2009 Eylül Anneleri

esım dun carlson balık yagı alıp getrmıs burda taze balık bulup yedıremıoruz dıe.bugun verdım 1 cay kasıgı ılk kez ama ustune sutunu ıctı.bı sorun olmaqz herhalde dımı.

olmaz ela... zaten bayat balık yıyınce onlar sorun opluyor.. balık yagı gercek değil sanmıyorumkı bişey olsun

ıyidi Meryemcim , idare ediyoruz işte . Efe iyi maşallah kei yerinde ama çok sokak çocuğu oldu içeri girince çığlığı basıyor benim buna bir çare bulmam lazım .

herkese günaydın hatunlar.. yağmurlu bir aydın sabahından hepinize sevgiler.. bugün diyetime başladım bakalım nasıl olcak?

saol meryemcım ben de oyle dusunerek verdım allaha emanet

hafta sonu tatvana gıtttık.ogluma bır suru yazlık cıcıler aldım.hersey ne kadar sevımlı ne kadar cıvıl cıvıl.allahım saglıkla gıymeyı nasıp etsın.kendıme de bermuda almıstım veee vee 38 beden bol gelıo artık yehhu zemuszemus

çaresi yok yasemın sokagın tadını aldılar. bvenımkı tutuyor elımden kapıya götürüyor. geri donersem aglıyor:)

günaydınlar...
umarım herkes iyidir. benim kayışı koparıp balataları yakmama az kaldı.canım oğlum melek oğlum oldu başıma bir iğnesiz arı.... sürekli vızzzzvızzzzz sürekli kucak isteme. gördüğü herşeye el atmaya çalışma, atamayınca ağlama, eline aldığını iki üç saniye sonra yere atma vs.vs. çok yoruldum kızlar. uykusunda bile yüzüstü dönüyo sonra fark edince basıyo feryadı... şaştık kaldık dün eşimle. iki gündür de uykusu gelince sürekli ağlama ve sadece babasının kucağında sallanarak uyuma başladı. babanem perşembeye geliyormuş. kadıncağız nasıl zapt etcek bakalım...

ela güle güle giyinin cicilerinizi canım. güzel günlerde.
hüsniye hayırlı olsun diyetin. benim de emzirme işi bitince sıkı bir diyete geçerim. gerçi her gördüğümü yemeye alışmışken azcık zor olcak ama...

günaydın lar
cangema üzülme hakkınızda hayırlısı olsun.toparlasın kendini en kısa zamanda inş.
dişimiz çok belli ama halaa patlamadı

sağol baharım birkaç gün deneyecem sütüm azalırsa mecbur bırakcam bende ..bu aralar anlattığın herşeyi bade hanımda yapıyo.. diyetten değilde attığı oyuncakları eğilip vermekten eriyecem yani..birde hanım sürekli ayakta durmak istiyo kollarından tutup yürütecez yada ayakta durcak..yürüteç aldık onuda beğenmedi biz varken..

çaresi yok yasemın sokagın tadını aldılar. bvenımkı tutuyor elımden kapıya götürüyor. geri donersem aglıyor:)
meryem bizde aynıyıs oyuncak koyuyom önüne elimi tutuyo beni kucağına al diyooo..ama yoruldummm

günaydın cnm h.g
Allah kolaylık versin cnm senin işin hepimizden zor
bak dün ben sabah sadece bişiler yedim sonra maalesef
hep ayakta durmak istiyo..kollarım kopuyo yanından ayrılamıyom bende
bide ki halsizim alıp başımı gidesim varrr

tülayım hoşgeldin cicim.
hüsniye canım dişlerden sanırım bu huysuzluklar. bizimki yürüme işine henüz girişmedi. emekleme çalışmaları yapıyo ama o da yat kalk sürün hesabı :) fırıldak gibi dönüyo zapt edemiyoruz. walla emeklediklerinde yürüdüklerinde evde ciddi revizyonlar bizi bekliyo gibi geliyo bana

arkadaşlarım günaydın,

size bir sorum var..Yula gündüzleri pusette uyuyor. Geceleri de emerek. Siz nasıl uyutuyorsunuz?
Sütüm bitince gece ben nasıl uyutacağım ya çok endişe ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…