selammmm ben geldim herkes gitmiş .
poyraz da yabancı birine dikkatli bakar bakar beğenirse gülümser, beğenmezse ağlar :) ama çocukları çok seviyor...
Hala dişimiz yok bizimde .. az önce muz ve kivi yedirdim bide yogurt corbası yaptım..
Geceleri nasıl deli uyuyor park yatak geniş ya bi bakıyorum biucunda bi bakıyom diğer ucunda geniş geniş yayılıyo valla :)) ama hep üstünü açıyo gece ...
Bu arada tv izlettirmek istemiyorum ama ister istemez izliyo açınca bugün açmadım masal radyoyu açtım onu dinliyoruz :)
Birde poyraz 2 gündür dötünü kaldırıp dizlerinin üztünde durmaya çalışıyo normalde sürünüyo yuvarlanıyo ama şimdi resmen bakıyorum dizlerinin üstünde azcık duruyo ama hemen pes edip yatıyo :) yakında emeklicek sanırım gerçekten...
slm kızlar
sinemcim aslında inek sütü 6. aydan itibaren verilebilinir diye biliyorum bendeki saglık kitaplarında hep o şekılde yazıyo aslında bende mama yerıne süte geçmeyi düşünüyorum kuzun sevdigi ise ne güzel bence çok endişe etme kendını suçmalama benım nacizane fikrim
kuzumegem ben pınarın sütünü kullanıyorum orda varmıdır bılmıyorum ama günlük şişe süt yada kutu bulabılıyosan en iyisi maalesef burda yok bununla idare ediyoruz
yağız benden ve babasından başka kımseyi görmemesine ragmen çok sosyal bi çocuk bütün ortamlara uyum saglıyo herkesın kucagına gidiyo çocuk kalabalık istiyo yalnızlıktan sıkılıyo(
ben yogurt yapmak için pınarın çocuk sütünü almıştım kipadan buraya yakın değil herzaman temın etmem zor maalesef hemde yogurtu güzel olmadı,1 yaş sonrası içinde ben artık hazır mama yada sütlerden kullanmak istmiyorum çünkü yavrum fazlasıyla içti zaten dogdugundan berigunluk sut sanmıyorum olacagını fakat burdakı mıgrosta pınar ın cocuk sutu ve organık sutunu gordum.6 ay uzerı ıcın sutude varmıs sanırım.
erken olucak ama su aptamıl junıor lar var toz veya sut olarak 1 yas sonrası ıcın.acaba kullansakmı 1 yas sonrasında bunları.sımdıden bunu dusunmek erken ama hıc cevremde kullanan gormedım.aslında 1 yas sonrasında ben pınar ın cocuk sutunu kullanmayı dusunuyorum.
selam kızlar bende pınarın sütünü kullanıyorum benim oğlum hergün değişiyo dün parmak emmeye başladı ben çok grip olduğum için fazla sokulmuyorum yanına ama birbirimizi çok özledik sanırım oda ilgilenmediğim için dikkat çekmek için parmak emiyo ve sürekli söleniyo vavavavvava diye çok komik söleniyo ve arkasından of diyo yada oyun oynayıp canı sıkılınca offf diyo çok akıllılar maşallah birde öpücük atıyo dün sabah kalktık ve öpücük atmaya başladı o kadar tatlı oluyo ki
ya hanımlar bı sey sorucam ben sutu acık alıp kaynatıp yogurt yapıyodum.ama ıcınde kı bazı bakterıler kendını korumaya alıp 100 derece uzerındede olmeyebılıyomus.artık pastorıze sut alıcam fakat ne kullanıcam bılemedım.sız ne kullanıyosunuz
ayy hadi inşallah yaa ben öyle emeklemesini çok istiyom ztn. ama emeklemediği halde istediği yere gidiyo bi cd lik var ona gidip cd leri çıkartıyo velet:)) bide emelese napcaz bakalım :))yakında emekler o zaman
benim kızım da bi süre dizlerinin üstünde durud
bikaç gün sonra ileri geri sallanmaya başladı
şimdi gayet iyi emekliyor
özellikle çıplakken o kadar hızlı gidiyor ki koltukların altından çekiştiriyorum resmen :ecrin_bebek:
selam kızlar bende pınarın sütünü kullanıyorum benim oğlum hergün değişiyo dün parmak emmeye başladı ben çok grip olduğum için fazla sokulmuyorum yanına ama birbirimizi çok özledik sanırım oda ilgilenmediğim için dikkat çekmek için parmak emiyo ve sürekli söleniyo vavavavvava diye çok komik söleniyo ve arkasından of diyo yada oyun oynayıp canı sıkılınca offf diyo çok akıllılar maşallah birde öpücük atıyo dün sabah kalktık ve öpücük atmaya başladı o kadar tatlı oluyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?