Ayyy bacım valla sizsizde olmuyo he ayrı kaldık. bugün bir boşluk yakaladım hemen daldım topiğe. Napıyosun? Paşam nasıl?
almazsın özgecim eger bu şekilde devam edersen.. zaten dogum oncesi kilona ne kalmış. ha gayret arkadaşım sen yaparsın hihoyyyt
iyi sukur hareketli bende dikkat icinde iste hep bildigin gibi.cok sukur bugunumuze.
kilolarida veriyon masallah.kizlar hepinize bravo.ama benim kiloyu duyunca dudaginiz ucuklar yani.124 ile doguma girdim.117 ile hastaneden eve dondum.su anda 110 kiloyum yani dusunun rezaleti.bi turlu veremiyorum o kadar dikkat etmeme ragmen.yaz geldi mayo degil hasema anca paklar o da beden bulursam yani ama hasema giyecek halimizde yok zor yaa.
iyi sukur hareketli bende dikkat icinde iste hep bildigin gibi.cok sukur bugunumuze.
kilolarida veriyon masallah.kizlar hepinize bravo.ama benim kiloyu duyunca dudaginiz ucuklar yani.124 ile doguma girdim.117 ile hastaneden eve dondum.su anda 110 kiloyum yani dusunun rezaleti.bi turlu veremiyorum o kadar dikkat etmeme ragmen.yaz geldi mayo degil hasema anca paklar o da beden bulursam yani ama hasema giyecek halimizde yok zor yaa.
canim sewnin boyun wardir zamanla veririsin emzirmeyi birakdiginda bende ayni durumdayim 10kg var eski halime gelmemem ama en az 15kg vermeliyim.
demek hepinizde var aynı durum ama bu dişten değil sanırım..çünkü illa ki ben yanına gelince sakinleşiyo babası bile susturamıyo.. Ben kucağıma alır almaz susuyo kuzum..banada birlikte yatmaya sebep çıkıyo..
Kız bircan zayıfsınişte daha ne derdine düştün.. Bende 38 benden olmak istiyom.. Evde bir dünya içine giremediğim pantolan ve yazlıklarımla dolu..
kızlar, kilolardan bahsetmişsiniz.... bircan ve ela siz hiç konuşmayın hele maşallahınız var. Bircancım seni aylar once de gordum. 1 gr fazlalık yok abartmaaklava:
kaydirigubbakcemile2
ya işte bide bünye meselesi birazcık ayferim. Ben şimdi ne kadar kassamda kendimi mesela bu meryem varya bu meryem :)) işte onun kadar zayıf olamam yani.
Allah hepınızı benden zayıff etsın 49 kıloya dusun ınsallahhh:) yıyın yıyınde kılo olmasın :)
selam kızlarrrrrrr. Anam ne ka uzun süre oldu buraya gelmeyeli. özledim yahuu. Ne var ne yok?
kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni O MERYEM BENİM AYFER:) AMA BENDEN ZAYIFLAR VAR TUBA MESELA EN SON 44 EMI NE DUSMUS:)
Allah hepınızı benden zayıff etsın 49 kıloya dusun ınsallahhh:) yıyın yıyınde kılo olmasın :)
kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni O MERYEM BENİM AYFER:) AMA BENDEN ZAYIFLAR VAR TUBA MESELA EN SON 44 EMI NE DUSMUS:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?