maşallah akif eymene benım tembel eşek emeklemeyecek belli:) ayaklandı zaten ne zamandır artık hiç yere yatmıyor
daha yurume olayi yok bizde el tutarak.adim atmayi bilmiyor.oyle duruyor sadece.yakinda baslar herhal:")kalkıyor ayfercım. gercekten çok tatlımoluyorlar ama çok yorucu hep yurumek istiyor ama tabı el tutarakl. madem istiyorsun bırak benı git diyorum söz dinlemiyor esek :)
eneee hem regl hem bunca is.buyuk cocuklar guya ama cocuk cocuktur.ayfercim bnm bi ablamın kızı, bi ablamın oğlu
bendeydi(10 yaşındalar) ee bize ymk hazırla
yiğenleri doyur,halil ibrahimi doyur
yani 3 çocuğum olsa zorlancam valla
antreman oldu ama zaten çok halsizim
regl im ondan mı ne
elim ayağım tutmuyoo
aaa cok ilginc.dilekin defne suda oyleydi dimi ama acilir demislerdi.doktordan doktora fark var ama bi kisiye daha gosterseydin derim.dislerinizde haytirli olsun inci gibi disleri olsuuun.slm kızlar
izmirdeydik dün geldik.izmirde griplerle uğrastık.3 dişimizde çıktı.onların mızmızlığını hep izmirde gecirdik yani.geçmişi okuyamadım ama maşallah emekleyen ayaklanan bebişlere.bizimkinde tık yok.zaten izmirde drda söyledi.bacak kasları çok kuvvetli değil çok erken yürümez diye.aman ne yapalım sağlıklı olsunlarda.
bu arada eylülün vajina girişi kapalıymış.urfada hiç bir dr farketmemişti.izmirde dr farketti kız bebişleri olanlar kontrol ettirin mutlaka.
tülay c.tesi gecesi ruyamda senı ve paşayı gordum. okumaya başlamıstı senınkı yok artık dıyordum bızımkıler daha baba anne dısında bişey demezkenmı:) bı bakıyordum ibrahım heceleyerek okuyor soka giriyordum:)
slm kızlar
izmirdeydik dün geldik.izmirde griplerle uğrastık.3 dişimizde çıktı.onların mızmızlığını hep izmirde gecirdik yani.geçmişi okuyamadım ama maşallah emekleyen ayaklanan bebişlere.bizimkinde tık yok.zaten izmirde drda söyledi.bacak kasları çok kuvvetli değil çok erken yürümez diye.aman ne yapalım sağlıklı olsunlarda.
bu arada eylülün vajina girişi kapalıymış.urfada hiç bir dr farketmemişti.izmirde dr farketti kız bebişleri olanlar kontrol ettirin mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?