2009 Eylül Anneleri

hAMARATIZ BU GÜN OHHHH AFİYETLER OLSUN YAPABİLİRSEN CANIM
sagol canimm umarim yaparim.yazarim buraya.
evet canım abiye kuzu misali kendimi alışverişe vericem :))))
avm denen alisveris merkezlerine gidiyon yanii:)
ah sagol canimm iyiki soyledinj cok kizgin yaga aticam demek sagolasinnn.
ayy kusura bakma kiiis canini cektrdiim.ama senin menude pek gosel caniiim elina saglik.biz balik yemeyiz pek ama hadi dedim yiyek.
Canım şimdiden 4-5 adım atmaya başladı bile :) ama sarhoş gibi yürüyo hemen düşüyor :)
oy masallah yaaa yuruyor neredeyse demek masallah.8-9 aylikken yuruyen ender bebeklerden biride seninki olacakj demeek.

millet iyi geceler... biz bugün primanın düzenlediği babyshow a gittik. kocacağzım gazetede görmüş gidelim mi dedi dün akşam. kaç aylık ömrüm kaldı dedim ben de :) böylelikle evlilik tarihimizde bir ilki gerçekleştirmiş oldu kendisi. neyse gittik bir sürü çocuk bebek hamile... dolaştık.doktorlardan bilgiler aldık. yorulduk yorulduk geldik. zaten malum sebeplerden ben ayakta duramadığımdan fazla oyalanmadan geri döndük. deniz akkayayı gördüm. su gibi hatun walla... öyle işte. herkesin keyifler iyidir umarım. ben de yatıcam bizim mesai de sabah 6 da başlıyor malum :))) herkese iyi geceler tatlı rüyalar...

iyi geceler eymeni uyuttum ama hafta sonu olunca yatamıyorum erkenden kocam yarın tatil bugün otur az benimle dedi ona eşlik etmeye çalışıyorum gece çocuk uyanıncada ben mi onu uyandırsam kalk ban eşlik et diye...

kızlar bendede kaynım vardı...
gitti ancak yemek ıvır zıvır hallettim yartına rahat olmak için....
ama öğrendimkiii azönce; kocam 7 de işe gidicekmiş (((((

ayferiiim bu arada aklıma takıldıdaaa okadar e vitaminli afrodizyak etkili şeyi adamına yedirdin muhtemelen sorunların biticektir bu gece :)))))) seni sinsi seniii bende diyom bayram değil seyran değil durduk yere olan balığı havyarı neden eve yığdı bu hatun :)))))))))))))))))))))))

gunasydin kizlar
biz yine alisle hafta sonu sendromu yasiyoz
hafta ici mum gibi olan uyku saatlerini kesinlikle aksatmayan kendi kendine uyuyan cocuk hafta sonu resmen bana eziyet ediyor uyumuyor abicim
kiziyorum sonra da acaba ozluyor da hafta ici o yuzden mi uyumuyor benimle vakit gecirmek mi istiyor diye uzuluyorum
boole iste
birazdan disari cikcaz arkadaslarla bahcekoyde kahvalti brunch arasi bisiii yapcaz
insallah uyumadigi icin burnumuzdan getirmnez
hepinizi opuyorum guzel bir pazar diliyorum

ebrucum sanırım seni özlediği için yapıyor canım senle olduktan sonra huysuzlanmaz inşlh canım.. ohh iyi gezmeler..bizde eltime kahvaltıya gidicez..malesef...
kuzum bu sabah kahvaltısını güzel yapmadı yaa....azcık yedi bende üstelemedim daha.. azcık oynasın yatırırım..
çook uykum var..(

syy ne guzel olmus bir etkinlik yaaa.demek deniz akkayada su gibi vay be.yakindanda guzelse guzel demek ki.
iyi geceler eymeni uyuttum ama hafta sonu olunca yatamıyorum erkenden kocam yarın tatil bugün otur az benimle dedi ona eşlik etmeye çalışıyorum gece çocuk uyanıncada ben mi onu uyandırsam kalk ban eşlik et diye...
aynen oyle oluyor ama horultulari ile eslik ediyolar o da ayri bi durum:)
kis yok beee adam bu seferde cok yemekten koltukta sizdi anasini satiiim:)))))))))))))))
bu arada kalamarlar guzel oldu he kizgin yaga attim dedigin gibi.bide fazla tutarsan sert oluyor az tutunca iyi oldu.bide tarator sos hazirladimdi.ama dondurulmus uskumruyu begenmedi mehmet yemedi bede az yedim kediler bayram etti.
havyari acmadik baska gune kaldi.burada fazla pahali degil havyar ama turune gore degisiyor.ben yemem zaten iyyy.salata falan derkene iyi oldu raki balik olayi.ama ben rakiyi kokladim sadecene:)

oh oh bak acik bufeler brunchlar falan afiyet olsun seker.
ali demek ozluyor canim ya idare et bu zamanlar her zaman ele gecmez.

günaydın dostlar:))))))))
benim oğlan artık baya ilerletti emeklemeyi... çok heyecanlı ve meraklı dolşıyor.. buda bana müthiş bir mutluluk veriyor...
kuzumu yıkıycam .. bugün temizlik günüm hafta sonunun enkazını kaldırmam lazım... herkese hayırlı haftalar.. zaman çabucak geçsin kuzularınıza kavuşun...öptükk....

Sağol tatlışım. sanada kolay gelsin. Öp bebekini sıhatler olsun şimdiden. bizimki hala bir kaç elini atıp gidiyor emekler poziyonda bol bol sallanıyor ama çözemedi daha gidebileceğini

aysecim kolay gelsin.kuzucukta hizlandi demek masallah
bizimkini oyun parkina koymustum.a bi baktim tutmus yukardan ayaga kalkmis bakiyor bana durmus.ay cok guzeldi yaa.emekleme ayaga kalkma derken buyuyorlar masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…