2009 Eylül Anneleri

Bende cumartesi günü efeye doktora götürdüm , köpek dişleri patladı sanırım üst dişleride geliyor bu gece sürekli ağlama mızıldanma halindeydi .Boyu 70 cm olmuş ,500 gr almış 8 kg olmuş ,minyon oğlum benim . Popo yok bişey yok mini minnacık bişey :) Günde taş çatlasa 180 cc süt benden ancak çıkıyor , doktora söyledim devam maması kullan dedi biberonla almıyor dedim , lıkır lıkır içmesi şart değil sabah kahvaltısını onunla yap , muhallebisine koy dedi . Artık herşeyden verebilirsiniz dedi ,tuzlu baharatlı ve salçalı olmayacak , salça yerine domates rendeleyin dedi .Tarhana çorbasına rendeledim çok hoşuna gitti , dünde kirazları rondodan geçirip yoğurtla verdim bana kalsa herşeyi vericem de eşim aman boğulacak aman şöyle olacak diye engelledi durdu .

günaydın kızlar imajımı değiştirdim röfle yaptırdım baya sarı oldum çok iyi geldi bu değişiklik sizler nasılsınız

bu arada ortalik kalabalikken sorayim arkadaslar bebislerin disleri yemek yiyince kirlenir dogal oarak.su iciyor falan ama fircalamaliyiz gibime geliyor.hars hars degil tabi ufacik cikintilar neticede ama bebek dis macunu kullanmaya baslayan var mi aranizda acep?
boyle bir urun var gonderdigim linkte parmaga takilandan aldimdi ama dis cikmadan once kasintisi icin aldimdi.simdi temizlerken kullansam ama macunu tavsiye eden var mi bide sanki bizim gibi agzini hup diye acacak mi bebisler:)

yok tatlım bızımkınden cacık olmaz dün eve kız attım :) küçük capta eylul annelerı bulusmsı yasadık:) ust komsum geldı masallah kızı 11 kılo ustu:) benımkı hiç pas vermıyor kız zıplıyor ali tuna hızlı hızlı yanına gıdıyo saç çekmek istiyor sonra sıkılıyor benım kucaga tırmanıyor:) playboy falan olmaz benım esekten baharcım:) ne bulusması baharım benım nıye haberım yok yahu:)

filizcim sıhatler olsun güle güle kullan saçını. eminim çok güzel olmuştur.
ayfeeeeeeeer bizim daha dişimiz yok ne fırçası ne macunu!!!!!!!!!!
meryem cuma günü yazdım hayatım ya tüh bak seni çağırmamayı planlıyorduk öğrenmiş oldun neyse hadi sen de gel bari napalım artık birkaç saat katlancaz :))))))

emine hoşgeldin
ayferim gel bacım atla otübüse :) walla özledim arkadaşlarımı çok göresim var yaaaa...
ah be yavrum keske yaa 9 saat yol kisa ama bebislekolay deeel.
günaydın kızlar imajımı değiştirdim röfle yaptırdım baya sarı oldum çok iyi geldi bu değişiklik sizler nasılsınız

foto isterik gule gule kullaaan.

yasemincim kiraza mi basladiniz masallaaahh.afiyetr olsun.

benimkine kabizlik vardikivi ve armut rondoda cektim biraz yedi o bile fayda etti iyi geldi bilginiz olsun.

gormemisin oglunun disleri cikmis,tutmus fircalamaya kalkmissskaydirigubbakcemile3

Yasemın canım bızımkıde sut ve yumurta akı harıc herseyı ver dedı. Patlıcan gereksız besın verme dedı.
Ayfer ben bır yerde opkumustum ınce bır tulbentle sılın dıslerı dıyordu..

