2009 Eylül Anneleri

maşallah akif eymene benım tembel eşek emeklemeyecek belli:) ayaklandı zaten ne zamandır artık hiç yere yatmıyor

yorucu haftasonu diyince dun gece cidden yorucuydu.
dun yemege gittik buradaki bi aile dostumuzla.aksam 12de eve gelince bizimki arabada bi uyudu bi uyandi uyku ambole oldu.gecede 12 bucukta evde uyudu ama saat bzasi kalkti ya sersem gibi oldum.dedim deliksiz uyur sabaha kadar.yok anam hep uyandigi gibi sabah 7 de her zamankio gibi ayaktaydik:)

kalkıyor ayfercım. gercekten çok tatlımoluyorlar ama çok yorucu hep yurumek istiyor ama tabı el tutarakl. madem istiyorsun bırak benı git diyorum söz dinlemiyor esek :)

ayfercim bnm bi ablamın kızı, bi ablamın oğlu
bendeydi(10 yaşındalar) ee bize ymk hazırla
yiğenleri doyur,halil ibrahimi doyur
yani 3 çocuğum olsa zorlancam valla
antreman oldu ama zaten çok halsizim
regl im ondan mı ne
elim ayağım tutmuyoo

h.g gülcancım
evt meryemcim yaaa
bizde koltuk kenarlarında yavaş yavaşsıralıyoruz ama ama tamda hükmedemiyo kaslarına
ben de başındayım
ama yoruluyorum çookk

slm kızlar

izmirdeydik dün geldik.izmirde griplerle uğrastık.3 dişimizde çıktı.onların mızmızlığını hep izmirde gecirdik yani.geçmişi okuyamadım ama maşallah emekleyen ayaklanan bebişlere.bizimkinde tık yok.zaten izmirde drda söyledi.bacak kasları çok kuvvetli değil çok erken yürümez diye.aman ne yapalım sağlıklı olsunlarda.
bu arada eylülün vajina girişi kapalıymış.urfada hiç bir dr farketmemişti.izmirde dr farketti kız bebişleri olanlar kontrol ettirin mutlaka.

tülay c.tesi gecesi ruyamda senı ve paşayı gordum. okumaya başlamıstı senınkı yok artık dıyordum bızımkıler daha baba anne dısında bişey demezkenmı:) bı bakıyordum ibrahım heceleyerek okuyor soka giriyordum:)

kalkıyor ayfercım. gercekten çok tatlımoluyorlar ama çok yorucu hep yurumek istiyor ama tabı el tutarakl. madem istiyorsun bırak benı git diyorum söz dinlemiyor esek :)
daha yurume olayi yok bizde el tutarak.adim atmayi bilmiyor.oyle duruyor sadece.yakinda baslar herhal:")
eneee hem regl hem bunca is.buyuk cocuklar guya ama cocuk cocuktur.
aaa cok ilginc.dilekin defne suda oyleydi dimi ama acilir demislerdi.doktordan doktora fark var ama bi kisiye daha gosterseydin derim.dislerinizde haytirli olsun inci gibi disleri olsuuun.

hayirdir insallah guzel haberler alican diye yoralim ruyani.

hb tülaycım nasıl canım paşam benım nasıl
bende yagızı uyuttum şükür gelebıldım
çok dk bu çocuk ya 45 dk geçirmiyo

dişiniz hayırlı olsun tatlım. vajina girişi kapalı olunca ne olur anlamadım

kızlar yaa benım oğlum benden 1 sn ayrılmak i,stemıyor haftasonu hem .çok jhuysuzdu hemde benden baska kımseye gıtmedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…