2009 Eylül Anneleri

zaten sana tavsiye etmiştik mehtapçım nefis oluyo en azından yeşil olan herşeyi seviyorum ya ondan favorilerimdendir semizotu:)

aa zeynep hakket
o zmn ne kadarlık olcek gökşen bize de nasipse
3-4 yaşında iken istiyoruz kardeş ama
nasippppp

off içim sıkılyo nedense yarın hastaneye gitcem poyrazı anneme bırkacaktım oda hastaneye gitcek eltilerim var onlarada nasıl bırakcam ki nasıl yedirirler içiriler yapabilirler mi? zaten mız mız kimseye emanet edemiyom annemden başka yaaa içim rahat etmiyo gitmicem napimm

gökşen 1.5 yaşındayken bırakıcam ne zaman olursa öncesinde bi dr giderim folik asit filan almaya başlarım sonrası nasip :)

kendimi çook kötü hisssediyorum yavruma bağırdım vicdan azazbı çekiyorum :( şimdi annemide tersledim ne oluyo bana anlamıyorum midem de bi yumru çok kötüyüm :(

gökşen şimdi sızdı yavrum okadar çok ağladıki ayağımda sallanmak istemiyo bende zorla salladım eski günlerdeki gibi uyur belki diye yine uyumadı en son göğsümde sızdı kaldı :((

gökşen şimdi sızdı yavrum okadar çok ağladıki ayağımda sallanmak istemiyo bende zorla salladım eski günlerdeki gibi uyur belki diye yine uyumadı en son göğsümde sızdı kaldı :((

yavrum bodozlama daldım konuya ama ayakta dolan bıraz. ayakta sallarken beynı bulamac gıbı olur ya aglıyor ıstemıyor demek kı memede uyut emzık ver ne bılıyım sarkı soyle ayakta sallanmak ıstemedı demek kı kızdım sana ne demek bagırmak ya ufacık sabiye anlamaz ki zaten.ben bir kere disimi sıktım icimdende ona bile vicdan azabı cekıyom.kızdım zeynep sanaaa.

tulayım selam canım bu arada seker.

valla ayfercim nedesen haklısın ama benim hiç halim yok midem hala çook kötü bende isteyerek bağırmadım zaten göğsümde uyudu emzik de almıyo kesinlikle ağrı kesici de verdim

ayferrrrrrrrrrrrrrrr h.g nasılsın canım yaaaa
özletiyon kendini ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hosbulduk yavrum ya yok ki anam laptopumuz sahsımıza ait:) fırsat kalınca bakıyom ya bende cok ozledım cok.dis bugdayı yaptım bu pazar bizimki aspirin kutusunu tuttu eczacı olcak heralde:) dis seklinde kurabiyeler yaptım bide süsledim asurelık bugday hasladım sekerledım oyle buralarda yaptık ya sukurler olsun.iki disi var yavrusumunnn.

valla ayfercim nedesen haklısın ama benim hiç halim yok midem hala çook kötü bende isteyerek bağırmadım zaten göğsümde uyudu emzik de almıyo kesinlikle ağrı kesici de verdim

iyi yapmısın bende verıyom her gece calpol cay kasıgı ile.agrısı cok disten heralde.gogsunde uyutmusun ıyı etmıssın ya kusura bakma bende bırden höy höylendım:)

kuzum uyudu bende kaçıyom ufaktan kızlar..kocmda nöbetçi :( hadi herkese iyi geceler bebelere bol bol uykular...

Back
X