2009 Eylül Anneleri

selammmm ben geldim herkes gitmiş .

poyraz da yabancı birine dikkatli bakar bakar beğenirse gülümser, beğenmezse ağlar :) ama çocukları çok seviyor...

Hala dişimiz yok bizimde .. az önce muz ve kivi yedirdim bide yogurt corbası yaptım..

Geceleri nasıl deli uyuyor park yatak geniş ya bi bakıyorum biucunda bi bakıyom diğer ucunda geniş geniş yayılıyo valla :)) ama hep üstünü açıyo gece ...

Bu arada tv izlettirmek istemiyorum ama ister istemez izliyo açınca bugün açmadım masal radyoyu açtım onu dinliyoruz :)

Birde poyraz 2 gündür dötünü kaldırıp dizlerinin üztünde durmaya çalışıyo normalde sürünüyo yuvarlanıyo ama şimdi resmen bakıyorum dizlerinin üstünde azcık duruyo ama hemen pes edip yatıyo :) yakında emeklicek sanırım gerçekten...

yakında emekler o zaman
benim kızım da bi süre dizlerinin üstünde durud
bikaç gün sonra ileri geri sallanmaya başladı
şimdi gayet iyi emekliyor
özellikle çıplakken o kadar hızlı gidiyor ki koltukların altından çekiştiriyorum resmen :ecrin_bebek:

ya hanımlar bı sey sorucam ben sutu acık alıp kaynatıp yogurt yapıyodum.ama ıcınde kı bazı bakterıler kendını korumaya alıp 100 derece uzerındede olmeyebılıyomus.artık pastorıze sut alıcam fakat ne kullanıcam bılemedım.sız ne kullanıyosunuz

slm kızlar

sinemcim aslında inek sütü 6. aydan itibaren verilebilinir diye biliyorum bendeki saglık kitaplarında hep o şekılde yazıyo aslında bende mama yerıne süte geçmeyi düşünüyorum kuzun sevdigi ise ne güzel bence çok endişe etme kendını suçmalama benım nacizane fikrim
kuzumegem ben pınarın sütünü kullanıyorum orda varmıdır bılmıyorum ama günlük şişe süt yada kutu bulabılıyosan en iyisi maalesef burda yok bununla idare ediyoruz
yağız benden ve babasından başka kımseyi görmemesine ragmen çok sosyal bi çocuk bütün ortamlara uyum saglıyo herkesın kucagına gidiyo çocuk kalabalık istiyo yalnızlıktan sıkılıyo:((

slm kızlar

sinemcim aslında inek sütü 6. aydan itibaren verilebilinir diye biliyorum bendeki saglık kitaplarında hep o şekılde yazıyo aslında bende mama yerıne süte geçmeyi düşünüyorum kuzun sevdigi ise ne güzel bence çok endişe etme kendını suçmalama benım nacizane fikrim
kuzumegem ben pınarın sütünü kullanıyorum orda varmıdır bılmıyorum ama günlük şişe süt yada kutu bulabılıyosan en iyisi maalesef burda yok bununla idare ediyoruz
yağız benden ve babasından başka kımseyi görmemesine ragmen çok sosyal bi çocuk bütün ortamlara uyum saglıyo herkesın kucagına gidiyo çocuk kalabalık istiyo yalnızlıktan sıkılıyo:((

gunluk sut sanmıyorum olacagını fakat burdakı mıgrosta pınar ın cocuk sutu ve organık sutunu gordum.6 ay uzerı ıcın sutude varmıs sanırım.
erken olucak ama su aptamıl junıor lar var toz veya sut olarak 1 yas sonrası ıcın.acaba kullansakmı 1 yas sonrasında bunları.sımdıden bunu dusunmek erken ama hıc cevremde kullanan gormedım.aslında 1 yas sonrasında ben pınar ın cocuk sutunu kullanmayı dusunuyorum.

