2009 Eylül Anneleri

ahhhhhhhhh kızlar valla sız en ıyısı dıslayın benı atın topıkten :)
unuttum yazmayı.geldı kırmızılar.gerek yokmus panıge ama korktum cok.neden yazmayı unuttuguma gelınce bu sene 23 nısan programını ben hazırladım.hatta nettede var mahramlı 23 nısan dıye yazarsanız gorursunuz.durumu kotu bı ogrencımızın ayakkabıları haber olduda bu yıl...neyse bu program cok gerdı benı.anadolu ajansı gelıcek dıye bıttım ben...tam o bıttı bu hafta sonuda ogrencılerım sınava gırcek.devlet parasız yatılı.hepsıde ıhtıyac sahıbı sayılır.bu yuzden cok yogun sekılde onları sınava hazırlıyorum.bu yuzdende cok yoruluyorum.ama yınede ozur dılerım unuttugum ıcın .affedın benı nolurrrrrrr:Saruboceq::lepi:

gözün aydın canım çokkkk sevindim.derin bir oh çekmişsindir.allah kuzularımızı hastalıklardan korusun.

huhuu canlar ............ nabersiniz.. geçmişe bakayım azcık umarım çok kaynamamıştır....

Günaydınlar , şöyle bir geçmişe baktım işlerim çok yoğunlaştı artık :)) Ara ara ancak bakabilirim bu aralar :)Umarım herkezin keyfi yerindedir ...

Bu arada bayram haftası çok güzeldi , gündüzleri Efe dışarıda bol bol güneşlendi hatta gündüz uykusu bile arttı ama gece sebezsiz yere uykusunda ağlamalar saat başı meme aramalar , işe biraz yorgun geliyorum , sütümde çok yok artık . Sanırım dişler den ya da büyüme atağı yaşıyor , geçen gece saat 3 de kalkıp sabaha kadar güldü konuştu korkudan altıma yapacaktım :)

Bu arada rejimim süper gidiyor , geçtiğimiz perşembe kaçak olmuştu ama :)) 67,600 ile başladım şu an 65,200 deyim :)) Mekik çekmeyede devam tabi :)

yasemin cok tebrik ederim demek 2.5 k,ilo verdin ne guzel
ben hcuma cumartesi pazar 3 gun yine yemede tavan yaparak verdigim 1.5 kiloyu geri alip basladigim noktaya dondum (
yok benden hayir yok bunu anladim

birazdan ali gelcek babasiyla pasaport islemleri icin sariyer emniyetine gitcez
insallah cabucak halledebiliriz
donustede aliyi sirkette emzircem yoksa cok zor olcak sirkete don arabayi al eve git emzir geri gel
sirkette ilk olacak heralde cocuk emziren ama napalim

günaydın :)

ebrucum pasaport işlemleri buaralar çok yoğunlıktan dolayı yavaş çıkıyomuş eşimde pasaport çıkardı daha doğrusu yeniledi oda yurt dışına çıkıcak iş için

yasemincim ne güzel kilo vermssin darısı tüm kilo vermek isteyenlerin başına :)

bircan canım işe başlamıssın hayırlı uğurlu olsun işin bol kazanç getirsin sana inşallah paşandan ayrılmak da zor gelmiştir sana allah yardımcım olsun tatlım :)

Ebrucum , bende perşembe günü tavan yapmıştım yemek yemede :)) Ama 4 günde toparladım ben hemen :)

Bircancım hoşgeldin canım , işin hayılrı olsun :) Eski işine mi döndün yoksa yeni işe mi başladın ?

Sağol canım pushinh zeynep miydi adın ?

Ebrucum sen zaten açık tenlisin , her gün makyaj yapıyorsan yaptır bence , bende lohusalıkta gölge yaptırmıştım karamel iyice açıldı esmerim sürekli makaj istiyor , en kısa zamanda kahveye geri dönücem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…