2009 Eylül Anneleri

tülayım saol tatlım. Allah hepimize kolaylık versin. annelik zor zanaatmış vesselam.
ali efe biberonla uyumaya alıştı. işten eve yorgun geldiğinden akşamları biberonla kendiliğinden sızıyor kimi zaman :)

günaydın kızlar...

ela 38 beden nasıl bol geliyor ya..ben hala 42 de çakıldım kaldım..nasıl bir diyet uyguladın bana da söyle...:):) yaz geldi kıyafetler bana bakıyor ben onlara...hiç birini giyemiyorum...

reyhan cım ben uyku saati gelince azıcık sallıyorum uyuyo hemen
kendi kendine uyuyordu ama dişlerden uyku öncesi çok ağlama ve huzursuzluk başlayınca
tekrar sallamaya geri döndük

h.g esincim bana tüm eski kıyafetlerim rahatlıkla oluyo ama
göbük var yaaaa muhtemelende kolay kolay gitmicek
annemde de vardı göbek yapımız böle sanırım

h.g esincim bana tüm eski kıyafetlerim rahatlıkla oluyo ama
göbük var yaaaa muhtemelende kolay kolay gitmicek
annemde de vardı göbek yapımız böle sanırım

üzerimde 8 kğ kaldı..tabi bu tüm bölgeye yayılmış..kol bacak basen özelliklede göbek..korse giyiyorum mecburen ama sıcakta çekilmiyor artık..hamile gibi hala göbeğim..

ay korse ben 1 ay kadar giydim işe yarıyodu
şimdi korse yi giyince daha kilolu görünüyorum sanki
giymiyorum artık bende benim de 3 kg vardı enson fazla
ama hedefim daha fazla vermek

ay korse ben 1 ay kadar giydim işe yarıyodu
şimdi korse yi giyince daha kilolu görünüyorum sanki
giymiyorum artık bende benim de 3 kg vardı enson fazla
ama hedefim daha fazla vermek

canım korseyi ancak bazı giysilerin içine girebilmek için giyiyorum..:):)...birde korse giymezsem göbek ikiye bölünüyor kötü görünüyor..

ayy sinir oldum bağlantı kesilip kesilip geliyo..kızlar sizebirşey sorayım.. bade akşam yattıktan bir iki saat sonra çığlık çığlığa uyanıyo ben yanına yetmedığım sürecede sakinleşmiyo kuzum.. dün iki kere çığlık atarak uyandı yanına yattım kuzum eliyle yokluyo yanındamıyım değil miyim diye.. hemen hemen her gece oluyo bu neden olabilir acaba?

esin senin ikinci doğumun canım çok normal göbek kalması. zamanla egzersiz falan verirsin.
tülayım burda da yağsa keşke. bu ara yağmur aş eriyorum ne alakaysa :)

ben korse giyince daha kötü duruyom.. korsenin üsütnden taşıyo herşeyyybilmiyorumkismile

benim korse midemi de örtüyor..ama arada aşağı kayıyor o da ayrı bir dert..yazın içinde ter döküyorum ama..

geçen ay 17.sinde ilk regl oldum...gün olarak dün olmam lazımdı hala olmadım...yeni olduğu için gün aksayabilir diye düşünüyorum..ama korkmuyor da değilim..inş.hamile falan olmam...

:roflol::roflol::roflol::roflol: yoksa yoksa ali efeciğe kardeşmi geliyoooo
ah canım sadece aş ermeyle olsa 8 ayda 8 kere doğurmuştum ben :)))
gel kız buraya.. biz yağmurla uyandık bu sabah
walla hüsniye şöyle canım önünde oturup kahvemi yudumlarken yağmur izlemek ne güzel olurdu. izmirde yağmur yağınca toprak kokardı. burda yok o koku. çok özledim ya :sinifsinif:

günaydın dostlar.. kahvaltımı ettim kuzumu yatırdımm..dündende her işim bitti bugün bi yemek yapıcam okadar çok mutluyum şükür yaa ipin ucunu bıraktınmı işler hiç bitmiyoo..
cangema arkadaşımıza çok geçmiş olsun hayırlısı buymuş demekki tabikide insan yinede üzülüyor..sen iyi olda yine olur..
ela cım gülegüle giyin kıyafaetlerinizi maşallah sana baya vermişsin kilo..tebrikler...
baharcım gözünaydın canım babaanen geliyomuş.. babaannen gelince düzelir merak etme çocuk eve alışkındır belkide..
meryemcim naptınız cumartesi güzel geçtimi resimm istiyorumm..
tülaycım eski hiç bişeyim olmuyo..göğüsten zaten kapanmıyo..bende 40 ve 42 arasındayımm.. ben artık giymiyorum korse böle iyi yaa zaten sıcaklar başladı.. çekememm..
burdada sabah yağdı yağmur..acacak gibi açsında oğlumla markete gidelim..
ayy yarım demet maydanoz yedimm yazarkkenn.. :)))

eee kızlar hiçbir fikriniz yok mu? sizin bebelerde gece ağlayarak uyanıyomu öyle.. acaba korkuyo mu diye düşünüyom bu aralar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…