2009 Eylül Anneleri

iyiyim ebrucum sen nasılsın...geçmiş olsun hastaymışsın...alişimi dişleri zorluyomuş çabucak çıkıversinler cnm...

ben de varım kızlar...

off ya işler o kadar yoğunki bu dairede anlatamam.... başımı kaldıramıyorum....

ama zaman çok çabuk geçiyor...

ben de iki gündür sıkı rejimdeyim... bir hafata önce 40 beden bi elbise almıştım, bugün biraz kilo verince hemen gittim 38 i ile değiştirdim. 38 beden üzerime oturuyor ama zayıflayacağıma inanıyorum, en azından ümit ediyorum.....

kızlar siz normal kahvaltıya başladınız mı.... ben rüzgara artık reçel, tereyağ ekmek üzeri falan yediriyorum, bardakta sütümü içiyor, lapa olarak vermiyoruz yami... daha güzel yiyor...

bu arada dünde zeytinyağlı fasulye yedi, çok komik yutması ya, şimdilik nohut büyüklüğündeki şeyleri rahat yutuyor, ama diliyle yemek borusuna atana katar ağzındakini dili dışarı falan çıkıyor... ağzında yuvarlamayı yeni yeni öğreniyor, bakalım şimdilik iyi gibi.....

slm kızlar geçmişe biraz baktım önemli bişey yok sadece ebrucum hastaymış geçmiş olsun bizimde de yagızın burnu tıkalı öksürük var bugun dr gittik buhar falan verdıler allahtan ciğerleri temızmış geniz akıntısı gıcık yapıyomuş ondan öksürüyomuş bu şükür allahım daha beter dertler vermesın yavrularımıza antibiyotik yazdı yinede ben kullanmak istmedıgımı söledim p.tesi kdar geçmezse mecbur kullancaz artık bizde durumlar böle bide sizi gaza getireyim ben 10 gün 4 kg verdım hedefim mayıs sonuna kdar hamıle kaldıgım kg ya 59-60a düşmek sonrası veririm artık 54-55 olsam yeter

gülaycım mrb canım senın zaten fazlalıgın öle çok değil biraz dikkat etsen verirsin eee zaten 38 bedene bile girmeye başlamışsın yaza kdar istedıgın kg ya inersın canım sen
yagızda bızımle artık sofraya oturuyor kaşıkla yemek istemıyo elle yiyoruz yumurtanın sarısından omlet yapıyorum ekmegı pekmezle ıslatıp veriyorum peynır verıyorum parça parça güzel yiyo bulamaç halınde yemıyo 1 saatte anca kalkıyoz sofradan sizde bizim gibisiniz demek ben daha tereyagı hiç vermedim bende vermeye başlayım ozaman

2 aylık hamileyken bir böbrek ağrısı çekmiştim. ilaç kullanamadım film çekilemedi ama canımdan can kopmuştu sanki 3 gün 3 gece ağrıdı şimdi hafif hafif yine başladı korkuyorumm

nzar etme ne olur çalış senınde olur şaka bi yana ebrucum fazlalıklar çok olunca rahat veriliyo sonradan bende zorlanırım harelde şimdilik veriyorum canım valla hergun mutlaka düşüyorum tartıda 200 gr da olsa bünye ile alakalı birazda hızlı alırım hızlı veririm kg yı bakalım şimdilik iyi gidiyom

filiz geçmiş olsun inş. böbrek agrısı değildir üşütmüşte olabılırsin ozamanda insanın boşlukları böbrek agrısı gibi oluyo iyiye yoralım

maşallah gülcan ne güzel kilo vermişsin.... darısı bize, artık sen de önümde iyi bir örneksin...

ebrucum hani sizin doktor demişti ya küçük küçük ekmek parçalarına tereyağ sür falan ver diye oradan esinlendim...
yutkunmayı ve diliyle yemek borusuna itmeyi bu ay öğreniyorlarmış, o yüzden başladım...

bir de asıl korkum eşim 2 hafta sonra geliyor, mersine gidecez, ben orada annem gibi düzenli 3 saatte bir yediremem, herşeyi püre yapamam, dışarı çıkacaz mesela, en azından yutmayı, çiğnemeyi iyice öğrensin aç kalmasın..... bence başlamak lazım bu aylarda....

bu arada ebrucum benim işlerim nasıl yoğun anlatamam, istediğim daire oldu ama çok yoğun... ama zevkli... gerçekten çalışmayı unutmuşum... bu arada geçmiş olsun hastaymışsın....neyin var.

filiz geçmiş olsun...

bu arada gülcancım ben de artık rüzgarı yemek saatlerimizde masaya alıyorum... orada ona uygun ne varsa yediriyorum... genelde elimle veriyorum ama ilk kez fasulyeyi çay kaşığıyla verdim, annem gözlerine inanamadı, ağzındakini yutunca elime vurmayı başlıyo ver dercesine. rüzgar çünkü çok iştahlı bir bebek değil.... şimdi akşama pilav ve fasulye evrecem bakalım, yediği çok bişey değil, mesela bir çay tabağı kadar yedi fasulyeden, ama iştahla yedi olsun şimdilik iyi bir başlangıç... bir de ev yemeklerini daha çok seviyor, tabi ona göre yapıyoruz ama yine de bulamaçlarından daha lezzetlli olduğu kesin....

ebruucum eminim aliş de yutar ben de yumuşaklardan başladım bir hafta için de hafif katılara geçiyor çok rahat, ama sen eve gittiğinde hani sadece emziriyorsun ya bildiğim kadarıyla katı denemeleri yap bence doyacağı kadar değil de tadımlık başla... benimki başlarda bir tane pirinç tanesine kusuyordu şimdi dilini döndüre döndüre yutmaya çalışıyo, insan çok keyif alıyo, o yuttukça bizz de annemle oy oy kuzucuk diye bağıırıyoruz, sanki bize üniversite sınavını kazandı gibi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…