yaa kızlar aranızda epilatör kullanan varmı??
gamze, ayrıca multitabs vermisorsunuz sanırım dimi?
ben kullanıyorum cnım. philips. 7 yıldır aynısı var. hala tık demedi.
tatlım kıyamam ya geçmiş olsun c vitamini ver bol bol. Bizde parka gittik ama baya esiyordu
yaa ben bıktım agdadan.. almak ıstıyorum. agda ıcın yok uzamadı bekle falan
saol cnmm.bu akşam bende bişi ypmıcam kendimi çok yorgun hissediorumbaharcım hg.
tülaycım güle güle afiyet olsun..
oooh kociş akşama geç gelicek. en güzel kısmı bugun yemek derdim yokk :))))
mersüüü cnmmmtüü utamaz bide hava atıyo yaaa bakın ben ne karıyım der gibi:))))))))))))))
şekerim güle güle uzat ve acısız kurtul onlardan bidahaki aya inş. mucxx öptük sizi :)))
bi araya sıkıştırdım bende sıcakta minnacık uzasa çekilmiyo yaaa...ayyy ne güzel..bizim eymen in hafif uykusu yüzünden o temizliğimi bile zor yapıyorum...
bende pilipis kullanım çok memnunum cnmyaa kızlar aranızda epilatör kullanan varmı??
saol canişsagolun kizlar dediginiz gibi buyuyor boyuda uzun bizimkinin 78 cm benimolcumumle.doktora goturmedik henuz.51 cm dogdu ama 6 aylikken 70 cmdi.babasi 1.92 sanirim onun gibi olacak.anasida uzun sanirim ikisi birlikte bu cikiyor sonuc:)ya tipi bence babaya benziyor herkesce yani ama tubacim sevindim bana benzetmene yaf:)
gamzecim gecmis olsun beliskoya ya bebisler cok hassas.
gulaycim gozunaydin kocan surpriz yapmis.
tulaycim sihhatler olsun gule gule kullan:)
of ya yoğun bir gündü kocamı bekliyorum şimdi ah ah kuzularına kaçanlar ne mutlu sizeBenim sütüm çok azaldı ya toplamda 150 cc ancak çıkıyordur çok az yani kahvaltısınsa ancak yetiyor çok üzülüyorum ama kısmeti bu kadar mış
kızlar ıyı akşamlar çok üzgünüm 2. yavruma hamıleydım aslında ıstemedım ılk baslarda herkes gıbı ve olan oldu dustu ayın13 knamam vardı ve dustu yavrum çok yorgun ve mutsuzum tamam oğlum çok küçüktü ama annelik işte yavru deyınce farketmıyor bır veya ıkı hepsı aynı hanı ciğer derklerya bugun kan tahlılı yaptım yavrum vucudumda hıçbişeyı kalmamış sıfırlanmıs neden oldu bılmıyorum belkı kısmetı bu kadardı belkı hayırlısı oldu ama onu n yasamasını ıstıyordum kalbı pıt pıt atıyordu belkı belkı habersızce canını verdı benden kopmus işte nasıl oldu neden oldu bılmıyorum kafam karısık sankı duşuk deyınce doktor ben oldum sandım sadece doğup ölünce ınsanın içi yanmıyor onu ıçımde yasıyor olarak dusunmek ve ölüm haberını almak yıktı benı onun küçücük canı ellerı ayakları belkı bana tutunmaya yetmedı su an içim öyle yanıyorkı yapacak bıseyım yok oldu işte sadece bı kan dı o belkı ama benım canımdı benım parcam ciğerimin yarısıydı oğlumun kardesı ne bıleyım su an dınledığım parcada benı huzunlendırıyor kalbım tıtrıyor nerdeyse solmus bır gul mısalı sadece bakıyorum etrafa ama bılıyorum belkı 1 kaç gun sonra unutacağım elbeet unutacağım ama su anki duygularım belkı bı umıt dıyordum bugun yasıyordur belkı kan değerı yukselır dıyordum ama bıtmış işte ALLAHTAN hayırlısı olsun oğluma sağlık versın RABBIM
defne gece çok üstünü açıyor kızlar. biraz sıvı kaka yaptı bu sabah. siz nasıl ortuyorsunuz gece. daha dogrusu örtebiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?