tülaycım halil ibrahimin göz rengi çok güzellllll maşallahhh
selam kızlar. ofiste bu aralar msn face vs pek kullanamıyoruz. işler yavaşlıyor diye. ama burdan vazgeçemiyorum :) gizli gizli giriyom walla...
ali efe hiçbirşey yemiyor arkadaşlar delirmemek işten değil. yumurta ve labnesini yerdi ne güzel şimdi o bile yok. iki kere ağzını açıyo sonra bir kitliyor ısrar da edemiyorum. denemediğim şey kalmadı sinirlerim bozuk çokdiş demeyin görünürde hiçbirşey yok
hayırlı olsun canım dişleriniz. ama bizim beyazlık kabarma vs hiçbirşey yok.ara ara oluyo bahar zorlama bu süreçte biberonla içir ben öyle yapıyom bişi yemeyince...
ayy bnmkinin bariz belli diş geliyo beyaz beyaz 2 alttan 2 üstten offf
devam sütü alıyor zaten canım. muhallebiyi de biberonla mı versem acaba. ya hiç alışmazsa diyorum. gerekli vitaminleri proteini nasıl alcak bu dönemde?benim oğlumda öyle..hiç birşey yemiyor kaşıkla...bende mecburen devam maması veriyorum biberonla onu alıyor...ama bence belirti diş..benim eymen de de görünürde hiç bişey yoktu ertesi gün bi baktım dişi çıkmış elime batıyordu...
ben de göbek attim bari ya. yapmadığım şebeklik kalmıyor walla ebrucumbaharcim ali de 2-3 gundur cok zor yiyor yemeklerini
dun mesela bakicisi yedirirken temizlige gelen bayan gobek atmis resmen karsisinda
e tabi bizimkide saskinliktan agzi acik durdukca bakici tikmis agzina yemegi oyle yedirmis
bu aralar hepsi sıkıntılı ama gececek insallah
canım ben süt olsun diye elime ne geçse yiyorum. çöp öğütme makinesi gibiyim resmen ama benim de sütüm azaldı malesef.kızlar ben yaklaşık bir aydır diyet havasında yediklerime dikkat ediyom.. tam diyet sayılmaz gerçi ama neyse.. ama sütüm azalıyo.. ee hem emzirip hemde nasıl zayıflaycam ki daha vermem gereken 10 kilo var.. yoksa sütüm azalması aya bağlı normal olabilir mi?
hüsniyecim, maalesef diyet sütü azaltıyor, sütü kestiğin zaman başlasan diyete iyi olur aslında.
selam kızlar. ofiste bu aralar msn face vs pek kullanamıyoruz. işler yavaşlıyor diye. ama burdan vazgeçemiyorum :) gizli gizli giriyom walla...
ali efe hiçbirşey yemiyor arkadaşlar delirmemek işten değil. yumurta ve labnesini yerdi ne güzel şimdi o bile yok. iki kere ağzını açıyo sonra bir kitliyor ısrar da edemiyorum. denemediğim şey kalmadı sinirlerim bozuk çokdiş demeyin görünürde hiçbirşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?