cnmmm ben diğer demir ve d3 vermiyorum haricen ve beyin gelişimi için çok faydalı yeni başladım daha vermeye ama 7 yaşına kadar öneriyorlarTülay 1 yaşından itibarenn vermek lazım değil mi? yada ben yanlış biliyorum. canım sulu kakadır o merak etme. bizimkide 1 haftadır kabız gibi
evet ılık bir bezle silincek diyre okumuştum bende dişleri...
artık itiraf ediyorum benim canım sıkılıyo oğlumun kgsuna en azı burda 8 kg ve ona minyon derken benimki 7400 kg neden kg almıyor anlamıyorum o kadar yiyo biryerde yalnış mı yapıyorum acaba dr gidicem sorcam yine tamam annesi babasıda minyon ama yinede çok az kg ilan . takmıyorum diyorum ama içten içe takıyorum.. 100-200 gr alıyor kaç aydır(
tulaycim valla ben bazi seyleri kendim agzimda ezip oyle aliye yediriyorum mikrop olayini coktan astik yani
meryemcim gobek mi kizdirma beni valla
tosuncuk gibiyim ve ona ragmen iki tane pikini aldim giycem
banada oglum spor ayakkabi aldi ihtiyacim vardi cunku :)
dunde ilk once kayinvalidemlerle kahvalti yaptik aksam da balikciya gittik yemek yedik hep beraber
yalniz bu anneler gunu bana baya pahaliya maloldu
annem ,kayinvalidem ,babannem ,amcamin karisi ve bakicimiza hediye aldik belimiz bukuldu
yasemin makina icin once bi etrafa soralim bakalim
dedigim gibi belki ben bulabilirim sitedekilerden kullanilmayan makine
depolara kaldiriyorlar cunku veren olursa onu gondeririz
para da baska ihtiyaclarina gider
bizim sirketten 2 arkadas para gonderdi bana ben onlari gulaya iletiyorum simdi
kayinvalideme de mail attim o da arkadaslarindan biseyler toplarsa onlari da gondeririz baya bi rahatlatir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?