2009 Eylül Anneleri

ayferim hg.özeldim senide kısss :) inşallah paşan ve sen iyisindir..öptüm sizi... ( umarım beni tanımışsındır kullanıcı adımı degiştimde ) :))

kurabiyelerim icin kalıbım yoktu bıcakla keserek sekil verdim.tuptekı seker boyalarla susledım.tavuk pisirme torbalarını keserek ıcıne koydum bıde yalandan sepet yaptım masallah oldu yaf:) ama 3 gunde yaptım bunları gunbegun:)

Eklentiler

• $Fotoğraf-0222.webp
    $Fotoğraf-0222.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 30
önemli değil ayfercim sonuçta ben hatalıyım :(

her akşam vermek istemiyirum ağrı kesici zarar verir diye ama dişi kabarmış kızarmış baktımda o yüzden verdim ağrı kesici kuzumun kim bilir ne kadar canı yanıyodur :(

bu arada hayırlı olsun canım diş buğdayınızda yapmıssınız maşallah resimde baktım da kuzun kocman olmuş :)

önemli değil ayfercim sonuçta ben hatalıyım :(

her akşam vermek istemiyirum ağrı kesici zarar verir diye ama dişi kabarmış kızarmış baktımda o yüzden verdim ağrı kesici kuzumun kim bilir ne kadar canı yanıyodur :(

bu arada hayırlı olsun canım diş buğdayınızda yapmıssınız maşallah resimde baktım da kuzun kocman olmuş :)

canım benım oluyor ıste boyle.etı delıp gecıyor tabı dıs ondan cok acırmıs.2,5 ml cay kasıgı ya zaten yarısı kasıkta kalıyor neredeyse.bu donem ıcın sadece.sen bilirsin yine yonlendırmıs olmayayım.
ya dedıgın gıbı kıs buyuyolar yaa sukur dıs bugdayınıda yaptım sukur.

mehtaaap bacım kızının resmınden dıcektım heeee canım arkidisimmmm demek isim degıstın iyi olmussss.opuyom cokkk.

hosbulduk yavrum ya yok ki anam laptopumuz sahsımıza ait:) fırsat kalınca bakıyom ya bende cok ozledım cok.dis bugdayı yaptım bu pazar bizimki aspirin kutusunu tuttu eczacı olcak heralde:) dis seklinde kurabiyeler yaptım bide süsledim asurelık bugday hasladım sekerledım oyle buralarda yaptık ya sukurler olsun.iki disi var yavrusumunnn.

ohh hayırlısı olsun cnm darısı başımıza

günaydın kızlar oğlum dün akşam baba dedi babamızı görmeniz lazım havalara girdi.:))))) an an mama diyo emmek için yakamı çekeleştiriyor. o kadar mutlu ve garip oldum ki ağlayasım geldi onu öle görünce konuşunca nasıl güzel birşeymiş evlat sahibi olmak allah herkese nasip etsin ve bebeklerimizi korusun

Kızlar akşam annemlere gittim oğluşumu doya doya öptüm kokladım çok özlemişim ya bütün gn akşam olsun diye beklemek çok zor öptüm öptüm çok öptüm ama anneme çok alışmış ama hiç bozulmadım. oynadık saatlerce mamamızı yedik saat 11 de tv karşısında kendi kendine uyuyup kaldı içim gitti.

Back
X