2009 Eylül Anneleri

zeynepcim günaydın sanada ...bundan sonra her sabah yoklama var sitde herkes girsin bugün şunu yapıcaz desin çıksınn..ç.:))))))))))

olur :))iyide olur herkesi merak ediyorum :)

mesela ben bugun alışveriş merkezine gidicem gökşeni anneme bırakıp eşmin yiğeniyle kız kıza gezicez biraz da alışveriş iyi gelir :)) eşimde abileri ile yazlığa gitti akşam gelicekmiş

benim hep rutin.aksama yemek yapmaca.utu camasir.en guzeli oglusumla olmak.
birakacagim kimsem yok.birakmamda zaten mecbur kalmadikca.
aksama kalamar,uskumru,karides.havyar,salata,balik corbasi menum var.yapabilirsem tabi.
ama kalamar hazir posette sadece kizartilacak,karides bi sote yapilcak biber domatesle.havyar kutuda zaten.salata en zoru he yika dora paso.balik corbasida kolay.
ama uskumruyu nasil pisirsem kizartiliyor mu?hazir fileto kesilmis ayiklanmis halde aldim.dondurulmus tabi.burada hatunlar hep hazir aliyor.balik menusu olmasa bizimki hazir urun kullandirtmaz tabi.nohut aliim dedim haslanmis kizdi.hasla difrize aat dedi.hakli ama haziri varkene yanii.

ayrica bugun balik muhabbeti diye kalabalik menu.yoksa normalde bi salata corba yemek yapiyom.yada zyagli falan.demeyin oha diye:)
uskumruyu kizartayim mi unlaniyor mu?

maşallah ayfer her çeşit balık var akşama balık ziyafeti var yani :))

bu arada ben evde balık pişirmediğim için bilmiyorum canım eşim balık kokusunu sevmediği için ya pişmiş alıp getirir yada annem pişirir ben yerim :))

canim biz normalde balik yemeyiz.kirk yilin basi.ama balik olayina girince dedim cesitli tam balik menusu olsun.kalamar aslinda disarida yedim hic evde yapmadim ama hazir olunca dedim bi kizartcam.
uskumruyuda tuzlayip una bulayip yapicam internette baktim.ama sizede danisayim dedim.
demek avm ye gidicen oh oh git bakalim masallah.

hAMARATIZ BU GÜN OHHHH AFİYETLER OLSUN YAPABİLİRSEN CANIM

ohh ayferim kolay gelsin vallaha ama hazır kalamarlar biraz sert oluyo ben yaptım ilkinde öyle oldu.. meğersem çok kızgın yağa atmak lazımmış :)))) acemilik işte :))))

zeyno sende bi kır dizini otur anacım yaaa fink fink geziyon ne bu yaa bak aç var tok var gazlama bizii :))))))))))))))))

selamsssssssssss
ayfer canımı çektirdin yaa
bu sene bende inanılmaz balık aşkı başladı
o kadar seviyomki
hergün önüme konsa yicemmm

bende bu akşam:
tavuk sote+z.yağlı kabak+pilav+cacık var
Allah nasip ederse yicezz akşama
şimdide yiğenlerim bende
makarna yapıcam onlara
vııyyyy...
nasıl geçiyo hafta sonu bakam?

ah ah:))boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…