ayy sinir oldum bağlantı kesilip kesilip geliyo..kızlar sizebirşey sorayım.. bade akşam yattıktan bir iki saat sonra çığlık çığlığa uyanıyo ben yanına yetmedığım sürecede sakinleşmiyo kuzum.. dün iki kere çığlık atarak uyandı yanına yattım kuzum eliyle yokluyo yanındamıyım değil miyim diye.. hemen hemen her gece oluyo bu neden olabilir acaba?
Kızlar ya ben 38 bedende kaldım 59 kiloyum veremiyorum ya. iş yerinde de hareketsiziz bütün gün otur çokta yemiyorum gitmiyor 3-4 kilo versem eski halime dönsem
38 de kaldım derken...:):)...
ben 38 olsam ohhhh derim..sen kaç kiloydun önce..
55 tatlım 36 bedendim ama beni kemiğin iri mesela 59 kilo başka biriyle yanyana geldiğimde ben yazıp görünüyorum bide etim ağır çekiyor benim kemiğimde iri olunca
demek hepinizde var aynı durum ama bu dişten değil sanırım..çünkü illa ki ben yanına gelince sakinleşiyo babası bile susturamıyo.. ben kucağıma alır almaz susuyo kuzum..banada birlikte yatmaya sebep çıkıyo..
kız bircan zayıfsınişte daha ne derdine düştün.. bende 38 benden olmak istiyom.. evde bir dünya içine giremediğim pantolan ve yazlıklarımla dolu..
selamm
yarın tatil 19 mayıs..arkadaşlarla kahvaltıya gidelim dedik. inş. hava bugunki gibi olmazsa tabi.. at binmeye gidicez. yuppiii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?