2009 Eylül Anneleri

ebrucum çok teşekkür ederim, kızlar hafta sonu araya giriyor, ben kendimin katacağı ve ebrunun bana gönderdiği miktar ile şimdilik bişeyler alıp haftasonu dedeyle nenenin yanına uğrucam..... şimdilik başka yardım eden olduysa bilmiyorum, ebru bana mesaj attığı için telefonuma öğrendim.....

kimbilir nasıl sevinecekler......

herkese gerçekten teşekkür ederim.

Ben yine kaçak olarak geldim :) gülaycım bu arada çekinecek bir şey yok gayet insani bir davranış için hepimize fırsat verdin biz teşekkür ederiz , konuşuruz seninle , detayları önümüzde ki hafta .

Bende haber izleyemiyorum pek çok şeyden kulaktan duyma haberim oluyor , zaten arada ki uçurumu görmek için haber izlemeye gerek yok şöyle çevremize bir göz atıncva her şey anlaşılıyor , bir yanda deli gibi para saçanlar bir yanda 5 kuruşa muhtaçlar, ortada kalıyoruz biz .

gülaycım ben adres bılgılerını rıoca edıcem. ufak tefek bişeyler aldım onları gondermek ıstıyorum

gidinlere iyi tatilerii.şimdiden anneler gününüz de kutlu olsun..
biz kızımla bugün bakıcısının hediyesi verdik kutladık.. bakalım hafta sonu benim kocacım ne yapcak bana.. yada ne yapmıcak

gecmisi yeni okudum cidden inanilmaz uzuldum tahmin ediyorum hallerini.bende e-bebekten prima alip gondereyim diyorum.madem mama falan alinacak yurtdisindan nete girip biseyler alabilirim kiyafet gonderemem.diger cocuklar icinde biseyler dusunucem Allah yardim etsin ya sagol gulaycim.burada yardim melekleri diye bir topik var bu tip seyler icin.hani 9 aylik yigit bebek icinde yardim istedilerdiya mama bez falan bulunmusta et sebze falan dediler ama buradan gonderemem para yollarim olmadi.

Son düzenleme:
evet canim ya baksana bebekte cok kucuk cocukta gulayin dedigi ailede.ama guley olur demezse simdi buradan bisey yapamayiz dur bakalim o da okey der bence.

poff çok yoruldum salona bi giriştim altttan girdim üstten çıktım temziledim bu arada çamaşır makinam su kaçırdı halı yerler hep ıslandı buda bana cabası oldu o kadan yoruldum ki dahada ortalık mutfak toplancak uykum var dinlenmek istiyorum ama bu bir hayal anca

kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr....nasılsınız...bız dorukla ugrasmaktayız...hala 1 tanesını bıle cıkaramadıgı dıslerı yuzunden o mızıldamakla bızde cıldırmakla mesguluz...ama ınanın bunlar bıle bana acaıp bı haz verıyo...ılk anneler gunumuz bebıslerımızle...herkesın ANNELER GUNUNU kutluyorum.Allah onların gulen yuzunu esırgemesın hıc bızden...amın...

bu arada eger banada ulastırabılırsnız hesap numarasını destek cıkmak ısterım elımde oldugu kadar...beklıyorum..tesekkurler

SINEMCIM HAYIRLISI ILE CIKARIN DISLERI INSALLAH.BEN CALPOL VERDIM AZITTIGI ZAMANLARDA.bu donemde gece yatarken bir cay kasigi verdim.calgel surdum aglayinca falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…