2009 Eylül Anneleri

Buarada diyet mevzusu açılmışken bende söyleyim. Diyetin 13. günündeyim 4 kilo verdim. Başarılarımın devamını dilerim sempatiksalakcinni

selam millet , direk dalıyorum benim diyet yalan oldu ,iştah tam gaz ama korkuytorum tartılmaya verdiğim kiloları hatta artısını almaktan şu an tek derdim regl olmak , kafayı taktım ne yaparım diye düşünmekten ...

özgecim 64 ile başladığım hamilelik serüveninde şu an 66 dayım sanırım ama bu hafta tartılmadım , geçen haftalarda güzel gidiyordu rejimim ama hamile göbeği gibi bir göbeğim var sütüm de yok denecek kadar o yüzden artık gitmez(

Hüsniyecim, diyetin hayırlı olsun şeker. bekliyorum sonuçları.

Özgecim, hoşgeldin cnm nasılsın? maşallah sen de güzel kilo vermişsin! darısı başımaaa :Saruboceq:

Benimde hamile kaldığım kiloma 2 kaldı. Göbeğim eskisi gibi olmasada yine var yani ben burdayım diyo. Göbekten çok sanki midem çıkmış gibi ya. Ben emzirirken fenaymışım ya acaip yiyomuşum. Sanırım birazda psikolojik. Emzirme bitince daha dikkat eder oldum

ben 13,5 verdım özge

Sen bide hala cvp mı veriyon len bana utanmadan sempatiksalakcinni

Hüsniyecim, diyetin hayırlı olsun şeker. bekliyorum sonuçları.

Özgecim, hoşgeldin cnm nasılsın? maşallah sen de güzel kilo vermişsin! darısı başımaaa :Saruboceq:

hoşbuldum canikom iyiyiz şükür idare senden nbr? He ya verdim kilo ama inş. almam geriye. Baya azimle ilerliyoruz bakalımda bu tatlı yiyememe çok fena ya krizlere giriyorum bazen

selam kizlar
hepimiz bebekleri istahsiz ve hepside aglayarak uyaniyor galibaaaaaaaa
offfffffffffffff ama ben cildirmak uzereyim migrenimde tutu erdenayda birsey yemiyor sabahdan beri sadece 80gr kahvaltiyla duruyorrrrrrr

kg veren kizlari tebrik ediyorum masallah

ben tam 23 kilo almıştım tamam gitti diye sevindim ama göbek aynen kaldı , ne giysem fırtlıyor mekik çekiyordum onu da bıraktım şu ara deniz mevsimi de geldi çattı , kendime dün internetten göçbek kamufule edilebilecek mayo ararken buldum hayyallerim suya düştü resmen .

ben eşimin aldığı bikiniyi verip mayo almaya karar verdım cunku göbegım cırkın

özgecim sen tamamen mi bıraktın emzirmeyi yani bende onu merak ediyorum 3 haftadır benimde sütüm o kadar az ki zorlayarak yarım saat sağarak ancak 80 cc falan çıkıyor o da günde 1 kere , sabaha karşıda emziriyorum ama ne süt sesi duyuyorum boş boş emiyor sanki , her şeyide yaptım süt yapar diye ama faydası yok , acaba böyle devam mı etmeliyim bırakmalımıyım bilemiyorum çok kararsız kaldım .

almazsın özgecim eger bu şekilde devam edersen.. zaten dogum oncesi kilona ne kalmış. ha gayret arkadaşım sen yaparsın hihoyyyt

ben bırakmadım canım sevgili kızım emmek istemiyorum anne yeter yaaaaaa diyerek 1.5 ay önce istifa etti memelerimden :) ne kadar zorlasamda mümkün değil almadı bi daha. Zaten sütümde azalmıştı. böylelikle bitti. Süt yapsın diye herşeyi yedim zaten bu hale geldim:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…