2009 Eylül Anneleri

günaydınnnn günaydınn günaydınnn güzellll bir gün geçirmek dileği ile :)

bi bakmadan işe başlayamadım sizler de olmasanız evde bir bebekle zor vakit valla..

neyse kalki mutfağımı toplim, poyrazın çorbasını yapim, banyomu temizlim, çamaşırlamı katlim arada gelürümmm

Bu arada gülvergil cnm çook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

eylüüüüüül masallah kız hemen verdın mı 1kılodan fazla.teprık edrım valla.

rejime her başladığımda ilk birkaç kilo hemen gidiyo
akşam yemeğini az yesem sabah yarım kilo gitmiş oluyo
ama 62 lerde bi duruyorum
zerre kıpırdanma olmuyo
işte benim de tam orda şevkim kırılıyo bozuyorum rejimi haydaaa dön başa ohaoldumsmile

e nasıl düzeltecez hedef kilomda aynı onu düzeltemedim hehalde zayıflayamayacam ticker bile inanmadı :))))

e nasıl düzeltecez hedef kilomda aynı onu düzeltemedim hehalde zayıflayamayacam ticker bile inanmadı :))))

vatana millete hayırlı olsun recimin
aman sen ticker ın inanmamasına bakma
bana da dünden beri etmediği kalmadı ama inatla direniyorum :)

sabah 40 tane mekik çektim
inşallah işe yarar bu çabalar

vatana millete hayırlı olsun recimin
aman sen ticker ın inanmamasına bakma
bana da dünden beri etmediği kalmadı ama inatla direniyorum :)

sabah 40 tane mekik çektim
inşallah işe yarar bu çabalar

inşallah ya emzirdiğim için yemekten çok kısamıyorum maalesef ama hareket etmem lazım bol bol ben doğumdan 1 hafta sonra hamile kalmadan önceki kiloma düşmüştüm. sonradan 7 kilo aldım bu gidişata dur demek lazım hiçbirşeim olmuyoo

benim de sütüm çok çok azaldı ben de düzenli yemeye çalışıyorum bir de tatlıyı abur cuburu ve akşam 7 den sonraki yemekleri kestim

aynen senin gibi ben de doğumdan 1 ay sonra tüm kilolarımı vermiştim sonra üstüne 4 kilo aldım
ama zaten hamile kaldığımda da kilom fazlaydı o yüzden 6 7 kilo versem çok daha iyi olacak

Zaten Önemlı olan akŞamları yememek bol bol su ıÇmek lazım benımde sÜtÜm azaldı ve oĞlum hıÇ ıŞtahlı emmıyo an an mamamama dıyo 2 Çekıyo bırakıyo Çok ÜzÜlÜyorum ınŞallah tamamen bırakmaz

ben ogle yemegini kestim
meyve ile gecistiriyorum ogleni
birde tatliyi kessem cok super olcak ama kararliyim insallah yemicem artik
valla zaten bir kesebilsem cok hizli kilo vercem biliyorum

çok zor oluyo ben yemek yemeyi çok seviyorum ve kendimi tutmak çok zor oluyo ama başaracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…