bende geldim
selam arkidişler
ya bizdede kusma başladı
dişlerlemi alakalı acaba?
dişi çıkanlar bi desin bakammmm
hb tubiş ıılestı sukur saol cnm.
ama bu kullndgm dkh bn de delı gıbı bsagrısı ypıo kafam agr gelıo kndıme o derece.bn kotuyum ynı.
zden nbr defnenın dslerı hyrlı olsn sendn nbr
walla bende bilmiyorum sekerrrrrrrdemetcim canım inan cogu aynı bu cocukların... biraz buyuyunce nasıl yediricez bakalım..
gecmis olsun canim eymen pasama bende korkudan banyodan sonra yelek corap patik sapka takiyorum bellirli bir suredemet noldu erdenaya ya dslerden mı yemıo kı.bnımkı de nezle keyfı yok o da yemıo:s of yaa
tuly diş kusma ypmaz cnm.mıdesını fln ustmustr blkı kynt bı nana lımon ıcr blkı ıı gelır
bende geldim
selam arkidişler
ya bizdede kusma başladı
hb tubiş ıılestı sukur saol cnm.
ama bu kullndgm dkh bn de delı gıbı bsagrısı ypıo kafam agr gelıo kndıme o derece.bn kotuyum ynı.
zden nbr defnenın dslerı hyrlı olsn sendn nbr
tuba fırsat bu fırsat cıkarın bebelerı dısarı ben hergun eve gıdınce yorgun argınm yemek yedırıp alıp parka goturuyorum. istiyo sokak çocugu:)
ya sorma bende dedim bu kiz nerelerde diye.ben yeni laptopolunca ancak girmeye basladim yoktum ne zamandir.slm kızlar
nasılsınız ne var ne yok
ayfer kız napıyon nasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeli:)
kızlar;oğlumun uyku düzeni değişti zor uyumaya başladı çok huzursuz
burnuda sürekli kapalı, dişimizde çıkmadı
varmı bizim gibi olan.
husnis gormedi heralde dedigin gibi canim ama bogazi tutmak kisacasi diyet yani.o liste olsa ne olmasa ne:)canım benim evet ya şükür kavusturana :)))
defne iyi sayılır canım. bugun 4. gun ve çok sukur atesimiz gecti gibi.
2 tane dişimiz cıktı ama baya ugrastırdı bizi..
erdal efe nasıl? kocaman olmuştur ya. bi resmini koysana merak ettim :)
en son gordugumde bile boyu acayip uzundu paşanın
sen nasılsın? yok mu buralara seyahat??
diyet için baktım ya dokturum sitesine hep yazıyoruz diyorlar ama dünya kadar video var içinden çıkamadım.
int.de de yazıyorum ama başka başka listeler çıkıyor. ondan sordum ama hüsniş okumadı herhalde.
hosgeldin bacim oglun nasil esin nasil asil sen nasilsin?selamın hellooo:))
selam kizlar
nasilsiniz
erdenay canimi sikiyor yaaaaa
yemiyor ve yesede cok az yiyor
offffffffffffffffffffff
bizimki dün ateşi vardı bir kerede kustu ama dişten mi bilmiyorum..
eymeni emziriyormusun canım..emzirirken hap kullanmayın diyen çok var..tabi 6.aydan sonra kullanabilirsin diyende çok var..bende kararsızım kullanıp kullanmamada...
dogum kontrol hapı tubıs ya.mahvettı benı.mıgrenlı gıbı basım.su ysmın mıdır nedır ondan..
ızmr cok sıcakmıs dımı.burda hala yelekm gıyıyo eymen.serın burası hele evler.oraya gelınce cok dgsk oluck.ya evın ısı hıc bıtmıo.ben de oyle at gıbı kostr kostr gene aynı.sen artık gırmıosun aten hıç.tatıle nereye gıdıosunuz bu arada.ben hala otel arıorum da:s
bende geldim
selam arkidişler
ya bizdede kusma başladı
ya ama diş ateş ishal kusma yapar die biliyom ben:S
dün bu gün kustu sadece
umarım devam etmez
bişi yedirmeye korkuyom
tuba sorgun çocuk için süper bir yer.. ben aslında temmuzda gıtmek ıstıyordum ama dr asla ızın vermedı hazıran yada eylul dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?