2009 Eylül Anneleri

gizem en son seni okudum diye ilk sana yazayim reklam seyrettirme sakin
tv zaten zararli ama reklamlar en zararli diye biliyorum cunku cok fazla uyaran hizli hizli ekran gecisleri var

meryem ali tuna hala kasikla yemeyi redmi ediyor ( kiyamam kuzuya yaaa
bizimki de emmiyordu ya bi ara
simdi 2-3 gundur memeye dustu alttan diger disler geliyor cani aciyor yemek istemiyor sanirim
e acikinca da sut icmek istiyor
sipa diyorum emmedin emmedin seni emzircem diye kucagimda senle dolastim bel fitigi oldum sut azaldi
simdi kiymete mi bindi PP

feslegen arkadasim
anne sutu bitmisse devam sutu vermek zorunda deilsin tuba arkadasimizin doktoru demis gunde 500 cc anne sutu ya da devam sutu almali olayi mama firmalarinin dayatmasiymis zaten cogu seyi artik yedikleri ek gidadan alabilyorlar anne sutu bagisiklik icin faydali ama yoksa da yapcak bisey yok bosuna devam sutu verme demis gece uyanirsa su icir demis
bunu duyduktan sonra bende gunde 500 cc olayina kafayi takmiyorum
kendi adima eger sutum tamamen biterse devam sutu de vermicem

yok ebru hala arap gibi yiyoruz elle kolla:) dısarda yemöek yedırıyorsam oncesınde dezenfekte olmam lazım. bizim çocukl dubaide olmadı ama nerden geldı bu arap esintisi anlamadım gitti:)

ama şu var su ankı beslenme seklını daha çok begenıuyorum. buharsa pişmiş sebzelerle..

kızlar size bişey sorcam alituna labne peynırını çok sevıyor ben gunde 1 paket yedırıyporum daha fazla versem zararı olurmu? 1 paket derken ufak 20 gr lık

meraba kızlar, nasılsınız, çıkacam birazdan, inanılmaz yoğunum....

ebru hindistancevizi yağını aktardan alsam olurmu, onalrda içilebilirmi acaba, birde ne kadar veriyorsunuz haftada....

bu arada rüzgarın maşallah keyfi yerinde, playskoolun ilk arabam denilen oyuncağını aldık, çok eğleniyor.... tavsiye ederim....

tugba nasil gecti dubai
cocukla tatil zor mu kolay mi gerci senin kizn sakin uysal bir cocuk
bizim ali iyice zivanadan cikti kesinlikle zaptedemiyorum surekli ayakta dursun yurusun o yuzden bende hic oturamiyorum dun arkadaslarla kahvalti yapalim disarda dedik ben aliyle ilgilenmekten ne yedigimden ne ictigimden ne sohbetten bisey anladim :)
olsun napalim bundan sonra boyle yine de cocukla disarda olmak cok keyiflii
ali sosyal bi cocuk gelene gecene sesleniyor herkese gulucuk dagitiyor :)
bizde 19 haziranda italyaya gidiyoruz ya bakalim nasil olcak nasil ustesinden gelcez
gerci kayinvalidemlerde olcak yanimizda o yuzden biraz daha icim rahat

gizem reklam seyrettirmemenin yolu oglun yanindayken hic televizyon acmamaktan geciyor ne yazikki
biz alinin uyanik oldugu saatlerde kesinlikle tv seyretmiyoruz

ben baby einstein cd leri aldım ingilizce onları seyrettiriyorum. tavsiye ederim. valla ebrucum dediğin gibi doğa çok şükür uysal bi çocuk olduğu için hiç ama hiç zorlanmadık diyebilirim maşallah. biz gezerken herkese güldü sesler çıkardı çığlıklar attı seyretti ortalığı uykusu gelince uyudu arabasında uykusunu alınca yine kaldığı yerden devam etti :) denize falan soktu çok keyif aldı :) güzeldi ya çok şükür. haziranda bizde londra düşünüyoruz yine doğayı götürücem diyor eşim hiç zararı yok kızımın bana diyo. ben bırakma taraftarıydım ama :)

brcan isin hayirli ugurlu olsun
arkadaslar da soylemis zaten ama ilk zamanlar zor geliyor sonra alisiyorsun calismaya
hatta bazen 3 gunluk bir gezme yemek yedirme uyutma maratonundan sonra isyeri tatil gibi geliyor insana

aferin dogaya aman nazar degmesin
bizim disarda en buyuk sorunumuz uyku
cocuk ne arabasinda ne ana kucaginda dogru duzgun uyumuyor illa yatagini istiyor
o yuzen korkuyorum bir yere gitmekten
uykusu gelip uyumayinca da cok huysuz oluyor cunku

