2009 Eylül Anneleri

slm kızlar maalesef kayınvalidem geliyomuş akşamaa öff öff acaba kaç yıl görmesem özlerimm..

slm kızlar maalesef kayınvalidem geliyomuş akşamaa öff öff acaba kaç yıl görmesem özlerimm..

ben hiç özlemiyorum haftada bir göüyorum zaten konuşmuyor ben yokmuşum gibi yapıyor bende gerektiği kadar konuşuyorym yine ama kadının burnu havalrda cevap bile vermiyor

ya bende de kayınvalidem in geleceğini duyunca bir tedirginlik oluyor.Halbuki kadın çok iyi.bir şeyi kötü bile yapsam kızım eline sağlık cok güzel olmuş der.:).... normalde kayınvalidemi severim..arada çok bilmiş davranmasa daha çok sevicem...:):)

valla ben seni yavrun iki aylikken gordum masallah gayet guzeldin sekerimmm masallahh.
KIZLARRRRRRRR oglusum nasil bakalimmmm
kis masallah artis yaff.gozlugu kullanabiliyonus mu bi de ne marka bende aliyim gozleri rahatsiz oluyor yavrumun disarida.
ayfercim, çok datlusunuz canım..
ay tesekkur sekerr.defneyi goriim kis sende resim koy bi.
ayfer senın oğluşada demet senınkınede maşallah
tesekkurler efeniiimmm.

Ben özlemle yanıyorum oyüzden her akşma sabha idiyorum ayağına :)) şaka bir yana sabah çok komik oluyor yataktan fırladığı gibi açıyor kaopıyı saçlar papaz diyorum bugünleride görecektik benim karşımda süslü püslü duran kadın artık o kadar doğal ki bazen bööö geliyor bana ....

az önce çektim ben
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
masallah kizzzzzzzz

canim ben ozel optikciden aldim ama chicconunkilerde cok guzel.

Mesela kayınvalidem biraz rahatsız gibi , sürekli yakınıyor kendinden bende diyorum annemi çağırayım 1/2 hafta o baksın sen gity doktora yiğitleğe bok sürdürmücek ya yok onun için gelmesin , gelecekse gelsin diyor ama benim niyetim efenin yemesi iyice düzene girene kadar annemin gelmemesi işime geliyor , aslında biraz tatile dinlenmeye dokotra gitmeye ihtiyacı var ama inatçı bende sen bilirsin diyorum :)) kötüyüm ama çok kötü

saol ayferim. bileklerim,kollarım falan zayıf ya ordan yanıltıyorum sanırsam ben :)
kaynana adı çıkmış işte. hatamızLa sevabımızla varız napalım. ben sorun yaşamadım. açık oldum hep ve kendim oldum. belki senede bir iki görüyorum diyedir bilmiyorum. bişey yaşasam da açık açık konuşurum. eskiden susardım kimse üzülmesin diye. ama bunu yapmanın beni üzdüğünü anladım artık susmuyorum

ya resim eklemeyide unutmuşum ayfer nasıl ekledin onu kız öyle
ya cevap yaz bas oradan eklenti ekle bas seker.resimde super yakiyo heeeeeee:)
tesekkurler bitanem yaa.
cok saollun teyzeleri ama burda kiz yokki cevremizde olsa ne yazar kizlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyy ben ayferin fotosunu kacirmisimmmmmm
hemen koyayim bi tane daha anacim uzulmee.

kayinvalide mi amanin deermisim:)
bizimki iyidir sagolsun ya.sadece bazen bi seyi 5 defa anlatmasina ragmen bi daha anlatiyor dinliyorum mecburen ama o konusmasida iyi ya sus pus olsa daha kotu.

en guzelli baharimmmmmmmm

slm kızlar uzun süredir giremıyorum...bilgisayar bozuldu artı işe başladım...sizlerde ne var ne yok...

Merhaba kızlar.Benimki uyurken iki bakayım dedim. Gece uyumadı da sıpam. Üst iki diş patlayınca bir haftadır falan fena değildi.Yanlardakilerde patlamak üzere tekrarbaşa döndük((((
Ayfercim senin kayınvalide iyi valla neler neler hazırlamıştı bize öyle.Benimkide iyidir sadece bazı şeyleri ince düşünemez ve alıngandır biraz.

masallah kizzzzzzzz

canim ben ozel optikciden aldim ama chicconunkilerde cok guzel.
bakayim bende sagol canim.

kis cidden kotusun hee.bak uykudasn bicok seyden feragat ediyor hala car carsin kiiis.:)
bak bizimde oglumuz var ayyyeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…