2009 Eylül Anneleri

bikac foto koydum oglusumuuu

Eklentiler

• $Fotoğraf-0142.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 15
  • $Fotoğraf-0210.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 16
  • $Fotoğraf-0217.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSC00418.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 24
gecen ben cıktıktan sonra gulcan da soylemıs gercı ama eymen artık emmıo canım.dr a sodum oyle basladım.eger emzırıyorsan daha baskama ıstersen sen

anladım canım..benimki şimdi daha çok düştü emmeye..emzirmeyi kesince kullanım diyorum..doktorlarda 6.aydan sonra kullanabilirsin diyor ama ben de korkuyorum bebeğe etki yapar diye..yasmin iyi bir hap yan etkisi en düşük diye biliyorum ama.

kızlar, size balık konusunda birseyler sorucam.

defneye 8.aydan itibaren haftada 2 kez bir avuc ici kadar balık vermeniz gerekiyor dedi dr.
dil balıgı ve tavuk balıgı onerdi. deniz balıgı oldukları ve kılcıksız oldukları icin.
ama guvendiginiz bildiginiz diger deniz balıklarını da verebilirsiniz dedi.
su an avlanma yasagı var eylule kadar. onerdigi balıklar ancak dondurulmus satılıyor.
onu da veremeyiz. dun lagos balıgı aldım verdim. siz nasıl veriyorsunuz?
bir de bizimki cigneyerek yemek istemiyor, sanırım sevmedi. sizinkiler seviyormu?

tuba cım inş. geçer valla
mama yedirmeye korkuyom yedirir yedirmez foşşşş
çok belli
ön alt dişleri ama az kaldı sanırım çıkmasına

ayfer cim maaşallahhhh kocaman olmuşşşş erdal efe
aynı babası sanki...
pipisini sevsinsinler onun yaaaaa..çok tatlıııı

kızlarr herkese merhaba...
dün akşam 1,5 saat kadar deniz kenarına indik.. esiyodu ama belişkoyu sıkıca giydirip şapkalayıp battaniyeye sarmama rağmen burnu gözleri akıyo yine hağiurmalar o biçim.... Allah ne yapmak lazım valla bilemedim yaa (((
eee sizde nelerr var akalım nolüy bugün buralarda :)))

tuba ben sorguna baya gıttım:) takıldık kaldık gibi bişey oldu yanı.. ama her sene fıyatları bır oncekı seneye gore çok arttırdılar.bende basta beleke gıtmeye karar verdım hatta satın aldık ama sonra aynı ayarda oldugunu düşündüğümüz daha uygun bır otele karar verdık.

ayfer masallah çok tatlı kuzun. boyu uzun sanırım

hoşgeldin gamzecim
kıyamam belize..ıhlamur, portakal suyu falan yap bari içerse. iyi gelebilir.
biz de ordan burdan sohbet ediyoruz işte, bildigin gibi.

bu sene biz ilk erken rez.da yaptırdık baya uygun oldu. ama şu an bakıyorum, neredeyse 2 katına çıkmış fiyatları. talep var, oda sayısı azaldıkça ve zaman yaklaştıkça şişirmişler iyice.
senden referans almak da iyi oldu..var mı ozellikle şuraya mutlaka gidin dedigin yerleri? mesela alakartları nasıl? hangisi daha iyi? ona gore gidelim bizde :)

canım alacarte lara her sene bır guzellık eklıyorlar:) bız ozellıkle kabbıstandan çok memnun kaldık. köy kahvaltısınıda yapın mutlaka. meksika restaron ve italyanda guzel. çinden hiç memnun kalmadık:) akşam animasyonlarıda guzel. bırde tuk kafe var orada gıdınce görürsün akşamları çok guzel oluyor. zaten 5 den sonra acılıyor. turk kahvesını guzel yapıyorlar:) bız ana restoranda bı ılk gun sabahtan alacarte rez. yaptıramadıgımız için gidiyorduk. her gece gidin bir yeri:) gönlünüzce gecer ınsallah

dişler, haplar
gidiyos gamze cim h.g
uy kıyamam ben belişe
anacım havalarda
cozuttu bi yakıyo bi üşütüyooo

cumartesı hava çok esıyordu yaa bende anlamıyorum ılk kez oğluşa şort gıyındırmıstım ne guzel ama olmadı:)

gamzecım ıhlamur kaynat kuzuya ıstersen. gecmıs olsun kuzuya

saol canım.... ah içse cadı (((
nasıl iyi gelicek ama....
muhabbet tatilmiş bu arada bakalım biz napıcaz bu sene.....

hoşgeldin gamzecim
kıyamam belize..ıhlamur, portakal suyu falan yap bari içerse. iyi gelebilir.
biz de ordan burdan sohbet ediyoruz işte, bildigin gibi.

valla o içmeyince ben abandım limona bari sütümden geçsin hesabı deli gibi emiyo yaa maşallah öle ayakta duruyo belkide yoksa salsa kendini fena yatcak.....
aman yaa çocukların hasta olması çok zor yaa..insan kendi bi şekilde atlatıyoda çocuklara kıyılmıyoda....
ya bu arada maşallah defne harika olmuş yaa saçlar uzamış filan maşallah tam kız yaa bahtı tahtı güzel olsun inşallahh kuzularımızın kendileri gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…