kızlar nasıl yapalım bilemiyorum, ben size hesap numaramı versem acaba olurmu, ya çok da çekiniyorum yanlış anlaşılmaktan aslında, dediğiniz gibi giysi de çok önemli ama en önemlisi bebeğin beslenmesi, tam gelişme döneminde, en azından mama alsak yer , ek gıda zaten onun için hayal..... ama eğer bu şekilde bir şey yaparsak gönderdiğiniz miktar toplam ne kadarı bulursa aldıklarımın faturasını size maille gönderecem, yoksa içim rahat etmez, ellerine para vermek istemiyorum aslında, çünkü bebeğe ve kardeşlerin beslenmesine harcansın istiyorum toplanan paranın....
kıyafet göndermek isteyenlere adresimi vereyim, eğer gönlünüzden ne kadar koparsa kopsun bişeyler göndermek isteyenlere hesap numaramı yollayayım, bunun için bana özelden yada facebooktan mesaj atın... ben de hafta içine kadar bana ulaşan kıyafetleri ve ne kadar meblağ toplanırsa onlara mama , çocuklara yiyecek falan alıp gidip hafta içi bırakayım. olur mu ne dersiniz.
kızlar ya teyzemler gitmiştik geçen hafta,
teyzemlerin kapıcı dairesine bir yaşlı dedeyle nine sığınmış 4 tane torunuyla birlikte, anneleri bırakıp kaçmış... 3 erkek bir kız,
6 aylık 2, 3 ve 5 yaşındalar,
psikolojim etkilenir diye ilk önce bakmaya cesaret edemedim,
sonra teyzemlerin kapısının önüne geldiler, teyzem sanırım bişeyler veriyormuş, alışmışlar, 6 aylık dışında hepsi sabahtan akşama kapının önündelermiş,
6 aylık olanda başta hiç biberon falan almamış,zar zor mamaya alışmış, çok kötüymüş başlarda, şimdi mama içiyormuş.....
durumları çok kötüymüş,
çok üzüldüm ya dayanamadım, bir görseniz, nasıl güzel çocuklar, 1 haftadır uyuyamıyorum, gözümün önüne geliyor,
6 aylık olanına dedeyle nine bakıyormuş,
nine zaten bel fıtığıymış,
etraftan yardım gelirse bi şekilde bezini falan alıyorlarmış,
babada köyde çalışıyormuş,
heralde 6 aylık bebeği görseydim şimdi ne halde olurdum bilemiyorum,
önümüzdeki hafta eşim gelince rüzgarın adına gidip bir miktar yardımda buluncam onlara,
sanırım çocukları çocuk esirgemeye vereceklermiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?