bende yasmin kullanmistim.kilo aldirdi bana istah acti gibi.spiralde kullandimdi adeti uzatiyor ama en rahati.sadece takip cikartilirken beni korkutuyor ve cesaret edemiyorum hala.korkunc degil aslinda ama ne biliyom bende var hassaslik.smear bile zor aldirdimdi.muayene benim icin eziyet oluyor.doktorada tabi.su alet varya ayy o beni mahfediyor.aciyor doktor hani iyyyyyyyyyyyyyyykafamçokkarıştı
bende yasmin kullanmistim.kilo aldirdi bana istah acti gibi.spiralde kullandimdi adeti uzatiyor ama en rahati.sadece takip cikartilirken beni korkutuyor ve cesaret edemiyorum hala.korkunc degil aslinda ama ne biliyom bende var hassaslik.smear bile zor aldirdimdi.muayene benim icin eziyet oluyor.doktorada tabi.su alet varya ayy o beni mahfediyor.aciyor doktor hani iyyyyyyyyyyyyyyykafamçokkarıştı
gulnaz slm canım.ben de yasmın kullanıyordum ama basım ona basladıgımdan berı delı gıbı agrıo hatta bırakalı 3 gun olmasına ragmen hala gecmedı basım.ben de dr uma soyleyıp degstrmesını ıstıcem.hap sınır de yapıo ve ıstah acıo bu da yan etkısı bence.ama yenı bı hap cıkmıs yazz dıe bı de onu sorucam.sen de sor ıstersen.spral pek guvenlı deel bana gore
ayfercim haklısında benim oğlanın kusma problemi muhallebi kıvamından kaynaklı ben o yüzden uğraşyorum iyi bişey değil bu blender olayı bağırsaklar falan çalışsın artık yavaş yavaş posa lazım birazda
ya ayfer yazarken bile yaşattırıyosun o hissi daha ne diiğiiim sana.:bbo::))))
gülnaz da devam yaneee.
haklisin canimcim bende dusunuyorum hep.kuru kayisiyi azicik sekerle hasla blenderdan gecir.puturlu kaliyor zaten.kahvaltisina yada uyumlu bir yemegine kat ama cok az yani yarim tatli kasigi.karin agritiyor yoksa.
findik ceviz badem cek guzelce toz oluyo ama puturlu yinede.kat 1 tatli kasigi gunde.
kivinin cekirdekleri cok ise yariyor.blenderdan cekince yokolmuyorlar.
evet kati kakasi ama kusturmaktansa simdilik boyle yapayim diyorum.demir ilacida katilastiriyor ya.zeytinyagi koyuyorum mesela yogurtuna cic ekmekle.ciciekmegide rondoda cekikp kutuya koydum iki-uc aptamil olcegi koyuyorum.
evet benımkı de tek dış.yanındakı patlıcak ııce beyaz ama patlamadı henuz.su yazz hapı arastırıorum suan
kızlar konu ile alakasız ama...:):):)...
benim göz altlarım kendi bildim bileli mor..yani genetik...
sizler göz altı kapatıcısı kullanıyormusunuz...benim gibi olan varmı..hangi kapatıcı çok iyi kapatıyor...
ya şu 3 aylık ıgneler hakkında ne dusunuyorsunuz
ay sorry yaaa haklisin vallaaa:))ya ayfer yazarken bile yaşattırıyosun o hissi daha ne diiğiiim sana.:bbo::))))
gülnaz da devam yaneee.
canım bu günlerde doktora gitmem lazım sırf o alet için tırsıyorum...ama spiral taktıranlarda kanama çok oluyormuş..bende normalde 7 gün olurum onu taktıram 10-15 gün olacaksam olmasın diyorum..Annem zamanında taktırdığında tam 1 ay olmuş..meğer kaymış ..ondanmış...hani birde kaydımı kaymadımı falan derken daha stres olurum gibime geliyor..hapın kilo aldırmama gibi bir etkisi olmasa sadece onu kullanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?