2009 Eylül Anneleri

gece mama istememesi gayet normal artık onlarda bizler gibi yemeden uyuyabilirler :) bizde sabahları 6 buçuk yada 7 de uyanıyoruz sonra uyumuyo bazen uyuyo ama :)

kizlar aniden ciktim ya sorry.bizimki ilgi istedi hakli olarak.giydir disari cik falan eve gel yemek derken bi bakiim dedim kaynatmisiniz yinee.

kışın soğuk diye dışarı çıkamıyoduk yazında sıcak diye çıkamıyom ama yine akşam üzeri hava alıyoruz. napcaz çok sıcak yaa uff keşke deniz kenarında bir villam olsaydı poyrazla beraber yazları o evde kalsaydık hizmetçilerimiz olsaydı ohh ohh uahahahaha :)))

ya sinemcim benimkinde problemvar galiba,biz gece2 saatte kalkmaya başladık yine uyumuyoruz. ne yedirsemde uyumuyo yaaa valla ağlıycamartık. nasıl düzelicez bakalım.

günaydın kızlaaaarr :)))
hadi bakalım bugun kalk borusu 6,00 da bendendi :))))
eee bakalım kimler dökülecek gelecekk :))

Günaydın hanımlar ,netten bişeyc indirmem gerekti açtım efe uyuyor uyanınca kahvaltısını yaptırıcam sonra da temiz hava alıcaz oğlumla :))

günaydın ayfercim bizde 7 de kalktık kahvaltısını yaptırdım.. gözlerimden uyku akıyor eşim içerde fosurfosur uyuyor...(
kuzumda oyuncak sepetini karıştıryor..
hafta sonlarıda burası hepten ıssız laşıyo...

sorma ya issizlasiyor dedigin gibi.
bizimkide erken kalkiyor hep.kahvaltida yapti.
esim pazar gunleride 7 gun calistigi icin cmt pazar yokm bize anacim.

günaydın kızlarr tekrardann :)))

dünya adamların dünyası kardeşim :))))

ama dur pok atmiyim benimki 7,30 da çıktı evden valla :)

selam kızlar ne zamandır giremedim valla nasılsınız :) nasıl gidiyo bakalım..

dün doktora gittim doğa dokuz aylık oldu. bursada iyi bi doktora götürdüm..

artık tüm et yemeklerini yedirebilirsin herşeyi verebilirsin. kendi yemeğinizi çok çok az tuzlu yapıp onada yedirebilirsin kendiniz tuz eklersiniz dedi. baharat ve saçla olmayan herşeyi yedir dedi. tuz şeker bi yaşa kadar dikkat et olmasın genelde az olması bişey yapmaz dedi. sonraaaa kesinlikle ve kesinlekle tropikal meyvalar yasak dedi öyle mangoydu ananastı asla verilmeyecekmiş.. çilek bi yaşa kadar yok bide işte.. onun dışında ver gitsin :) paylaşayım dedim kızlar..

günaydın kızlarr tekrardann :)))

dünya adamların dünyası kardeşim :))))

ama dur pok atmiyim benimki 7,30 da çıktı evden valla :)

aynen benimkide her gün olduğu üzere ama bu gün yarım saat geç çıktı dört gündür bursadaydım çok özlemişler baba kız birbirlerini ayrılamadılar sabah :)

gunaydin bircancim.
ya gamze seninkide insaat isi olunca pazar bile tatil yok dimi.
tubacim nerelerdesin bacim yaa sen? demek 9 aylik oldu doga masallah yaa.verdigin bilgiler icinde cok sagol.kivi veriyorum ben zarari yok dimi ya tropikal meyveye mi giriyor acaba?kabizlik sorunu yasadigi icin taneli oldugundan iyi geliyor icinde siyah taneler bagirsaklarina yardimci olup rahatlatiyor diye .cilek verdim bilmeden ben yaf:) ama daha vermem 1 yasina kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…