Selam kızlarrrrrrr. Anam ne ka uzun süre oldu buraya gelmeyeli. Özledim yahuu. Ne var ne yok?
kisss sensiz olmaz burasi yaaaaa. sukur kavusturana hee.
selam millet , direk dalıyorum benim diyet yalan oldu ,iştah tam gaz ama korkuytorum tartılmaya verdiğim kiloları hatta artısını almaktan şu an tek derdim regl olmak , kafayı taktım ne yaparım diye düşünmekten ...
özgecim 64 ile başladığım hamilelik serüveninde şu an 66 dayım sanırım ama bu hafta tartılmadım , geçen haftalarda güzel gidiyordu rejimim ama hamile göbeği gibi bir göbeğim var sütüm de yok denecek kadar o yüzden artık gitmez(
ben 13,5 verdım özge
Hüsniyecim, diyetin hayırlı olsun şeker. bekliyorum sonuçları.
Özgecim, hoşgeldin cnm nasılsın? maşallah sen de güzel kilo vermişsin! darısı başımaaa :Saruboceq:
ben tam 23 kilo almıştım tamam gitti diye sevindim ama göbek aynen kaldı , ne giysem fırtlıyor mekik çekiyordum onu da bıraktım şu ara deniz mevsimi de geldi çattı , kendime dün internetten göçbek kamufule edilebilecek mayo ararken buldum hayyallerim suya düştü resmen .
özgecim sen tamamen mi bıraktın emzirmeyi yani bende onu merak ediyorum 3 haftadır benimde sütüm o kadar az ki zorlayarak yarım saat sağarak ancak 80 cc falan çıkıyor o da günde 1 kere , sabaha karşıda emziriyorum ama ne süt sesi duyuyorum boş boş emiyor sanki , her şeyide yaptım süt yapar diye ama faydası yok , acaba böyle devam mı etmeliyim bırakmalımıyım bilemiyorum çok kararsız kaldım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?