2009 Eylül Anneleri

yaa kızlar aranızda epilatör kullanan varmı??

evet evet ben pilipis kullanıyom memnunum şahsen 4 yıldır çok rahattttt
bacak ve koltukaltında tabii :))

gamze, ayrıca multitabs vermisorsunuz sanırım dimi?

hayır canım multitabs hiç vermedim ben sadece efavit ve minadex fer

ben kullanıyorum cnım. philips. 7 yıldır aynısı var. hala tık demedi.

evet evet bak pilipisçiler çoğalıyo :))

tatlım kıyamam ya geçmiş olsun c vitamini ver bol bol. Bizde parka gittik ama baya esiyordu

saol bitanem yaa sorma işte gözüne baktıkça başımıza iş açıyo bu cadıcan :))
burada baya esiyodu ama nasıl sarıp sarmaladım ona rağmen oldu ya pesss...

yaa ben bıktım agdadan.. almak ıstıyorum. agda ıcın yok uzamadı bekle falan

evet yaa.. yeni nesil epilatörler batıkları bile çıkarıyo yaaaa :))

sagolun kizlar dediginiz gibi buyuyor boyuda uzun bizimkinin 78 cm benimolcumumle.doktora goturmedik henuz.51 cm dogdu ama 6 aylikken 70 cmdi.babasi 1.92 sanirim onun gibi olacak.anasida uzun sanirim ikisi birlikte bu cikiyor sonuc:)ya tipi bence babaya benziyor herkesce yani ama tubacim sevindim bana benzetmene yaf:)
gamzecim gecmis olsun beliskoya ya bebisler cok hassas.
gulaycim gozunaydin kocan surpriz yapmis.
tulaycim sihhatler olsun gule gule kullan:)

of ya yoğun bir gündü kocamı bekliyorum şimdi ah ah kuzularına kaçanlar ne mutlu size Benim sütüm çok azaldı ya toplamda 150 cc ancak çıkıyordur çok az yani kahvaltısınsa ancak yetiyor çok üzülüyorum ama kısmeti bu kadar mış

baharcım hg.

tülaycım güle güle afiyet olsun..

oooh kociş akşama geç gelicek. en güzel kısmı bugun yemek derdim yokk :))))
saol cnmm.bu akşam bende bişi ypmıcam kendimi çok yorgun hissediorum

tüü utamaz bide hava atıyo yaaa bakın ben ne karıyım der gibi :))))))))))))))
şekerim güle güle uzat ve acısız kurtul onlardan bidahaki aya inş. mucxx öptük sizi :)))
mersüüü cnmmm

ayyy ne güzel..bizim eymen in hafif uykusu yüzünden o temizliğimi bile zor yapıyorum...
bi araya sıkıştırdım bende sıcakta minnacık uzasa çekilmiyo yaaa...

yaa kızlar aranızda epilatör kullanan varmı??
bende pilipis kullanım çok memnunum cnm

saol caniş

üzülme cnm yaa..üzüldükçe dahada azalırr

kızlar ıyı akşamlar çok üzgünüm 2. yavruma hamıleydım aslında ıstemedım ılk baslarda herkes gıbı ve olan oldu dustu ayın13 knamam vardı ve dustu yavrum çok yorgun ve mutsuzum tamam oğlum çok küçüktü ama annelik işte yavru deyınce farketmıyor bır veya ıkı hepsı aynı hanı ciğer derklerya bugun kan tahlılı yaptım yavrum vucudumda hıçbişeyı kalmamış sıfırlanmıs neden oldu bılmıyorum belkı kısmetı bu kadardı belkı hayırlısı oldu ama onu n yasamasını ıstıyordum kalbı pıt pıt atıyordu belkı belkı habersızce canını verdı benden kopmus işte nasıl oldu neden oldu bılmıyorum kafam karısık sankı duşuk deyınce doktor ben oldum sandım sadece doğup ölünce ınsanın içi yanmıyor onu ıçımde yasıyor olarak dusunmek ve ölüm haberını almak yıktı benı onun küçücük canı ellerı ayakları belkı bana tutunmaya yetmedı su an içim öyle yanıyorkı yapacak bıseyım yok oldu işte sadece bı kan dı o belkı ama benım canımdı benım parcam ciğerimin yarısıydı oğlumun kardesı ne bıleyım su an dınledığım parcada benı huzunlendırıyor kalbım tıtrıyor nerdeyse solmus bır gul mısalı sadece bakıyorum etrafa ama bılıyorum belkı 1 kaç gun sonra unutacağım elbeet unutacağım ama su anki duygularım belkı bı umıt dıyordum bugun yasıyordur belkı kan değerı yukselır dıyordum ama bıtmış işte ALLAHTAN hayırlısı olsun oğluma sağlık versın RABBIM

