2009 Eylül Anneleri

kızlar selam, çok ani bi şekilde istanbula gittik geldik h.sonu, bi de rüzgar yedik hastaydı reyyan öksürüyordu.. fırsatım olmadı hiç...
herkes iyidir inşallah bebişler annişler...
ay baktım kiloyu düşün düşün deliricem saldım valla, emzirmeyi bırakınca önce diyetisyene gidicem sonra da spor tabii, zaten veriyorlarmış sanırım...
gerçi söylediğim her yerde kızıyorlar, gürcüce "ahla kali gamhtara" diyorlar (anca karı oldun demek :roflol:) ama ben mutlu değilim...
1,73 boyla anca 40 beden giyiyorum, eşim çok memnun ama ben istemiyorum bu hali...

herkesi çok özledim, akşam k.validede olacağız anca hazırlanırım reyyanın tüm kıyafetleri ütülenecek...
öpüldünüz kızlar, görüşmek üzeree....

anladım canım bi araştırıyım bakim eşimi ikna edersem aldırırım :))

özlemcim nedir bu kuzuların serenadı böyle :)

Ana ben geldim kimse kalmamış ,iş güç çok yoğunus bu aralar aklım burada kalıyor ama patron arka tarafta oturduğu için ancak aklım kalıyor :))

selam kızlar nasılsınız
kaan ın uykusu çok acayipleşti bi gün gündüz sadece yarım saat uyuyor gecede saat başı emmeye kalkıyor bi gün gündüz bi yatıyo 3 saat sonra uyanıyo gece yine aynı tabi
çok sık uyanıyor emmek istiyo doymuyo heralde ama mamalarıda ek gıdayıda istemiyo

hg ece biz iyiyiz canım sen ve yavruların nasıl ::)

emeklemez olurmu artık her yere gidiyo ve tutunup kalkıyo peşindne koşmak tan yoruldum valla :)

ececim diş zamanlarında bazı bebekelr emmeye daha düşkün oluyolar gökşende öle veridğim hiç bişiyi yemek istemiyo sadece emiyo

kızlar herşey için sağolun inşallah düzelir.10-15 gün yatar diyor dr yoğun bakımda solunum cihazına bağlanmış.neyse herşeyin hayırlısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…