selam kızlar bende pınarın sütünü kullanıyorum benim oğlum hergün değişiyo dün parmak emmeye başladı ben çok grip olduğum için fazla sokulmuyorum yanına ama birbirimizi çok özledik sanırım oda ilgilenmediğim için dikkat çekmek için parmak emiyo ve sürekli söleniyo vavavavvava diye çok komik söleniyo ve arkasından of diyo yada oyun oynayıp canı sıkılınca offf diyo çok akıllılar maşallah birde öpücük atıyo dün sabah kalktık ve öpücük atmaya başladı o kadar tatlı oluyo ki :nazar:

gunluk sut sanmıyorum olacagını fakat burdakı mıgrosta pınar ın cocuk sutu ve organık sutunu gordum.6 ay uzerı ıcın sutude varmıs sanırım.
erken olucak ama su aptamıl junıor lar var toz veya sut olarak 1 yas sonrası ıcın.acaba kullansakmı 1 yas sonrasında bunları.sımdıden bunu dusunmek erken ama hıc cevremde kullanan gormedım.aslında 1 yas sonrasında ben pınar ın cocuk sutunu kullanmayı dusunuyorum.
ben yogurt yapmak için pınarın çocuk sütünü almıştım kipadan buraya yakın değil herzaman temın etmem zor maalesef hemde yogurtu güzel olmadı,1 yaş sonrası içinde ben artık hazır mama yada sütlerden kullanmak istmiyorum çünkü yavrum fazlasıyla içti zaten dogdugundan beri

selam kızlar bende pınarın sütünü kullanıyorum benim oğlum hergün değişiyo dün parmak emmeye başladı ben çok grip olduğum için fazla sokulmuyorum yanına ama birbirimizi çok özledik sanırım oda ilgilenmediğim için dikkat çekmek için parmak emiyo ve sürekli söleniyo vavavavvava diye çok komik söleniyo ve arkasından of diyo yada oyun oynayıp canı sıkılınca offf diyo çok akıllılar maşallah birde öpücük atıyo dün sabah kalktık ve öpücük atmaya başladı o kadar tatlı oluyo ki :nazar:

geçmiş olsun canım sana umarın en kısa zamanda toparlarsın çok akıllı bu bıdıklar valla maşallah kuzuna nekdar güzel öpücek atmaya başlamış aferın yaaa biz zamanında bukdar akıllımıydık hiç sanmıyorum bu zamane çocukları hakketen çok fena

ya hanımlar bı sey sorucam ben sutu acık alıp kaynatıp yogurt yapıyodum.ama ıcınde kı bazı bakterıler kendını korumaya alıp 100 derece uzerındede olmeyebılıyomus.artık pastorıze sut alıcam fakat ne kullanıcam bılemedım.sız ne kullanıyosunuz

Herkese selam,

Sağlık ve hijyen açısından açık süt kullanmamak gerekiyor.
Günlük şişe pastorize sütle yoğurt mayalamak gerekiyor. UHT ambalajlı (kutu) sütler, bebekler için iyi değil maalesef..

herkesin derdi aynı biliyorum ama benımde sütüm azaldı
çok üzülüyorum ama elden bişey gelmıyo 1 ay daha idare edebilirim inş.
gerçi biliyosunuz benım bu sütten çektıgımı kımse cekmedı bunada şükür diyelim

yakında emekler o zaman
benim kızım da bi süre dizlerinin üstünde durud
bikaç gün sonra ileri geri sallanmaya başladı
şimdi gayet iyi emekliyor
özellikle çıplakken o kadar hızlı gidiyor ki koltukların altından çekiştiriyorum resmen :ecrin_bebek:
ayy hadi inşallah yaa ben öyle emeklemesini çok istiyom ztn. ama emeklemediği halde istediği yere gidiyo bi cd lik var ona gidip cd leri çıkartıyo velet:)) bide emelese napcaz bakalım :))

geçmiş olsun cnm.. öpücük mü atıyo maşallah ona yaa bayağı büyüdüler bunlar valla :CüvCüv:

yemek yaptım, profiterol yaptım kuzumu yıkadım muhallebisinide yedirim kocişde gelir ohh bugünde bitti şükür..

yarın dr gitcem burnum tıkalı uzun zamandır ve hapşuruk var ve kaşıntı ..poyrazı bırakcak yer bulamadım belkide gidemem

ayy noldu sen dedin ya misafirleri yeni gitti die o arada facee girmiştim arkadaşlarıyla çekilen resimler konulmuş dedim acaba bu pushing mi diye ? 2009 eylül annelerinden nicklerimizi yazdığımız yere girdim senmişsin :))

ayy giremedim nezmandır
ösledim yaaa oğlandan hiç fırsat kalmıyo artıkk
oturmak istiyo ne kadar etrafına bişiler koysam devrilip sağa sola gitmeye başladı sürünerek
emine cim, zeynep çim sizde iyisişniz inş?

Back
X