2009 Eylül Anneleri

işler yoğun , havalar ısındı eylül annlerini tutabilene aşkolsun artık :)) ınternet başında çok kimse olmaz artık ben evde olduğum zaman hiç girmiyorum vakit bile bulamıyorum girmeye .

emsalcim nasilsiniz bakalim kizin nasil
ne kadar guzel gozleri var masallah yaaa

iyiyim tatlımm kızımda çok şükür iyi teyzesii
çok teşekkür ederiz hayatımm senin oğlunda çok yakışıklı maşallahhhh :)))
kolay gelsin canım çok yorma kendini parmagında iyi değil zaten tekrar çok geçmiş olsun

selam kizlarrrrr
offffffffffffffffffff
varya bende bahar gibi ayni seyleri dusunuyorum serefsizler ya bakamiyorsaniz niye dogurursunuzn yazik gunah deilmi bu bebelere:1no2::1no2:senağlama

sabah haber izledim sonuc su
ISSIZLIK ARTI+ KRIZ HERYERI VURDU=PIRLANTA SATIMI ARRTIIIIIIIIIII

ben bu isi anlamadim kizlar isde turkiyenin haliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiklava:klava:klava:klava:klava:

demetçim krizin mantığı o değil mi zaten zenginle fakir arasındaki farkın açılması. ama bence abartıldığı kadar değil durum. ticaretin bilfiil içinde olan biri olarak düşüncem bu.

demetçim krizin mantığı o değil mi zaten zenginle fakir arasındaki farkın açılması. ama bence abartıldığı kadar değil durum. ticaretin bilfiil içinde olan biri olarak düşüncem bu.

oylede gullum yaaaaaaa
biryeraclikdan olurken
biryerde toklukdan oluxorrrrr

kızlar ben o zaman bana gelen kargoları ve hesap numarama gönderilen meblağları toplayıp bunlara alışveriş yapıp gidip ileteyim ve son durumlarına bakayım. nasıl geçindiklerini öğreneyim. sadece dede ve nene bakıyormuş çocuklara. baba da dışarıda çalışıyormuş.... herşeyi ayrıntılı öğrenip olmazsa bi yerlerden yardım almak için uğraşacam.

ben şimdi benden hesap numarası isteyen arkadaşlarıma maille gönderiyorum...

çok çekinerek yazmıştım arkadaşlar, sağolun destekleriniz için..... inşallah gönderdiğimiz küçücük şeyler onların geleceğinde artı bir yer tutar, çok teşekkürler, samimiyetiniz, iyi kalpliliğiniz ve içtenliğiniz için....

demetcim orta direk bence günden güne kuvvetleniyor bu ülkede. gelir bakımından iyiye gidiyoruz ancak ahlak ve toplumsal yapı olarak inanılmaz bir bozulma var bence. ki bu hepsinden daha büyük bir sorun bence.

demetcim orta direk bence günden güne kuvvetleniyor bu ülkede. gelir bakımından iyiye gidiyoruz ancak ahlak ve toplumsal yapı olarak inanılmaz bir bozulma var bence. ki bu hepsinden daha büyük bir sorun bence.

ayy evet canım artık haberlere bakmak bile istemiyom.. midem bulanıyo..
gülaycım biz teşekkür ederiz vesile olduğun içinn

ayy evet canım artık haberlere bakmak bile istemiyom.. midem bulanıyo..
gülaycım biz teşekkür ederiz vesile olduğun içinn

haberlere ben de bakmak istemiyorum.. nasıl bir hayat bekliyor evlatlarımızı? allah korusun ya.
bir de komedi dizileri dahil her diziye sevişme sahneleri koyuyorlar. malesef insanımız bunu medeniyet göstergesi olarak algılıyo. oysa oturup komşunla ailenle çekirdek çitleyip izleyeceğin bir dizi bile yok.

arkadaşlar buradan ve bir kısmınıza facebooktan iletişim bilgilerimi gönderdim, şimdiden teşekkür ederim.....

bugün çıldırmazsam iyidir
öyle çok ağlıyo ki oğlum
uykuya dalamıyooo,tepemden inmiyyoooo
mideme ağrılar girdi resmen

evet bende çok korkuyom ne dışarıya nede evin içine güven kaldı malesef.. rabbim kötüllerle karşılaştırmasın yavrularımızı inşallah..
bugün çıldırmazsam iyidir
öyle çok ağlıyo ki oğlum
uykuya dalamıyooo,tepemden inmiyyoooo
mideme ağrılar girdi resmen

tülaycım bugünlerde badede çok huysuz eskiden çok rahat uykuya dalardı iki gündür uykuya dalamıyo ağlıyo sallanmak istemiyo.. akşamları arabayla gezdirerek uyutuyoz.. öğlen bile ana kucağında salladım da öyler uyuyabildi oysa aylardır kendine kendine uyuyodu yavrum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…