baharcim cumartesi di mi ben varim :)
pazar arkadaslarla kahvalti yapcaz cunku

tulaycim bizde balik yagi veriyoruz aliye
kakasini etkiler mi bilmem ama baska bi sıkıntısı yoksa takma bence
arada alininde oyle yumusak yaptigi oluyor ama geciyor sonra
yedigi birseyler yuzundendir

dun bende aliye kalamar yedirdim balikcida :)
nasil sevdi sipa ben daha uzatmadan agzini acip bekliyor
kalkan yedi bi de baya bi
sonunda baliga biraz isindi sanirim :)

filizcim yeni saclarin hayirli olsun gule gule kullan
benimde bi degisiklik yapasim var ama esim emziriyorum diye sacimi boyattirmiyor takik iste

ayfercim keske sende burda olsan gorusebilsek cok ozledik hakkaten

yasemincim saglikli olsunlarda boyu posu o kadar onemli degil su asamada
bizimki de ayda 500 gr aliyor doktorumuz az diyor ilk canım sıkıldı ama simdi takmiyorum

ayfercim çocuk diş dr larının önerileri
gazlı bezi ıslatıp parmak ucuyla bebeğin ağzını temizlemek
fırçalamak için daha çok küçüklerr
bide mama sonra sı mutlakaaa su vermek
bide mama yedirirken onun kaşığını ağzımıza sokmamak lazımmış
hatta sıcak sa üflemek bile
bizim ağzımızdaki mikrapların ona geçmesine sebeb olabilrmişş.naçizane

yasemin cim güle güle kullan yeni imajını
bende yaptırmak istiyom ama
oğluşla nasıl beklicem 3 saat onu bilemiyom

ebru çok sıvı değil zaten
eskiden çook katı yapıodu
bide hafif sarımsı oldu tam verdiğim b.yağı renginde aslında
ii oldu önceden dahada zorlanıyodu yaparken
günde 1 yada 2 kez yapıo
netten baktım şimdi
ishal demek için (Allah korusun)her bezde kaka çıkması
bide 3 ten fazla yapması lazımmışşş

eminecim hg cnm valla bu oğlan
aklımı alıyo yazmdım bi türlü
çiçek almışş oğluşş ohhh ne güsell
centilmen poyraz

kızlar ben süt olsun dıye yediklerimle 52 kilo olmustrum. göbüş eskisi kadar buyuk olmadıfgından mutluydum. cuma gunu akşam başlayan bır bagırsak enfeksıyonu ve hala devam edıyor ama etkısı az.. 50,3 kıloya düştüm çok zor bır cuma gecesı gecırdım. eşimde biraz keyfgım yerıne gelsın dıye anneler gunumu erken kutladı. oğluş annesine bikini ve şu tül pantolanlardan almıs. annesı gobekten dolayı mayo gıyınmeyı düşünüyordu oyda..

Tülay 1 yaşından itibarenn vermek lazım değil mi? yada ben yanlış biliyorum. canım sulu kakadır o merak etme. bizimkide 1 haftadır kabız gibi

evet ılık bir bezle silincek diyre okumuştum bende dişleri...

artık itiraf ediyorum benim canım sıkılıyo oğlumun kgsuna en azı burda 8 kg ve ona minyon derken benimki 7400 kg neden kg almıyor anlamıyorum o kadar yiyo biryerde yalnış mı yapıyorum acaba dr gidicem sorcam yine tamam annesi babasıda minyon ama yinede çok az kg ilan . takmıyorum diyorum ama içten içe takıyorum.. 100-200 gr alıyor kaç aydır (

ya kizlar sebze cok az sanki yazin
siz ne veriyorsunuz bebelere

benimde bildigim yumurta beyazi bal patlican yasak ama sanki domateste yasakti degil mi yoksa

bende daha once yazmistim malta erigi veriyorum cok seviyor oglan

Yasemın canım bızımkıde sut ve yumurta akı harıc herseyı ver dedı. Patlıcan gereksız besın verme dedı.
Ayfer ben bır yerde opkumustum ınce bır tulbentle sılın dıslerı dıyordu..
evet canim tamam oyleyse sagolasin.

pen paso kasigini kullaniyodum tuhh ayy kotu oldum simdi.ben onun anasiyim diyip herbiseyine sokuyom kendimiii,

ya ebru masalah alisee kizim kalamar cekti canim be yaaaa soyle galatada tarator sosuyla anaaaaaaaaammm burda kalamar var ama tarator degisik burda.ya bide aliye nasil yedirdin.rondoda cekmeden hicbisi yemiyor taneli oguruyor bizimi.hatta hipp mozzarellali makarnali karisim aldim gecen 8 ay sonrasi icin ogurdu kustu agladi.ben yedim kalani sonra:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…