2009 Eylül Anneleri

Baharcım hiç bilmiyorum , çamaşır makinesini zaten spotçulardan falan düşünmüş ööle marka değil , ellerine para vermek istemiyor haklı olarak o yüzden . Gülayla yüzyüze gelince bende sorarım aynı şeyi , belki o da çekinip soramamıştır direk belki sebebi vardır bakalım öğreniriz .

çilek içn bizim dr daha çok soyulan meyvaları tercıh edıyoruz cılek onermıyoruz dedı. ee dedım ustunu soyup versem olur dedı:) bu arada hındıstan cevızı artık vermıcem evrım buldugu bır yazıyı gonderdı dr öz ün yazısı

* Hindistan cevizi yağı, hayvansal gıdalar gibi kolesterolü yükseltir ve tüm doymuş yağlar, yaşlanmayı hızlandırır.

* Hindistan cevizi yağı; doktorların 'RAS geni' olarak belirledikleri zararlı aile genlerini ortaya çıkarır ya da faaliyete sokar...

* Bu zararlı hücreler ise vücudunuzda; kalp hastalıkları, kalp krizi, kırışıklıklar ve bağışıklık sistemini zayıflatıcı et
* Bu zararlı hücreler ise vücudunuzda; kalp hastalıkları, kalp krizi, kırışıklıklar ve bağışıklık sistemini zayıflatıcı etkiye yol açan iltihaplı proteinlerin ortaya çıkmasını sağlar.

* İnsülin direncini artırarak, diyabet ve kalp hastalıkları riskini çoğaltan doymuş yağlar; hızlı yaşlanmanın yanı sıra hafızanız için de olumsuz etki yaratır. Ayrıca beyinde hatırlama ve öğrenmeyi etkileyen kimyasa
kimyasalları azaltırlar.

* Güney Carolina Tıp Üniversitesi öğrencilerinin yaptığı bir deneye göre; hindistan cevizi veya soya fasulyesi yağıyla beslenen bir farede, diğer yağlarla beslenen farelere oranla daha çok iltihaplanma (inflamasyon) görüldü!

PROF. DR. MEHMET ÖZ

merhaba kızlarrr siteye giriyorum bakıyorumm ve cıkıyorum eskisi gibi yazamıyorummm ama hepinizi özlüyorummmmm gelen giden temizlikk hiççç bitmiyoooo öglden sonnra misafirlerim var ogluş uyumuşken bi bakayım dedimmm iyisiniz inşallah?

yazamadım işler baya yoğun teşekkür ederim dilekleriniz için resim face e eklerim akşam

gülcan çok geçmişin olsun oğluşuna tez zamanda iyileşir umarım.. filizcim güle güle kullan saçlarını bende geçen hafta kestirdim kısalttım biraz iyi oldu böyle kısa saç rahatmış be.. okula paçoz gibi gitmekten sıkılmıştım şimdi iyi oldu çabuk şekle sokuyom..
çilek yaşına kadar yasak kızlar bizdede.. sanırım alerji riskinden dolayı.. ama hakketyen sebzeler iyice azaldı bade hanıma ne yapcamı şaşırıyom artık..

birde hafta sonu alışveriş yaptık kuzuma yazlık sezonu açıyoz hayırlısıyla.. çok güzel elbisler aldım şortlar falan.. alışveriş yapacaklar wenice gidin..

ayfercim
biz 4 numara kullaniyoruz hic sizdirmiyor
kakasi da artik daha kati oldugu icin rahatiz bayadir :)

meryem benim icinde hala yag oldugu icin karnimin derisi gevsek deil baya bi gergin
bende nasil giycem diyorum ama mayo da istemiyorum yaaa

wenice buradada var ama pahali sankim.ben fox yada jumbodan aliyorum buradaki iyi magazalar 9 lira t-shirt 10 lira patik falan.acik patik alcam insallah.20 lira falan bi tshirte cok mesela.

ya abrucum 4 kullaniyordum cis sizip durunca 4 + gectim o da ayni.kaka dedigin gibi yogun artik.benim derdim cisi kenardan akitiyor yaaa.

yok ayfercim bayadir basimiza cisin sizma olayi gelmedi
ama bence sen yine 4+ kullan seninkinin boyu da uzun kilosu da bizden cok
rahat eder kuzu zaten kucukte de siziyormus baksana

peki primami kullaniyorsun
ben bastan beri prima kullandim memnunum bi ara bizde de kakasi siziyordu surekli ama digerleri pisik yapar belki diye degistirmeye cesaret edememistim
simdi iyi allahtan

wenice buradada var ama pahali sankim.ben fox yada jumbodan aliyorum buradaki iyi magazalar 9 lira t-shirt 10 lira patik falan.acik patik alcam insallah.20 lira falan bi tshirte cok mesela.

orayı bilemem ama burdaki öyle pahalı değil hatta diğer mağazalara göre gayet uygun geliyo bana..8-9 tl tişörtler,13 tl ye şortlu takım aldım mesela.. 26 tl çok güzel beyaz bir elbiser aldım başka mağazan alsam 50 tlden aşağı değildir.. btabi bunlar yüzde elli indirimli hali birde üstüne yüzde 10 anneler günü indirim yaptılar.. çok iyi olduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…