slm kızlar maalesef kayınvalidem geliyomuş akşamaaöff öff acaba kaç yıl görmesem özlerimm..
valla ben seni yavrun iki aylikken gordum masallah gayet guzeldin sekerimmm masallahh.demet tişkür ederim komplimanın için. görünen köy kılavuz istemiyo şekerim vermem gereken kilolar beni bekliyor. bi de gaza gelsem ya. millet esiyo gürlüyo 38 beden oldum yok şu ka kilo verdim diye. yok lök diye kalmışım kıpırdamıyom
kis masallah artis yaff.gozlugu kullanabiliyonus mu bi de ne marka bende aliyim gozleri rahatsiz oluyor yavrumun disarida.KIZLARRRRRRRR oglusum nasil bakalimmmm
ay tesekkur sekerr.defneyi goriim kis sende resim koy bi.ayfercim, çok datlusunuz canım..
tesekkurler efeniiimmm.ayfer senın oğluşada demet senınkınede maşallah
az önce çektim ben[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
valla ben seni yavrun iki aylikken gordum masallah gayet guzeldin sekerimmm masallahh.
kis masallah artis yaff.gozlugu kullanabiliyonus mu bi de ne marka bende aliyim gozleri rahatsiz oluyor yavrumun disarida.
ay tesekkur sekerr.defneyi goriim kis sende resim koy bi.
tesekkurler efeniiimmm.
ya cevap yaz bas oradan eklenti ekle bas seker.resimde super yakiyo heeeeeee:)ya resim eklemeyide unutmuşum ayfer nasıl ekledin onu kız öyle
tesekkurler bitanem yaa.çok tatlısın
hemen koyayim bi tane daha anacim uzulmee.cok saollun teyzeleri ama burda kiz yokki cevremizde olsa ne yazar kizlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyyy ben ayferin fotosunu kacirmisimmmmmm
slm kızlar maalesef kayınvalidem geliyomuş akşamaaöff öff acaba kaç yıl görmesem özlerimm..
saol ayferim. bileklerim,kollarım falan zayıf ya ordan yanıltıyorum sanırsam ben :)
kaynana adı çıkmış işte. hatamızLa sevabımızla varız napalım. ben sorun yaşamadım. açık oldum hep ve kendim oldum. belki senede bir iki görüyorum diyedir bilmiyorum. bişey yaşasam da açık açık konuşurum. eskiden susardım kimse üzülmesin diye. ama bunu yapmanın beni üzdüğünü anladım artık susmuyorum
bahar senede 2 kere görsem ayaklarını öperimm:)))))
bakayim bende sagol canim.masallah kizzzzzzzz
canim ben ozel optikciden aldim ama chicconunkilerde cok guzel.
Mesela kayınvalidem biraz rahatsız gibi , sürekli yakınıyor kendinden bende diyorum annemi çağırayım 1/2 hafta o baksın sen gity doktora yiğitleğe bok sürdürmücek ya yok onun için gelmesin , gelecekse gelsin diyor ama benim niyetim efenin yemesi iyice düzene girene kadar annemin gelmemesi işime geliyor , aslında biraz tatile dinlenmeye dokotra gitmeye ihtiyacı var ama inatçı bende sen bilirsin diyorum :)) kötüyüm ama çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?