2009 Eylül Anneleri

AYnen bende Ağladım. ay kıyamam ya.
Herkesin Anneler günü kutlu olsun. Oğlum babasıyla bana 2 tane pantalon almış. Dayısıyla şık bir kolye anenesiyle bir gömlek almış bu anneler günü bana baya yaradı kızlar. ama annemi çok iyi anladım ve hiseettim çok güzel bir günmüş

Heskesin nasıl Geçti
Gülay yazdıkların beni çok etkiledi Allah yardımcıları olsun çok zor bir durum Boşuna dememişler doğurmakla anne olunmuyo zaten bu annelik olamaz. Doğurmak en kolayı sinir oldum üzüldüm sabah sabah kızdımda. Allah merhamet versin herkesin yüreğine

Ya Günaydın diyecektim , geçmiş anneler gününüz kutlu olsun diyecektim ... Okuduklarımdan sonra boğazım düğümlendi , şimdi hiç bir şey diyecek halim kalmadı .Kolay gelsin herkeze .

Oğlum emmiyor ,8 ayın 4 ayı full emdi 4 aydır sürekli pompayla süt çıkarttım , şimdi geceleri emmeye kalkıyor süt yok göğsümde gün içinde 1 kere ancak çıkıyor o da kahvaltısına ancak yetiyor mamaya başladım , o vijdansız emen çocuğu nasıl bırakmış nasıl kıymış .

is yerimden bi arkadasta para yardiminda bulunmak istedi gulaycim
bugun bana gonderirse sana ileticem hemen

camasir makinasini da sordurcam
annemlerin sitede felan durumlari cok iyi olna insanlar var
belki bir yerlerden bulup gondertirim

günaydın canlar.
yazdıklarımla sizi üzdüysem özür dilerim. ama hem muhammet bebek hem anneler günü üst üste gelince böyle hissettim. yazdıklarınız için çok çok teşekkür ederim.
ebrucum canım arkadaşım ben de seni tanıdığım için çok mutluyum inan. bundan sonra da bi şekilde hep birbirimizin hayatında birbirimize destek olacağımıza inanıyorum canım.
dün eşim güzel bir çerçeveye üçümüzün resmini koymuş oğluşumun ağzından da güzel bir yazı yazmış. mutlu etti beni.
bugün genel müdürümüz de ofise geldi. o nedenle çok sık yazamayabilirim ama elimden geldiğince okucam. umarım sizin keyifler yerindedir kızlar.

ali efe de kaç aydır sadece geceleri emiyor. gündüzleri ben de pompa ile sağıyorum ama iyice azaldı artık. devam sütüyle baya baya takviyemiz var malesef. süt olsun diye yemediğim şey kalmadı ama yok gidince gidiyor.

günaydınlar
gülaycım Allah kabul etsin yardımlarını cnm içim sıkıldı okurken
gülcan geçmiş olsun cnm paşama

ya 2 gündür biraz cıvık yapıyo oğlum kakasını çok aşırıda değil
balık yağı vermeye başladım omu yapıo?yoksa dişlerdenmi?
ne dersiniz?

balık yağı veren varmı bebelere?

amaan ebrucum bosver napalim herbirinin huyu farkli.sukur bugunumuze.

tulaycim balik yagindan haberim yok benim ya senden duydumdu.emsalde veriyormus ama kilo yapar diye istemem acikcasida omega falan diyor ne biliyim doktorada gitmem lazimda buradakiler vermez sanirim takviye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…