koltukalçtından canım şimdi kulaktan baktık 36.9 çıktı çok huysuz memeyle kavga edio ağzında.. Uff ne zormuş gece yaparmı ateş sabah 9 da olduk aşımızı
dilekcim senin gibi bir arkadaşım olduğu için çok mutluyum canım. öz eleştiri yapabilmek, yapılan eleştirilere açık olmak ve hatayı kabul edip özür dileyebilmek çok büyük erdemlerdir canım. bence annen de kayınvaliden de eşin de senin gibi birine sahip oldukları için gurur duymalılar.
canım bizde sabahtan aşımızı olmuştuk yarım ölçek calpol vermiştik ve gece 21:00de ateşi yükseldi.ben sana sınırları yazayım bence şurup ver derim ben
makat 38 üstü
kulakl 37,8 üstü
koltuk altı : 372 üstü
tehlikelidir.
dilekcim canım kardeşim benim
Annene haksızlık etme tabiki evlatlarımız bizim için değerli onlara bişey olması demek dünyanın başımıza yıkılması demek Allah korusun
Annen seni ve senin sevdiklerini seviyor ve bunlara senin kadar değer veriyor kaldıki torunu için yanlış bişey yapsın mümkün mü
biz ne kadar şüphe duysak onlarda tecrübeli bizim kadar ince düşünmeselerde var onlarında bildikleri
bu konuda kadın yanlış yapmış olabilir ki yanlış bişey yapmamış ama nerden bilsin onların zamanında pompa makinelri yoktu sütler sağılarak değil emzirerek veriliyordu bebeklere
geçenlerde bana biri biz inek gibi süt sağmıyorduk emziroyorduk dedi :)))))
süt konusunda için rahat olsun anne sütü oda sıcaklığın 8 saat dolapta 24 saat difrizde 6 ay duruyormuş dr. söylemişti
hem ne kadar hassas olursak olursak bizde çok şey bilmiyoruz sağılarak dondurucuya konulan süt besin degerlerini vitaminleri kaybediyormuş yani taze sütten çok farklıymış ( bu örnekti ) :))
neyse tatlım sakın yanlış anlama beni annen bence çok fedakar biri üstelik yaşıda çok değil emin ol kızına gözü gibi bakacaktır rahatla biraz işe gidecek olman kızımı nasıl bırakacagım düşünsesi seni bu hale getiriyor ama ona güven ve bence bir daha birilerinin yanında onu rencide etme
sende bunun için üzgünsün zaten biliyorum sende onu üzmek istemezdin şimdi sen yavun üzülüyorsun oda senin için
biliyorsun benim annem hayatta değil ama hayatta oldugu zamanlarda ona yaptıklarımın pişmanlığını yaşıyorum hala o hastayken 10 dk lığına mutfağa gidip sıgara içerdim şimdi onu yazlız bıraktıgım ondan ayrı kaldıgım 10 dk.ka için bile pişmanlık yaşıyorum annenin ve bu anların sevincini doya doya yaşa hayatım
Canım benim manevi kardeşim,
Çok güzel yazmışsın hakkiten, doğru söylüyorsun çok şükür ki çok geç olmadan hatamın farkına vardım da hemen özür diledim arayp yarına kadar bile bekleyemedim.
Dediğin gibi birgün bu hayattan çekip gittiğinde onunla geçirdiğim 5 dakikanın bile benim için ne kıymetli olduğnu daha ii anlayacağım. oBu yaşıma kadarda onunla olabilme imkanına sahip olabilmek hakikaten allahın verdiği en büyük lütuflardan biri benim için.
bu arada hazır girmişken baharcım şekercim gördüm fotoları sağolsun ayfer attı msn den
erkek anaları toplanmış model gibi, pozlar vermişler maşallahh :)))
hepiniz harikasınız maşallahh size kıskandım yaawww((
en büyük maşalllahh paşalara tabiii Allah ım hepsini nazardan korusun
helal olsun size arkadaşım ne güzel bir araya geldiniz darısı bize artık inşallahh :))
canımıniçi Rabbim inşallahh onada sizlerede uzun ömürler versin
ne güzel yapmışsın yarın annen gelir kacaman birde öpücük kondurursun herşey unutulur gider :))
Bayramda bizde biraraya geldiğimizde çekiliriz resim canımcım. bayramın 3. günü emsaller bize gelecekte şimdiden hbr vereyim dedim:)
Öyle yaparım tabiki canım...hatta bir kezde senin içinde öperimde sende anneni öpmüş kadar olursun inş:)))
evet çekileceğiz tabeeee :)))
kızlar birlikte büyüyecekler fotolarda 3-5 ayda bir çeksek böyle büyüdüklerinde vayy bee derler sen şu kadarmışsın ben bu kadar diye konuşurlar artık :))
olurum tabiiii canım slm da söylersin bol bol :))
fatoş emsal çok teşekkür ederim inşallah yarın güzel haberlerimi yazıcam bende inanıyorum inanmak istiyorum çocuğumun iğnesine aşısına bakamayan ben bilmiyorum ne yaparım aksi taktirde.. Ama olmayacak Allahın izniyle dualarımızla :)
kızlar herkese merhaba..
tubacım çok geçmiş olsun doğacık bir melek sen korkma rabbim onu korur evet bi doktora daha göster hem için rahat eder hemde belki gerek kalmaz.. gerek kalırsada rabbimin bir bildiği hayrı vardır diyelim üzülme nolur bebek onlar daha hep bişiylerden şüphe ettiler ama hiçbirindede bişiy çıkmadı biliyosun ferah tut gönlünü sen...
dilekçim sende annenin gönlünü almakla iyi etmişsin bilse yapmazdı hakikaten bencede...
bizde yie zortlar vadisi var ööfffff aşkı memnuda durum ne kızlar bi nilginiz varmı :))))
Kızlar, Dileğim... çok iyisiniz yaa.. valla içime bi ümit girdi belki herşeyi abartan bi doktordur belki hiçbirşeyi yoktur yarabbim inşallah yaaa. Ben biraz tefriciye okurum dileğim bu gece sizde dua edin yarın başka bi doktora daha götürmeye karar verdim.. Musyasında kızında olduğuna göre belkide abartacak bi durum değil.
Musyas evet tatlım aynen tarif ettiğin kemik işte çıkık olan.. Belkide normal yaa Allahım ne olur normal olsun lütfen yarabbim doktor söylediğinden beri ağlıyorum kızlar dünyam başıma yıkıldı derler ya gerçekten hissettim yani varmış böyle bişey..Allahım kimsenin dünyasını başına yıkmasın
ayyy dilekçim senden korkulur kıss kadına inmeler iner yyaaa ....emin ol dikkatli olucaktır bundan sonra üzülme canımcım senin yavrunu senin kadar olmasada emin ol annen de çok seviyor ...torunu canım sevmezmii...ama eski usuller de onlar haliyli şimdiki sağmalar,mamalar dan anlamamaları normal son 1 hafta beraber bakarsınız defne su ya oda alışır bölece...Kızlar karar verdim anneme yrn diyeceğimki dün bütün gece içtiği sütü kustu doktora götürdük. Dr bozuk sütten kaynaklanmıştır dedi mideyi rahatlatıcı şurup verdi ama bütün gece ağladı diyeceğim üzülsün biraz ki akıllansın bundan sonra daha dikkatli olsun...klava:
canımm bizde aynıyızz valla ve bunun üstüne neredeyse hergun misafir agırlıyorum.. yorgunlukktan ölecemm vallamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?