2009 Eylül Anneleri

hüsniyecim benimkide ağlıyarak uyanıyo hatta dün bi baktımm nasıl hıckırıyo uyurkenn yanına uzandımm sarıldımm nasıl ağladıı okudum ama sanırım rüya gördü yada dişler..:))

ayşecim saol canım. inşallah düzelir ali efem yoksa babanem baya zorlancak. biz ctesi buluşmadık canım. regl olduk sözleşmiş gibi daha keyifli bir güne bu ctesiye erteledik.
hüsniyecim ali efe de ağlayarak uyanıyo bu ara. ben canı acıyor diye düşünüyorum canım.

canım, bizimki de 2 haftadır öyle..dişten diye düşünüyorum..acıyor bi yeri ona ağlayıp uyanıyor heralde..

kızlar ben sürekli girmediğim için takip edemiyorum...eskiden özge ve nihal girerdi artık göremiyorum...neden acaba bilen var mı...

Kızlar ya ben 38 bedende kaldım 59 kiloyum veremiyorum ya. iş yerinde de hareketsiziz bütün gün otur çokta yemiyorum gitmiyor 3-4 kilo versem eski halime dönsem

demek hepinizde var aynı durum ama bu dişten değil sanırım..çünkü illa ki ben yanına gelince sakinleşiyo babası bile susturamıyo.. ben kucağıma alır almaz susuyo kuzum..banada birlikte yatmaya sebep çıkıyo..
kız bircan zayıfsınişte daha ne derdine düştün.. bende 38 benden olmak istiyom.. evde bir dünya içine giremediğim pantolan ve yazlıklarımla dolu..

55 tatlım 36 bedendim ama beni kemiğin iri mesela 59 kilo başka biriyle yanyana geldiğimde ben yazıp görünüyorum bide etim ağır çekiyor benim kemiğimde iri olunca

ben ilk doğumumu yapınca 55 dim..sonra doğum kontrol hapı sayesinde 62 oldum..tekrar hamile kalınca ve doğum yapınca yani şimdi 69 um..60 a düşsem şimdilik iyi..

aynen canım...2 dolap dolusu kıyafet var ama olmuyor..

selamm

yarın tatil 19 mayıs..arkadaşlarla kahvaltıya gidelim dedik. inş. hava bugunki gibi olmazsa tabi.. at binmeye gidicez. yuppiii :))

kızlar, kilolardan bahsetmişsiniz.... bircan ve ela siz hiç konuşmayın hele maşallahınız var. bircancım seni aylar once de gordum. 1 gr fazlalık yok abartmaa klava:

bende arkadasıma kahvaltıya gıdıcem yaşasın tatil:) hoşş bıze tatıl değilde bana tatıl:) gencim amaaaa yaa hakkım dimi:)

selamm

yarın tatil 19 mayıs..arkadaşlarla kahvaltıya gidelim dedik. inş. hava bugunki gibi olmazsa tabi.. at binmeye gidicez. yuppiii :))

evet yarın tatil sonraki gün bize gene tatilll:lepi: amam havlar böyle yağışlı olursa evden dışarı çıkamıcaz malesef....akannehir .. ben diyete dugün başladım.. deneyeyim sonuçlaını yazarım sana

aman diyet demeyin bana hergun basliyorum guya
aglayarak uyanma bizdede hep var.bazen ruyasini goruyorumm agliyor gozu kapali bi uyaniyor ciyak ciyak.onun disindada oluyor.hemen yanina sokulunca susuyor.susmazsa emzik o da olmazsa meme.hic olmadi su korkusu gecsinm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…