cumartesı hava çok esıyordu yaa bende anlamıyorum ılk kez oğluşa şort gıyındırmıstım ne guzel ama olmadı:)
dişler, haplar
gidiyos gamze cim h.g
uy kıyamam ben belişe
anacım havalarda
cozuttu bi yakıyo bi üşütüyooo
masallah ayfercim oglusunaaaaaaa
gecmis olsun gamzecim beliz hanima
saol canım.... ah içse cadı(((
nasıl iyi gelicek ama....
muhabbet tatilmiş bu arada bakalım biz napıcaz bu sene.....
valla o içmeyince ben abandım limona bari sütümden geçsin hesabı deli gibi emiyo yaa maşallah öle ayakta duruyo belkide yoksa salsa kendini fena yatcak.....
aman yaa çocukların hasta olması çok zor yaa..insan kendi bi şekilde atlatıyoda çocuklara kıyılmıyoda....
ya bu arada maşallah defne harika olmuş yaa saçlar uzamış filan maşallah tam kız yaa bahtı tahtı güzel olsun inşallahh kuzularımızın kendileri gibi....
canım alacarte lara her sene bır guzellık eklıyorlar:) bız ozellıkle kabbıstandan çok memnun kaldık. köy kahvaltısınıda yapın mutlaka. meksika restaron ve italyanda guzel. çinden hiç memnun kalmadık:) akşam animasyonlarıda guzel. bırde tuk kafe var orada gıdınce görürsün akşamları çok guzel oluyor. zaten 5 den sonra acılıyor. turk kahvesını guzel yapıyorlar:) bız ana restoranda bı ılk gun sabahtan alacarte rez. yaptıramadıgımız için gidiyorduk. her gece gidin bir yeri:) gönlünüzce gecer ınsallah
sagol gamzecim. saclarımız iyice uzadı evet. tam kız olduk artık :) minik at kuyrugu yapıyoruz saclarımızı :) dedigin gibi bahtları guzel olsun. amin
ya tülayım söledim dr.a dedim hemoroid çatlak olcak çocukta yani çok ıkınıyo morarıyo yaa berbat oluyo afedersin poposu kıpkırmızı oluyo kakadan sonra ve bayada öyle kalıyo....
insan ne yapacağını şaşırıyo...
demiri ölçümlerde düşük çıktı belizin ondan veriyoruz yoksa bende vermek istemityorum ama elim kolum bağlı.. çünkü bendede talasemi taşıyıcılığı var eğer ondada varsa IQ nun olumsuz etkilenmesine kadar gidiyo olay(((
canım ya geçmiş olsun. kabızlık mı var hay allah yaa....ben demir ilacı vermiyorum defneye. olcum yapıldı bu ay, dr.bir süre daha verelim düşük degil ama yeterli de degil dedi. gün içinde kuru üzüm falan veriyorum. demir ilacı kusturuyor yoksa. off yaa bıktım şu demirden.. versen bin türlü vermesen bin türlü!!!
kaka için papiksi zeytinyagına batırıp popoya soksana biraz uyarsın, yapar.
dr.a sordum, bir sakıncası yok dedi. bu yuzden ben arada yapıyorum.
tubiş yaa ne güzel tatilin hayali bile güzel yaa...
işallah durumlar iyi olursa bu sene su sesi, sueno (ikisi aynı otel deel demi :)))) ) yada hillside fethiyeyi merak ediyorum.. bakalım kısmet hangine gidicez.... belkimde bodrum gamze resort a devam :))))))))))))))))))))))))))))))
aman sizdekide saçmı sen hele belizi gör saçlar beline geldi bigün örüyoz bigün salıyoz bugun napalım şaştık kaldık valla :)))))))))))))))))))))
ay özendimde minicik çıtçıtlı toka aldım onu bile tutmadı yaa hala şeftaliyiz olurmu böle kader yaaa :))))))))))))))))
:)))) ay alemsin gamzee.. baktım senin için farklı otellermiş onlar canım :)))
ay ben bodrumda olsam yaa tatile gerek kalmaz. alırız çocukları gezeriz valla sahilleri :))
birkaç aya kalmaz sacları cogalır canım yaa oyle dimee ama :)))
bir çok açıdan saçsız daha mikemmel bence. bizimkinin saclar gozune giriyor. tokaları yoluyor tabi beraberinde saclarını da. boynundaki saçlara yemek yedirirken hep bulaşıyor ve çook terletiyor. bu açıdan düşünürsen üzülmezsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?