2009 Eylül Anneleri

tubacım benim arkadaşımın doktoru 300 alıyor ve randevu alamıyorsum o kadar dolu... ama sanırım o kuş kondurmuyordur bu paraya devekuşu kondurulur :)

bu arada boylarınız nasıl, biz 68 cm miz. doktor iyi dedi boyumuza, tabi 46 doğmuştuk bayağı bir yol katetmişiz.

meryemcim benim doktorun verdiği vitamin de var, demir falan, içinde üzüm pekmezi de var, tadı da güzel bence... sedece bunu ver dedi.... yarın yazarım ismini. ben gamzenin ilacının prospektüsüne ulaşamadım ama

baharrrrrrrrrrrrrrrrr h.g bacım
neyse benim sıpa uyandı
bende özelve genel temizliğimi yaptım
duşumuda aldım
bi kahve içemmmm bariii
babay şimdilikkkk

tubacım benim arkadaşımın doktoru 300 alıyor ve randevu alamıyorsum o kadar dolu... ama sanırım o kuş kondurmuyordur bu paraya devekuşu kondurulur :)

ya bu çok para alanlar seni kazık gibi bekletip üste bide seni apar topar sallayıp yolluyolar :))))
onlar kuş kondurmuyo ama sen ona çıkışta neler neler kondurmak istiyosun bi bilsenn :)))))

gamzecım bunun ıcınde demır ve d vıtamınıde vcarmıu

canım prospektüsünü buşunca yazayım sana arıyom bi yandan :)

saolun kızlar... ama yanlış okuma konusunda üstüme yoktur. üniversiteye giderken telekomun camındaki telefon yazısını hep teflon okurdum ve her geçişimde alla alla telefoncuda teflonun işi ne derdim. aylar sonra anladım ki telefon yazıyormuş :))))
gülay ali efe 48 cm doğdu şuan 74,5 cm.

baharrrrrrrrrrrrrrrrr h.g bacım
neyse benim sıpa uyandı
bende özelve genel temizliğimi yaptım
duşumuda aldım
bi kahve içemmmm bariii
babay şimdilikkkk

tüü utamaz bide hava atıyo yaaa bakın ben ne karıyım der gibi :))))))))))))))
şekerim güle güle uzat ve acısız kurtul onlardan bidahaki aya inş. mucxx öptük sizi :)))

yaa bızede dr nutrıgen verdı ondada vitamın var d vıt ve demırde var. bizimnki iştah için değilde ben demır ılacını unutuyorum dedm ondan verdı

baharcım hg.

tülaycım güle güle afiyet olsun..

oooh kociş akşama geç gelicek. en güzel kısmı bugun yemek derdim yokk :))))

kızlar, balıkla ilgili birseyler yazdım ama arada kaynadı mı? kimse balık vermiyor mu?

efa vit te:

omega3, EPA,DHA,
vitamin: A,D,E,C,B1,B2,B3,B5,B6,B12,FOLıK ASıTıBıOTıN VAR....
EXTRA DEMıR YOK DEMıR ıÇıN MıNADEX FER KULLANIYORUZ BıZ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…