ben meşe odununa da razıyım ama kaide o ka sağlam ki çoook zor :)bahar senınkılerde kurdan olsun ınsallah:)
bundan sonraki duamı belirledin saıol tatlımya benim şu iştahım oğlumda oalydı nolurdu sanki ya(
boy olmasa yuvarlanicam zaten ya canim ama okuz gibi oldum.zaten hep tombiktim ama abardim yani artik.sen masallah iyisin fotolardan anladigim kadariyla canim insallah veririz fazla kilolarimizi.
meryem hanım ve çırpıları....
fesatım fesat Çok üzgünüm çoook
hihi :)eferin gis:)tesekkurler bu arada oglusumla resmime guzel sozlerine.meryem hanım ve çırpıları....
fesatım fesat Çok üzgünüm çoook
dün google da kendimi şöyle arama yaparken buldum kafayı yedim sanırım ;
göbekli ,iri göğüslüler için mayo modelleri
demet tişkür ederim komplimanın için. görünen köy kılavuz istemiyo şekerim vermem gereken kilolar beni bekliyor. bi de gaza gelsem ya. millet esiyo gürlüyo 38 beden oldum yok şu ka kilo verdim diye. yok lök diye kalmışım kıpırdamıyom[/QUOT
walla baharim bana zayif gelion sen dogum yapmis birisi olarak hepimizde gobek vardir normal zaman inecek onlar amaaaaa bilmemem nezanmannnsempatiksalakcinni
sisko gorun siskooo:)
demetcim, oğluşun yakıyo şimdiden :)) maşş.
demet maşallah erdenaya hakket playboy olmuş bu çocuk...
benim göbeğim o kadar yok. yani var da hamileymişim gibi değil. önceden ayva göbeğim vardı ayva azcık dahaolgunlaştı gibin :) benim sorunum arkamdan gelen ve bir süre daha beni takip edecek yağ topu ile :)))
ayfer senın oğluşada demet senınkınede maşallah
Demetçim kırbirkere maşallah , erdenaya playboy olmuş delikanlı yaf :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?