2009 Eylül Anneleri

SINEMCIM HAYIRLISI ILE CIKARIN DISLERI INSALLAH.BEN CALPOL VERDIM AZITTIGI ZAMANLARDA.bu donemde gece yatarken bir cay kasigi verdim.calgel surdum aglayinca falan.

banaaaaaaaaaaaaaaaa dissssssssssssssssssssssssss demeyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oglumun 39.5atesi vardi akdsam hic uyumadi ve hopppppppppppppp 2azi disi geliyorrrrrrrrrrrrrr

bu arada selam kizlar

Son düzenleme:
selam
en güzel annişler olan
tttüüüümmmmml eylül annelerinin
ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
evlatlarımızla birlikte daha nice senelere
mucxxx

bende tum annislerin anneler gununu kutluyorum daha nice anneler gununu yavrumuzla yavrularimizla kutlamak nasip olsun insallah saglik mutluluklaaa.

bu arada brokoli havuc karisimi aldim hipp marka.ici puturluydu bizimki putur tane yemiyor kusuyor hadi deniyim dedim yine kustu tabi az yiyebildikten sonra.ben yedim kalani:)

kızlar öncelikle herkese merhaba umarım çok çok iyisinizdir...
Şimdiden Anneler gününüz kutlu olsunn..

Son düzenleme:
ıyi akşamlar guzel anneler, hepinizi çook çok özledim ama siteye girmeye hiç hiç fırsatım olmuyor. Bebek bir iken 2 oldu eşimin ayağını sakatlaması ile.
Hepinizin şimdiden anneler gününüzu kutlarım, ne kadar şanslıyız di mi boyle minik kuzulara sahip oldugumuz için.Allah onlara da bize de bol saglık versin.

Selammm kimsecikler yok ee malum haftasonu dimi sizi gidi siziiiiii :)
Ayfercim sağol ...
bende iş güç temizlik uğraşıyom bu yaz temizliği insanı yoruyor valla.. dahada var ama yavaş yavaş yapıyom tamda emekleme zamnına denk geldi zor oluyo...neyse bunada şükür..

Twilight09 kadınlar günü değil Anneler günü cnm :))) .. bu arada seni canı gönülden tebrik ederim çocukları alıp bakmayı istemek her yiğidin harcı değil ne güzel maşallah size. Allah gönlünüze göre versin...

Bu arada Güzel Eylül Anneleri ; hepimiz aynı zamanalrda hamile kaldık, aynı zamanlarda doğum yaptık bebeklerimizi beraber büyüttük çoğu zaman sohbetlerinize katılamasamda okudum burası başka biryer .. Birbirimizin dilinden anladık hep.. Kader arkadaşları olduk... Ve ılk Anneler Günümüz , Anne olmayı hepberaber tatdık aynı zamanlarda Allah'ıma binlerce şükürler olsun ki sağlıklı sıhhatli yavrularımız doğdu ve büyüyorlar. Herkesin ilk Anneler Gününü kutluyorummm.. Allah'ım herkesin yavrularına sağlık,sıhhat ve hayırlar versin inş.. Aminnnnnn

ya betulcum gecmis olsun kusum yaaa.Allah acil sifa versin kocana.
sude sende guzel manali yazmissin kutlama yazisini aynen katiliyorum.

ya kim sormustu unuttum gecen gun halisiz ev mi olur diye.ya benim istanbuldaki evimde herseyim var ama bulgaristanda gecici is nedeniyle bulundugumuzdan mobilyali ev tuttuk ve yerdeki hali igrencti kullanmadim pisti cok.ayrica 1 oda 1 salon ev zaten salon dedigimde mutfakla bir bir oda yani.hali koymaya koyarimda cocugu salacak yer yok ki.o yuzden kose koltugun yatagini aciyorum hareket edebilsin diye yada bizim yatakta.
yoksa bende halisiz ev ev mi diyenlerdenim.oyle ozledimki hali olan kendi evimi esyalarimi oof off.hayirlisi Allahtan ne yapalim gecici bir sure idare edicez.

arkadaslar hani annelerimiz diyorya bir opucuk yeter cidden oyle bir his oluyormus yaa ne hediye ne bisi insan yavrusunun varligi ile varoluyor.Allah tum isteyenlere bu duygulari tattirsin.bizlere,yavrularimiza,eslerimize,annelerimize,tum aile fertlerimize hepimize saglikli uzun mutlu huzurlu omurler versin.

anneme derdik ki anne ne alalim yok bi opucuk yeter derdi kucukken ki hala oyle.yok bi ihtiyacini soyle onu alalim derdik corap alin o zaman derdi hani en kolay alinacak sey diye.parizien corabi alir bi de hediye paketi yaptirirdik yaa:)
ablam kucukken 10-11 yaslarinda para biriktirdi bijuteriden bi kolye almisti cok guzel.ben nerde 7-8 yasindayim alamadim bisey.parasini arttirdida sari kupeler almisti ben veriyim diye.vay bee ne gunlerdi.

Canlarım buara işlerim acaipyoğun. Siteye girmeye vaktim bile olmuyor. Çok özledim muhabbetlerimizi. Ama gönüller bir olsun napalım.

Bu sene ilk anneler günümü yaşamanın sevinci var içimde. Ayferciğiminde dediği gibi ne hediye ne başka birşey istiyor insan. Çünkü zaten 8 ay önce Dünyanın en güzel hediyesini aldım kucağıma. Allah kimseyi evladından ayırmasın. Sağlıkla, mutlulukla, huzurla yaşayalım evlatlarımızla birlikte. Anneler günümüz kutlu olsun canlarım. Hepinizi öpüyorum. Ezgi Naz ' da ellerinizden öper teyzoşları :)

günaydınnlarr ... Güzel annelerin bugün ANNELER günümüymüş oyyyy oyy :)

ayefer halı yokmu diye ben sormuştum cnm .. demek öyle ne zordur eminim ama sonuçta iş için gitmişsiniz olsun biraz daha sıkın dişinizi inş. derli düzenli evine kavuşunca koyverirsin bebişini.. ne zaman dönceksin ?

sevgili 2009 eylül anneleri...beraber cıktıgımız bu yolda beraberce gorduk bu gunu..sukurler olsun...hepımızın anneler gunu kutlu olsun mınık bebıslerı ve sızlerı opuyorum...Doruk da opuyor...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…