olsun dedım.posetı aldı kosmaya basladı.duygulandım.bızım bebeklerımız cok sanslı.

didem cim kuzuna çok geçmiş olsun hemencecik iileşir kuzun inşallah onlar hasta olunca canından can gidiyo insanın

kızlar bende onu soracaktım en son gülnazda toplanılacaktı ne oldu ben bu sefer gelmeyi çook istiyorum

kuzum hep kucağıma geliyor bide tv sehbasına koşturuyo görseniz çok komikiz...
gülaycım valla cumartesiden okudukk kusura bakma...ohaoldumsmile
ohh yarasın rüzgara negüzell yesin annesi..
teşekkür ederiz arkadaşlar darısı size inşlh..
esincim sıkma canını çabuk toparlar inşlhh kolay değil diş çıkıyo şükürki emiyomuş bakk..

önceleri göğsümü emmek istemiyordu..diş çıktı çıkalı göğsüme düştü...dün gece yavrum aç olduğu için sabaha kadar göğsümü emerek uyudu...:(

biz iyiyiz canım çok şükür iştahımız yok hala 2 3 kaşık alsa bana kar allahtan emiyo yoksa napıcam bilemiyorum :(

bizde dün silivriye yazlığımıza gitik çok güzeldi gökşen çok sevdi yerlerde oturdu güneşlendi epey gidekende gelirken arabada uyudu kuzum :))

ebrucum öksürüğünü dr a sordunuzmu ne zaman geçer diye bide bitkisel destek uyguluyomusun aliye ?
dün gittik geldik ama hasta olmasın diye dua ediyorum valla çokta rüzgar vardı inşallah hasta olmz rabbim bütün yavrularımıza şifa versin hastalıklardan korusun

feyzacım anlattıklarını bende yaşadım sabaha kadar göğsümde uyuduğunu bilirim o yüzden sıkma canını geçiyo bu dönemde dişi çıktıktan sonra kuzular rahatlıyo sonraları iştahı yerine de geliyo

zeynep gizem nabersiniz kuzulariniz nasil
alis hala biraz oksuruyor ve geniz akintisi var :( siddetli hapsurursa sumukleri firliyor

sagol ebru hafta sonu bı ara aklıma geldı.nasıl oldu acaba aliş dıye.halen devam edıyor demek.neysekı hafıf gecırıyor Allah kötü hastalıklardan korusun bebeklerımızı.ıhlamur ve pekmezını duzenlı ver ebru.ıhlamur bogazına pekmezde vucut dırencıne ıyı gelır.ben arada lımon verıyorum ege ye.sende bı ıkı cay kasıgı ver ıstersen bu aralar.
ege fena degıl Allaha sukurler olsun ama kasıgı reddedıyor.ıstemıyor kasıkla yemegı bende ılk once sırınga ıle veıyodum olmuyodu sımdı pasta kremalarını sıktıgımız tuple verıyorum.beslensınde ne yapıyım dıs cıkana kadar halımız boyle.yemek sonrası usumuz basımız batıyor.tam bı mucadele.

Back
X