2009 Eylül Anneleri

Ayyy bacım valla sizsizde olmuyo he ayrı kaldık. bugün bir boşluk yakaladım hemen daldım topiğe. Napıyosun? Paşam nasıl?

iyi sukur hareketli bende dikkat icinde iste hep bildigin gibi.cok sukur bugunumuze.
kilolarida veriyon masallah.kizlar hepinize bravo.ama benim kiloyu duyunca dudaginiz ucuklar yani.124 ile doguma girdim.117 ile hastaneden eve dondum.su anda 110 kiloyum yani dusunun rezaleti.bi turlu veremiyorum o kadar dikkat etmeme ragmen.yaz geldi mayo degil hasema anca paklar o da beden bulursam yani ama hasema giyecek halimizde yok zor yaa.

canim sewnin boyun wardir zamanla veririsin emzirmeyi birakdiginda bende ayni durumdayim 10kg var eski halime gelmemem ama en az 15kg vermeliyim.

kaydirigubbakcemile2
ya işte bide bünye meselesi birazcık ayferim. Ben şimdi ne kadar kassamda kendimi mesela bu meryem varya bu meryem :)) işte onun kadar zayıf olamam yani.

canim sewnin boyun wardir zamanla veririsin emzirmeyi birakdiginda bende ayni durumdayim 10kg var eski halime gelmemem ama en az 15kg vermeliyim.

boy olmasa yuvarlanicam zaten ya canim ama okuz gibi oldum.zaten hep tombiktim ama abardim yani artik.sen masallah iyisin fotolardan anladigim kadariyla canim insallah veririz fazla kilolarimizi.

ben doğum yapmadan önceki herşeyimi giyiyorum biraz dar ama olsun giyiyorum ama ben 55 olmak istiyorum

kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni O MERYEM BENİM AYFER:) AMA BENDEN ZAYIFLAR VAR TUBA MESELA EN SON 44 EMI NE DUSMUS:)

benım boyumda yok bircan:) 51 kıloyum. benımde karnım asırı buyumustu hamılelıgımde herkes emınmısın tekm olduguna dıyordu son zaman.. karnım gergın değil derının gerılmesı lazım ee tabıkı goıbegımde var zayıf oldugumdan çok duruyor.

Şeniz
kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni O MERYEM BENİM AYFER:) AMA BENDEN ZAYIFLAR VAR TUBA MESELA EN SON 44 EMI NE DUSMUS:)

benden zayiflarda var deyip kendimi teselli mi etsem bende kis meryem:) ben kendime diyom kilo almaya musait diye gis.yoksa benden iki tane sen cikar uhuuuuuuu:gitme:

bende ilk doğumumu yaptıktan sonra 55 kğ dum..Genelde spor takılırdım saç siyah uzun ...offfff ....ne güzeldim yaa...kayınvalidemle gezerken kızınızmı diyen çok oldu..görücü misali yani...ne kadar gülerdim..şimdi gerçekten 2 çocuklu kadın gibi görünüyorum..ama bundan gocunmuyorum ama kendimi bu kilolarla güzel hissetmiyorum..kimi görsem ayy nasıl kilo almışsın diyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…