tugba nasil gecti dubai
cocukla tatil zor mu kolay mi gerci senin kizn sakin uysal bir cocuk
bizim ali iyice zivanadan cikti kesinlikle zaptedemiyorum surekli ayakta dursun yurusun o yuzden bende hic oturamiyorum dun arkadaslarla kahvalti yapalim disarda dedik ben aliyle ilgilenmekten ne yedigimden ne ictigimden ne sohbetten bisey anladim :)
olsun napalim bundan sonra boyle yine de cocukla disarda olmak cok keyiflii
ali sosyal bi cocuk gelene gecene sesleniyor herkese gulucuk dagitiyor :)
bizde 19 haziranda italyaya gidiyoruz ya bakalim nasil olcak nasil ustesinden gelcez
gerci kayinvalidemlerde olcak yanimizda o yuzden biraz daha icim rahat
gizem reklam seyrettirmemenin yolu oglun yanindayken hic televizyon acmamaktan geciyor ne yazikki
biz alinin uyanik oldugu saatlerde kesinlikle tv seyretmiyoruz
tuba baby einstain cd lerını eşimde almıştı ama acaba erkenmı dıyorduk. bu akşam bı açıyım bakalım. ona erkenmı dıyorum ama baby tv ızletıyorumö:)
Meryemcim benimkidelabneyi daha çok seviyor. Doktor çok severse max 2 yemek kaşığı verebilirsinyok ebru hala arap gibi yiyoruz elle kolla:) dısarda yemöek yedırıyorsam oncesınde dezenfekte olmam lazım. bizim çocukl dubaide olmadı ama nerden geldı bu arap esintisi anlamadım gitti:)
ama şu var su ankı beslenme seklını daha çok begenıuyorum. buharsa pişmiş sebzelerle..
kızlar size bişey sorcam alituna labne peynırını çok sevıyor ben gunde 1 paket yedırıyporum daha fazla versem zararı olurmu? 1 paket derken ufak 20 gr lık
Şİmdi Ebrucum bizm öğünler şu şekilde.selamlar
ozlem biz hic muhallebi vermedik aliye
ali 4 gibi sebze + et yiyor ondan sonra sadece anne sutu aliyor
ama bu aralar su sekilde yapmaya baslicam sonucta gunde tek ogun yemek yetmiyor bence
sabah kahvalti ogle yemek ikindi kefir meyve aksam yemek
yemekten katim 2-3 sebze ve et karisimi
bence sende muhallebi yerine en azindan yogurt icinde meyve verebilirsin
selam kızlar geçmişi okuyamadım dan diye daldım ama çoook mutluyum bugun kaan ı prof a gösterdik bu bebek mükemmel hiçbi sorunu yok yanlış teşhis koymuşlar uğraşmayın bebekle rahat bırakın dedi yani beyninde bişi yokmuş ultrason aletleri çok eski olduğundan öyle teşhis koymuşlar bugün çok iyi bi aletle baktılar hiçbişi yokmuş ayrıca raşitizmin r si yok bu bebekte çok iyi saçmalamayın dedi gidip önceki dr u vurasım geldi kaç gece boşyere ağlamışım allaha şükür çok iyiymiş bebeğim size haber vermek için girdim şimdi kaan la yemek savaşına başlıyacağız desteğiniz için hepinize çoook teşekkür ederim sizi çoooooook seviyorum
saniye cekmisti meryemcim bende yok
KIZLAR erkese slm, izmirliler buluşmuyor muyuz hala :) havalar ne güzel gidiyor. hadi buluşalım.
benim sorum var size ben yoğurt mayalıyorum , yoğurta baktığımda sakız gibi uzuyo hafif yapışkanlık oluyo normal mi yoksa neden öyle oluyor. nerde hata yapıyorum
birdee benim gibi hala regli olmayan var mı :) normalmiii
sido seni merak ettim ne oldu sen bişeyi merak ediyordun sonuç negatif mi pozitif mi :) kaçırdım ben bu haberini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?