2009 Eylül Anneleri

boy olmasa yuvarlanicam zaten ya canim ama okuz gibi oldum.zaten hep tombiktim ama abardim yani artik.sen masallah iyisin fotolardan anladigim kadariyla canim insallah veririz fazla kilolarimizi.

ahhhhhhhhhhh canim ahhhhhhhhhhh insallah veririz yaaaaaaaaa

meryem hanım ve çırpıları....
fesatım fesat Çok üzgünüm çoook

allahim su kadina bak ya sanki sen cok sismansinnnnnn baharrrrrrrrrrCADIARZU

meryem duan super kizzzzzzzzzzz
aminnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bahar senin neren kilolu abartıyorsun bence gayet zayıfsın , tabi bir deri bir kemik değilsin ama doğum yapmış birine göre normalsin normal dışı olan benim göbeğim hala şiş gitmedi duruyor bıktım artık 2. karnında mı esprisinden , zaten bu gidişle bu espri gerçek olacak şu saat oldu gelen giden yok sinir oldum ya .

meryem hanım ve çırpıları....
fesatım fesat Çok üzgünüm çoook
hihi :)eferin gis:)tesekkurler bu arada oglusumla resmime guzel sozlerine.
ahanda cirpi gari masallah sende bekar hatunlar gibin yaa.hos hepiniz oyle ben hariccc:)
dün google da kendimi şöyle arama yaparken buldum kafayı yedim sanırım ;
göbekli ,iri göğüslüler için mayo modelleri

bende gobekli koca dotlu kalin bacaklilar icin bakiyom:)

tubacim baharin dedigi gibi huff huff demeden olmaz:)) afewrin ya iyi etmissin.sonuclari bekliyik.

demet tişkür ederim komplimanın için. görünen köy kılavuz istemiyo şekerim vermem gereken kilolar beni bekliyor. bi de gaza gelsem ya. millet esiyo gürlüyo 38 beden oldum yok şu ka kilo verdim diye. yok lök diye kalmışım kıpırdamıyom

karşı dairede bir kız dogum yaptı bu ayın başında normal istiyodu, soramadım da uygun ortam olmadı ama sanırım oyle olmustur.
zaten zayıfdı. gobek mobek de yok. incecik inanmazsınız dogurduguna
anacım veren veriyo. almayan almıyo kiloları.
ne şanssız kadınım ya pofff

Benimde çok tanıdığım var doğum sonrası dümdüz karınla gezen o yüzden yadırgamıyorum , asıl tuhaf olan benimki hala hamile gibi göbeğim ...

demet maşallah erdenaya hakket playboy olmuş bu çocuk...
benim göbeğim o kadar yok. yani var da hamileymişim gibi değil. önceden ayva göbeğim vardı ayva azcık dahaolgunlaştı gibin :) benim sorunum arkamdan gelen ve bir süre daha beni takip edecek yağ topu ile :)))

demetcim, oğluşun yakıyo şimdiden :)) maşş.

ayfer senın oğluşada demet senınkınede maşallah

Demetçim kırbirkere maşallah , erdenaya playboy olmuş delikanlı yaf :)

cok saollun teyzeleri ama burda kiz yokki cevremizde olsa ne yazar kizlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyy ben ayferin fotosunu kacirmisimmmmmm

baharcikk+, eylul580+, fffiliz, msms+, mermaid09, feyza25, ayfersmu+, nevestabircan+, sezens, Mozijiku+, zeytingözlü, daphneIsLife+
KALABALIK birgun ne guzelllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…