canım kısmeti o kadarmış. ama inana ağladım resmen okurken annelik fazla duygusakız sanırım. kıyamam sana oğluşum için iyi ol tatlım benim üzme kendini Dünya da yiyecek ekmeği varsa ne yaparsan yap yaşardı demekki rabbim o kadar can vermiş. İyi hissetmete çalış bitanem.

Günaydın kızlar öptüm hepinizi

gunaydin kizlar.
cangema gercekten uzucu bir durum ya seni anliyoruz hepimiz.kismeti bu kadarmis demek lazim.Allah`tan hayirlisi.sana ailene yavruna saglik uzun omur versin Allah.bize ailemize yavrularimizada tabi Allah saglikli uzun omur versin.

Günaydın hanımlar ;
Cangema geçmi,ş olsunlütfen bu kadar üzülme vardır her şeyde bir hayır , Allah sağlıklı bebekleri veriyor sağlıksızları alıyor , çok şükür hepimizin birer sağlıklı evladı var , Allah onlara uzun ömür versin ...

Bu arada geçen havaları attım attım şimdi günüm geçti beklemedeyim bakalım , 2 3 gün daha bekleyip test yapıcam .Bu arada Efe acayip hareketlendi yerinde durmuyor yatırdığımda , oturttuğumda durmuyor dönüyor , emekliyor maşallah oğluma çok üzülüyordum hareketleri az diye şimdi sürekli dikkat istiyor . Bir de vır vır kendince konuşuyor bayılıyorum bu hallerine hakikaten 8 aydan sonra bebekler atağa geçiyorlarmış , çok doğruymuş .

evert yasemin cok hareketleniyorlar ve bir gun bile farkediyoer gelisimlerinde.hergun farkli bi guzellik yewnilik yapiyorlar.masallah hepsine.
test yap bakalim sende hadi hayirlisi.sizde calisma coktu:)

günaydın kızlar,

CANGEMA herşey Allahtan canım. Hayırlısı boyleymis demek ki. veren de alan da allah. tabi bunları sen de biliyorsun ama elde degil uzuluyorsun. ama oglun icin dik dur. yoksa bu olumsuzlugu o da hemen hisseder ve etkilenir bence. allahım cocuklarımıza uzun, hayırlı ve saglıklı omur versin inşallah.

defne gece çok üstünü açıyor kızlar. biraz sıvı kaka yaptı bu sabah. siz nasıl ortuyorsunuz gece. daha dogrusu örtebiliyor musunuz?

Ayfercim valla çalışma olarak düşünmemiştim hiç , korunduk hepsinde ama bakalım ne olacak bu aralar çok stresliyim belki ondanda geçmiş olabilir :) Yani öyle umuyorum :)

defne gece çok üstünü açıyor kızlar. biraz sıvı kaka yaptı bu sabah. siz nasıl ortuyorsunuz gece. daha dogrusu örtebiliyor musunuz?

Canım ben eşimden dolayı yüz üstü yatıramadım , şimdide uzun süre yüz üstü yatınca ağlayarak uyanıyor , sırt üstü yattığı için dediğin gibi sürekli üzerini açıyor , bende battaniyesini yatağın 2 kenarına sıkıştırıyorum , bazen deli gibi tekme atıp açıyor bazende açamıyor ..

yasemin ben de sıkıştırıyordum ama cok deli yatıyor, hiç bir zaman yatırdıgım gibi bulamıyorum yatakta. hasta olacak diye korkuyorum. 15 gün oncesine kadar uyku tulumu kullanıyordum. şimdi çok gelir diye kullanamıyorum da.. geçiş dönemi ne kadar zor ya, napsam bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…