playskooldan ilk arabamı aldık rüzgar şimdilik onunla yürüyemese de, oyuncaklarıyla oynamaktan zevk aldı... bir de indirimdeydi, 54 liraya aldık... küçücük oyuncaklar dünya pahası, bu kocaman şiey bize çok ucuz gözüktü...
mehtapcım iyiyim canım şu havalar düzelse daha iyi olcam kaloriferlerde söndü evin içi buz gibi kazak giyiyoruz bir an önce ısınsın havalr sen nasılsın canım prensesımız nasıl
filizcim nezaman lazım olsalar nöbetçi oluyolar zaten kaderımız bu eşimde yagız hasta oldugu zaamn inan hep nöbetçiydi
gülaycım aferın rüzgarada bizde masaya alıyoruz çocuk sofra düzeni istiyo inan bizimle yemek istiyo bazen ona önce veriyorum biz oturmadan yemiyo sıpa babasınıda görmek istiyo bizimle yicek artık ben yemekleri yagıza göre yapıyorum salçasız çok az tuzlu bende dün taze fasulye verdım mercımek çorbası falan verdım bi güzel yedi sıpa
ya simdi benim sorunum su ki biz aksamlari sofrada ogluma yedirebilecegim seyler yemiyoruz
biliyorsunuz bizim evde et balik pisiyor yaninda da salata
bebek icin en zoru parca eti cigneyip yutmak zaten
baligi da verdim sevmedi sipa tukuruyor her seferinde o yuzden de bizimle yediremiyorum aksamlari
bizde tencere yemegi pismiyor cunku
esim ne tahil ne baklagil yiyor taze fasulye dediginizde baklagil ( boyle iste dertliyim bu konuda
9 mayısmış anneler günü, ya hiç mi sabit bir zamanı yok, hani 8 i olsun , 9 u olsun, 10 u olsun nebiliyim. mayısın ikinci pazarı ne tuhaf. cumartesi günü hediye alınacak annelere, pazar da yemeğe çıkartılacak hediyesi verilecek.... şimdi düşününce tam tüketim toplumu olmak için yaratılmış bu günler. ama asla üzülmüyorum şimdi, ben de ben de isterim hediyemi....
joker bebeden aldık gülcancım, üzerine oturturup evde sürüyoeuz,
aaaa ebru balki aliş bunu sürebilirayakta, hem daha rahat edersin balki hani ellerinden tutup gezdiriyorsun ya....
ebru taze fasulye de mi baklagül oluyo, kuru fasulye olmaz mı baklagil... o zaman tatlım sen de bakıcınıza söyle alişe aızıcık akşam için sebze haşlasın ezmeden, mesela kabak flaan ver, hem yumuşak hem de kolay yutar....
ya bana cok zor geliyor hediye almak artik
zaten maaslarimiza kus kadar zam olup kilik kiyafete deve kadar oldugundan insan masafta etmek istemiyor
bana almasinlar bende almiim modundayim su aralar yani
Fasulye: Tam bir protein deposu olan fasulye A, B9 ve C vitamini ile demir ve magnezyum mineralleri açısından zengindir. Ayrıca, B5 vitamini ve kalsiyum içerir. Lif açısından da zengindir
dogru diyosun gulaycim yine alise ayri biseyler pisircez
ama oyle sirf kabakta lezzetli olmuyorki iste
sizinki gibi tencere yemegi vermek istiyorum onun en azindan biraz tuzu yagi oluyor
yaaa cok konustum hallederiz bi sekilde
bizimkide belki yakinda kuzu kol pirzola felan yemeye baslar
benim annem uzakta hediyeyi yırtıyoruz o yüzden ama keşke yakın olsaydılarda alsaydık ((
ebru işiniz çok sizinde beee yaw her gun et et iyi valla biz iki gün et yesek eşim yemek ister sıkılır
gülay saol canım bakıyım bi bende ala ala doyamadık evlere sıgamıyoruz şimdiden
ebru bugün de eşim telefonda diyorki doktora sorsana bebekler mangalda et yerler mi... yemediğini adım gibi biliyor benle dalga geçiyor, kendine de yer açıyor.... 99,98 kilodan 83,5 kilo oldu eşim.... şimdi, nasıl hızla alabilirim diye düşünüyor :)
gulcancim bu tas devri diyetinin ozu bu iste balik kirmizi beyaz et, cigkende yediginde sana zarar vermicek sebzeler ve cok tatli olmayan meyveler serbest
ah ah suna uysam bende tig gibi olurdum ama iste sapitiyorum
gulaycim esin ne guzel kilo vermis oyle
bizimkininde en buyuk hayali oglunun etleri oole butun butun yemeye baslamasi :)
bizde etçiyiz , eşim sebze yemeklerini pek tercih etmez.... ama rüzgarla değişecez, daha sebze ağırlıklı yemeyi düşünüyoruz, çünkü et olunca ikimiz bir kilo yiyoruz oturup, engeleyemiyoruz....
ben bu seneanneme hem hediye alıp hemde dışarıda yemeğe çıkartacam, rüzgara emeği çok var....
ama bana eşim bişey alamaz sanırım almasında, beğendiğim şeyler var onlara yer açılsın :)
ebru çiğken yenilenebilecek ne var sebze olarak. ben taş devri diyetini hiç yapamam sanırım çünkü beni bir porsiyon et asla kesmez... mesela ebru eşin et yiyordur ama abartmıyordur, ben 1 kilo pirzolaya banamısın demem, oturum yerim yani....
evet ya ne güzel olur etleri çiğneye çiğneye yeseler... ama et de en zor yutulacak şeylerden. çiğnedikçe kayış gibi oluyo zaten....
gulaycim bizde etle karnimizi doyurmak zorunda olunca az yiyemiyoruz malesef
zaten kasap harcamasindan belimiz bukuldu
biz mesela kuzu kol kuzu but felan alip firinda pisirip kari koca yiyoz barbarlar gibi
paleoya uygun sebzelerde
enginar kereviz havuc kabak brokoli pancar ispanak semiz otu patlican biber roka maydonoz nane marul salatalik domates felan bildigim kadariyla