selam kızlar geçmişi okuyamadım dan diye daldım ama çoook mutluyum bugun kaan ı prof a gösterdik bu bebek mükemmel hiçbi sorunu yok yanlış teşhis koymuşlar uğraşmayın bebekle rahat bırakın dedi yani beyninde bişi yokmuş ultrason aletleri çok eski olduğundan öyle teşhis koymuşlar bugün çok iyi bi aletle baktılar hiçbişi yokmuş ayrıca raşitizmin r si yok bu bebekte çok iyi saçmalamayın dedi gidip önceki dr u vurasım geldi kaç gece boşyere ağlamışım allaha şükür çok iyiymiş bebeğim size haber vermek için girdim şimdi kaan la yemek savaşına başlıyacağız desteğiniz için hepinize çoook teşekkür ederim sizi çoooooook seviyorum
KIZLAR erkese slm, izmirliler buluşmuyor muyuz hala :) havalar ne güzel gidiyor. hadi buluşalım.
benim sorum var size ben yoğurt mayalıyorum , yoğurta baktığımda sakız gibi uzuyo hafif yapışkanlık oluyo normal mi yoksa neden öyle oluyor. nerde hata yapıyorum
birdee benim gibi hala regli olmayan var mı :) normalmiii
bende pınarın 6-12 ay için olan sütüyle yapıyorum yoğurdu dediğin gibi sakız gibi uzuyor niye oluyor bende anlamadım .gecenlerde köy sütü aldım kaynatıp mayaladım çok güzel oldu.biraz kıza verdim ama çok vrmeye cesaret edemedim pastorize olmadığı için.ne yapıcağımı bende sasırmış durumdayım.gecenlerde babymix aldım denemek için severek yedi ama katkı maddesi olabileceği için sürekli vermekte içime sinmiyor.
bu arada çarşamba akşam izmire gelicem buluşursanız bende çok isterim gelmeyi:)yerimseniben
pekı kuzu kuyması kullanan varmı hıc aranızda :)
mrb canım hadi gözünaydın regli olmuşsun.
ben hiç kuzu kıma vermedim.dana veriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?