2009 Eylül Anneleri

bukadar şikayetten sonra valla olsa bile gider keserdim herhalde :))))))))))
haklısın ben artıları ve eksileri açısından yeterli düşünmemişim bu saç işini :))))))))))

çok düşündüm ama dedim yine uzayacak. en iyisi tam uzasında güzelce bağlarım. tabi kıyamadım da..

gülaycım hem hoşgeldin hemde gözünaydın Allah sizi bidaha hiçç ayırmasın inşaallahh...
bu arada rüzgarın iştahsızlığı inşaallah kapristendir diğer sorunu içinde geçmiş olsun neyseki ilaçla hafiflemiş kıyamam ya....
ayrıca belize dr.un verdiği vitaminde acaip iştah açıyo maşallah hastayken bile ne bulsa götürüyo..... istersen özelden adını vereyim burdan veriliyomu bilmiyorumda.... gerçi sen başlamışsın yeni bi taneye ama olurda memnun kalmazsan bunuda denersin belki dr.una sorup....

gülaycım, iştah açıcı bir ilaç, şurup vs.. yokmuş. sadece alerjik reaksyonlar için var olan bazı şuruplar, aynı zamanda damak tadının yerine gelmesine yardımcı oldugu için öneriliyormuş. onlarda 1 yaşından sonra kullanıma uygunmuş. ben istedim de dr.dan bu şekilde bir şurup varsa diye aynen bu cevabı aldım. bilgin olsun diye yazdım canım. ama vitamin takviyesi farklı birşey tabi. geçmiş olsun.

meryemcim sizin de iştahsızlık tavan yapmış, bilmiyordum. siz de çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
meryemcim asla zorlamıyoruz ama çıldırmak elden değil, hatun domates hastası domatesi görüyor masada ağlıyor, yiyecem diye, sürekli de domates yenmezki, zaten alerjik bir sebze...

patates ve yumurtaya ağzını açıyor, yemeğe töbe ağzını açmıyor....

ay bilmiyorum ya herşeyin farkında artık özellikle bu son iki hafta resmen hareketleri çocuk gibi. doktora gittik orada akvaryum vardı, balıkları eliykle gösterip oraya gidecem diye ağladı, akvaryuma dışardan elini değdirdim, bu sefer balıkları alacam diye ağladı.... orada başka 8 aylık bebek vardı, daha annesinin kucağında 1 aylık bebek gibi tepkisiz oturuyor, bizimki etrafı yıkacam diye uğraşıyor. doktor kontrol ederken de steteskopuna saldırdı, doktor da hemen vermeyince eline ona ağladı, doktor sizinki fazla hareketli kiloyu zor alır diyor.....

tuba iştahsızlık varda o kadar yuksek boyutta değil sorunumuz kaşık fobisi malesef..

gülay oda kaşıga tepkılı demekkı. şimdi alituna kaşıkla yoğurt falan yıyor. gecen corba yedi 4 5 kaşık Allahımd edım sana gelıyorum:)

kızlar sağolun....

tubacım zaten bizim kız alerjik olduğundan kullandığımız ilaçın yan etkisi kilo aldırıcı olması ama bize önerdiği vitamin iştah açıcı canım , prospektüsünde yanlış hatırlamıyorsam okudum vimulin mi ne hatırlayamadım ismini.... ama ilaç değil tam doğal bişey , pekmez falan da var içinde....

söyle gamzecim ben sürekli yazıyorum ismini....

ozaman yazıyorum eğer bi sıkıntı çıkarsa sorumlusu gülaydır :)))))))
EFAvit kullanıyoruz hemde balık yağlı gerçek meyve püresi filan var içinde gerçekten çok yararını görüyorum....
mete 200 almaya başladı canım.. malum ofis değiştirdi kordona geldi kaşığın ucuyla ble vermeden sapıyla almaya başladı.... :)

tülayım hemen içini bozmada bende sen gibi düşündüm başıma bu iş geldi söylemek istedim sadece...

gülaycım yaa kıyamam sana ben
hem çalışıyorsun hemde prensesin iştahsızlığı
ama
sen nazar değdirdin çocuğaaa dolma yiyo tektek fındık kadar ekmek yiyo diye diye
inş. düzelir en kısa zamanda

selam kızlar...
gülayım gözün aydın hayatım. rüzgara da geçmiş olsun. sipriz yazmışsın ben striptiz okudum sonra 3 kere daha okuyunca düştü jeton. kafa nereye işliyo ya :)))

saol gamzecim
uygun bi dr bulsam gidicem ama
yok anasını satıyım
dr umuz kendisini emekli edicek zamanı buldu

vay anasını beee adama bak kuş mu konduruyo :))) çokmuş yaw

baharcım o dediğini akşam yapar hayatım, şimdi ancak işyerinde sipriz yapar kocacım...

evet tülaycım kesin nazar değdi rüzgara, kase kase yiyen çocuk gitti, fındık kadar yiyen çocuk geldi... bizde artık robottan çekme işini cumartesi itibariyle tümüyle bıraktık bu arada.

baharcıım hoşgeldin... ayrıcaa bu cümleden nasıl bir derviş olduğunuda çözmüş bulunuyoruz saol varol bacım :))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…