tuba baby einstain cd lerını eşimde almıştı ama acaba erkenmı dıyorduk. bu akşam bı açıyım bakalım. ona erkenmı dıyorum ama baby tv ızletıyorumö:)

tuba baby einstain cd lerını eşimde almıştı ama acaba erkenmı dıyorduk. bu akşam bı açıyım bakalım. ona erkenmı dıyorum ama baby tv ızletıyorumö:)

bizde almistik ama henuz izlettirmedik
ben alise cocuk sarkilari diye bir album aldim dnr dan
onu dinletiyorum cok hosuna gidiyor sallaniyor ve soyluoyor o da :)))
icinde bir suru sarki var

bizde çocukça şarkılar diye bişey var hamıleyklende dınlıyordum sımdıde beraber dınlıyoruz:) alituna ben söylediğimde eşlık edıyor:)

ebru hanı buluşma resmınız yopkmu

Meryemcim benimkidelabneyi daha çok seviyor. Doktor çok severse max 2 yemek kaşığı verebilirsin
Şİmdi Ebrucum bizm öğünler şu şekilde.
Sabah 7-8 kahvaltı
Belki kahvaltıdan sonra emiyor.
10-10.30 meyve püresi
1.00 et, tavuk veya balık ve sebze
15.00 yoğurt 100-125 gr
17.00 anne sütü
19.00 muhallebi, kaşık maması veya anne sütüile karışmış pirinçli mama
21.00 anne sütü ve uyku.
Doruk öğle menüsünde problem çıkarıyor ama yoğurt ve meyveyi yiyor genelde. Sanırım sütümde yetmiyor. Yani 4 ten sonra anne sütü versem sizinki gibi doymaz kesin. İşte hazır kaşık mamlarından emin değillim ama anne sütü ile hipp piriçli veya yulaflı karıştırıp 1 tane de ceviz eziyorum içine mesela bence bunda hiçbir problem yok hemde emmediği sütü almış oluyor. Çünkü öğün aralarında emmiyor Doruk. Sebze versem gece uyuma problemi çeker belki diyorum çünkü hala zaman zaman gazdan uyanıyor. Hala karar veremedim o yüzden. Yoğurt ve meyvede zaten ara öğün olarak alıyor.

cnm ne kadar sevndim bilemezsin..bu doktorlar nedir böyle ya..ne kadar tutarsızlar biri birini tutmuyo...neyse çok geçmişler olsun...allahım kimseyi evladıyla sınamasın...amin:Saruboceq:

merhaba kızlar......

oncelıkle cok sevındım ece bebeısın hıc bıseyı yokmus sukurler olsun:)

husnıye ve tuba da gezmelere goturmusler kızları ne guzel bızde ıstıyoruz ama cesaret edemedık henuz...

ya kızlar bı derdım var benım:

doruk mamayı reddedıyo.yanı gecelerı aptamıl verıyodum ama aslka almıyo.acıkıp uyanıyo ama mama ıstemıyo.bebelac ve dıgerlerınıde denedım.ıstemıyo.bende bunalıp bı eseklık ettım.pınarın 6 12 ay ınek sutunu verdım.nasıl ıcıyo bı gormelısınız.onu hıc boyle ıstahlı gormemıstım.doydu sabaha kadar huzurl uyudu.bende oturdum agladım sınırden ya bısey olursa dıye sabahı ettım.esımde takma kafana anaflaktık sok ılk 1 saatte gerceklesırdı zaten hepımız ınek sutuyle buyumedıkmı yat uyu bısey olmaz dedıysede hala bunalımdayım ben.napacagımı bılmıyorum.mama ıstemıyo ac uyuyamıyo...napayım sızce sadece gecelerı versemmı kı??? doktorumuzu aradık ama acmadı hanımefendı

KIZLAR erkese slm, izmirliler buluşmuyor muyuz hala :) havalar ne güzel gidiyor. hadi buluşalım.
benim sorum var size ben yoğurt mayalıyorum , yoğurta baktığımda sakız gibi uzuyo hafif yapışkanlık oluyo normal mi yoksa neden öyle oluyor. nerde hata yapıyorum
birdee benim gibi hala regli olmayan var mı :) normalmiii

sido seni merak ettim ne oldu sen bişeyi merak ediyordun sonuç negatif mi pozitif mi :) kaçırdım ben bu haberini

merhaba canım 1 yıla kadar normal demıstı bana doktorum reglı ıcın.ama sonra oldum ben.gebelık suphesı olmadıgı surece bekleyebılırsın hala...

bıde eger sutten mayalıyosan olmaması lazım dıye bılıyorum o sakız goruntusunun.ama mamalarda nasıl oluyo onu bılmıyorumkı hıc...keyfınız yerınde ama dımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…