2009 Eylül Anneleri

hb tubiş ıılestı sukur saol cnm.
ama bu kullndgm dkh bn de delı gıbı bsagrısı ypıo kafam agr gelıo kndıme o derece.bn kotuyum ynı.
zden nbr defnenın dslerı hyrlı olsn sendn nbr

demet noldu erdenaya ya dslerden mı yemıo kı.bnımkı de nezle keyfı yok o da yemıo:s of yaa

tuly diş kusma ypmaz cnm.mıdesını fln ustmustr blkı kynt bı nana lımon ıcr blkı ıı gelır

ama bu kullndgm dkh bn de delı gıbı bsagrısı ypıo kafam agr gelıo kndıme o derece.bn kotuyum ynı.

sen ne kullanıyosun tatlım haberim yok benim..

ben de iyiyim işte evde iş güç valla ugrasıyoruz
sıcaklarda basladı, bu havalarda cok useniyorum ama bugun biraz parka cıkarıcam defneyi, ben de yuruyus yapayım azcık.

demetcim canım inan cogu aynı bu cocukların... biraz buyuyunce nasıl yediricez bakalım..
walla bende bilmiyorum sekerrrrrrr

demet noldu erdenaya ya dslerden mı yemıo kı.bnımkı de nezle keyfı yok o da yemıo:s of yaa

tuly diş kusma ypmaz cnm.mıdesını fln ustmustr blkı kynt bı nana lımon ıcr blkı ıı gelır
gecmis olsun canim eymen pasama bende korkudan banyodan sonra yelek corap patik sapka takiyorum bellirli bir sure
offfff canim bilmiyorum ya zaten fazla yemiyordu simdi iyiyce birakdi yaaaaaa
oyle hani siz menu corba falan yapiyonuz ya bende denedim 2kasaik daha yok yemiyorrrrrrrrrr
isi gucu beni emmekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tulay canim senin oglan usutmus galiba dis kusma yapiyorda

Son düzenleme:
tuba fırsat bu fırsat cıkarın bebelerı dısarı ben hergun eve gıdınce yorgun argınm yemek yedırıp alıp parka goturuyorum. istiyo sokak çocugu:)

dogum kontrol hapı tubıs ya.mahvettı benı.mıgrenlı gıbı basım.su ysmın mıdır nedır ondan..
ızmr cok sıcakmıs dımı.burda hala yelekm gıyıyo eymen.serın burası hele evler.oraya gelınce cok dgsk oluck.ya evın ısı hıc bıtmıo.ben de oyle at gıbı kostr kostr gene aynı.sen artık gırmıosun aten hıç.tatıle nereye gıdıosunuz bu arada.ben hala otel arıorum da:s

bende geldim
selam arkidişler
ya bizdede kusma başladı
dişlerlemi alakalı acaba?
dişi çıkanlar bi desin bakammmm

bizimki dün ateşi vardı bir kerede kustu ama dişten mi bilmiyorum..

eymeni emziriyormusun canım..emzirirken hap kullanmayın diyen çok var..tabi 6.aydan sonra kullanabilirsin diyende çok var..bende kararsızım kullanıp kullanmamada...

tuba fırsat bu fırsat cıkarın bebelerı dısarı ben hergun eve gıdınce yorgun argınm yemek yedırıp alıp parka goturuyorum. istiyo sokak çocugu:)

meryemcim çok haklısın. normalde dışarı gezmeye gittiğimizde de çıkıyor ama park daha başka oluyor. çocuk çocukdan anlıyor..

ya sorma bende dedim bu kiz nerelerde diye.ben yeni laptopolunca ancak girmeye basladim yoktum ne zamandir.
senin oglusun disleri geliyordur kolay gelir insallah.
husnis gormedi heralde dedigin gibi canim ama bogazi tutmak kisacasi diyet yani.o liste olsa ne olmasa ne:)
erdal efe buyudu dedigin gibi ama disten biraz istahsizlik ve uykusuzlukla ugrastik.duzeliyor yavas yavas.foto koyarim tabi.senin yavrusuda koy goremedim gelinimi ne zamandiiir:)
selamın hellooo:))
hosgeldin bacim oglun nasil esin nasil asil sen nasilsin?
selam kizlar
nasilsiniz
erdenay canimi sikiyor yaaaaa
yemiyor ve yesede cok az yiyor
offffffffffffffffffffff

olacak bu surecte gecicek farkli tatlar dene derim.aptamil dene hicbisi yemezse icer bari.

ya ama diş ateş ishal kusma yapar die biliyom ben:S
dün bu gün kustu sadece
umarım devam etmez
bişi yedirmeye korkuyom

gecen ben cıktıktan sonra gulcan da soylemıs gercı ama eymen artık emmıo canım.dr a sodum oyle basladım.eger emzırıyorsan daha baskama ıstersen sen

anladım canım ya sana da eymene de çoook geçmiş olsun.
burda dışarısı 30 derece civarı
evin içi 27-29 derece arası.. yaz gelmeden terlemeye başladık.
gelince napıcaz bilmem.
nete giriyorum ama az canım. bakıp bakıp çıkıyorum.
burayı okumaya pek vaktim olmuyor. evin işi zaten bitmiyor.
clup voyage sorguna gidicez biz kısmetse haziranın ilk haftası. umarım çocukla güzel geçer..

emzırırken kullanmayın kızlar en nıhayetınde ılac..
ela mevsimde bişey var yaa benımde basım felaket

tuba sorgun çocuk için süper bir yer.. ben aslında temmuzda gıtmek ıstıyordum ama dr asla ızın vermedı hazıran yada eylul dedı

ya ama diş ateş ishal kusma yapar die biliyom ben:S
dün bu gün kustu sadece
umarım devam etmez
bişi yedirmeye korkuyom

tülaycım valla dr.bana dişdendir kusması demişti. demek ki çıkardıgı içinmiş.
diş öncesi 2 gun kustu toplamda 3 defa. sonra geçti canım bizim ki şükür.
sizinki de oyledir belki. bugun de ishal gibi kaka yaptı..artık ona da dişden diyorum ben.
umarım oyledir..

tuba sorgun çocuk için süper bir yer.. ben aslında temmuzda gıtmek ıstıyordum ama dr asla ızın vermedı hazıran yada eylul dedı

sorgun çocuklu ailelere daha çok hitap ediyor diye duydum ben de. 2 sene once aynı otelin belekde olanına gitmiştik güzeldi ama daha çocuksuz ailelere yönelikdi.

dr.unuz haklı meryemcim, antalyanın sıcağında kavrulursunuz temmuzda. biz de once eylül düşündük. sonra hazirana karar verdik. ilk kez bu kadar erken tatile gidicez. sonra butun yaz napıcaz bilmem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…