2009 Eylül Anneleri

tşkkler canlarım babam ve abime benziyo
anne ve babasın kahve gözlü ama
neyse çok huzursuz halil ibrahim
görüşrüzzz

selam kızlar. ofiste bu aralar msn face vs pek kullanamıyoruz. işler yavaşlıyor diye. ama burdan vazgeçemiyorum :) gizli gizli giriyom walla...
ali efe hiçbirşey yemiyor arkadaşlar delirmemek işten değil. yumurta ve labnesini yerdi ne güzel şimdi o bile yok. iki kere ağzını açıyo sonra bir kitliyor ısrar da edemiyorum. denemediğim şey kalmadı sinirlerim bozuk çok diş demeyin görünürde hiçbirşey yok

ara ara oluyo bahar zorlama bu süreçte biberonla içir ben öyle yapıyom bişi yemeyince...
ayy bnmkinin bariz belli diş geliyo beyaz beyaz 2 alttan 2 üstten offf

benim oğlumda öyle..hiç birşey yemiyor kaşıkla...bende mecburen devam maması veriyorum biberonla onu alıyor...ama bence belirti diş..benim eymen de de görünürde hiç bişey yoktu ertesi gün bi baktım dişi çıkmış elime batıyordu...

baharcim ali de 2-3 gundur cok zor yiyor yemeklerini
dun mesela bakicisi yedirirken temizlige gelen bayan gobek atmis resmen karsisinda
e tabi bizimkide saskinliktan agzi acik durdukca bakici tikmis agzina yemegi oyle yedirmis
bu aralar hepsi sıkıntılı ama gececek insallah

kızlar ben yaklaşık bir aydır diyet havasında yediklerime dikkat ediyom.. tam diyet sayılmaz gerçi ama neyse.. ama sütüm azalıyo.. ee hem emzirip hemde nasıl zayıflaycam ki daha vermem gereken 10 kilo var.. yoksa sütüm azalması aya bağlı normal olabilir mi?

herkese selam kızlar ne var ne yok
sonunda oturabildim bilgisayarın karşısına çok mutluyum:)
oğlum uyudu kızımda çizgi film izlerken bi bakam ne yapıyosunuz.

ara ara oluyo bahar zorlama bu süreçte biberonla içir ben öyle yapıyom bişi yemeyince...
ayy bnmkinin bariz belli diş geliyo beyaz beyaz 2 alttan 2 üstten offf
hayırlı olsun canım dişleriniz. ama bizim beyazlık kabarma vs hiçbirşey yok.
devam sütü alıyor zaten canım. muhallebiyi de biberonla mı versem acaba. ya hiç alışmazsa diyorum. gerekli vitaminleri proteini nasıl alcak bu dönemde?
ben de göbek attim bari ya. yapmadığım şebeklik kalmıyor walla ebrucum
canım ben süt olsun diye elime ne geçse yiyorum. çöp öğütme makinesi gibiyim resmen ama benim de sütüm azaldı malesef.

ben yemeğe ordan oğluma gideyim. karnım acıktı yahu :))

evet ebrucum dün doldurduk:) sağlıkla sıhhatle büyüsün yavrucaklarımız.
hüsniyecim, birazcık daha dayan bol su içmeyi ihmal etme ama.

bizimde yasak ya ancak burdan yazabiliyorum ama oda kaçak. Hayırlı cumalar kızlar umarım herkes iyidir

bircan hoş geldin, çalışmaya başlamışsın hayırlı uğurlu olsun canım. çok özlemişiz seni.

Son düzenleme:
Yaf ben geliyom herkez gidiyor :) Ösledim muhabbeti ama işler fena sıkıştı , 3 4 proce birden aldık sıkıştık yani :)) Benim oğlanında üstte köpek dişlerinden biri delmiş , artık devamı gelir bu hafta gece ısırmaya başladı yine sıpa :)) Onun dışında değişik bir durum yok , 2 gündür rejimi salladım gitti ööle yani bu arada bende sıkınlanlar arasındayım sabah eşime biri ruhumu almış , ööle geziyorum ortada dedim hakkaten de öyle hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…