2009 Eylül Anneleri

ayfercim haklısında benim oğlanın kusma problemi muhallebi kıvamından kaynaklı ben o yüzden uğraşyorum iyi bişey değil bu blender olayı bağırsaklar falan çalışsın artık yavaş yavaş posa lazım birazda

havuz denize gelince biz kusadasina gidicez insallah ama deniz hep bulanik.sadece milli park var akvaryum gibi denizi ama soguk oluyor.sisme havuz iyi olur bence.havuz dersen guvenemem simdi.zaten seneye Allah izin verirse insallah tatil koyune gitmeyi dusunuyoruz.yurumesi yemesi duzenlemis olur bebisin o da bizde rahat ederiz diye.

öff şu makas gibi olan hani beni de kıl ediyo ama alıştım artık adet uzatmasıda kötü yahuuu off bi süre daha hapa devam ediyim bari

gulnaz slm canım.ben de yasmın kullanıyordum ama basım ona basladıgımdan berı delı gıbı agrıo hatta bırakalı 3 gun olmasına ragmen hala gecmedı basım.ben de dr uma soyleyıp degstrmesını ıstıcem.hap sınır de yapıo ve ıstah acıo bu da yan etkısı bence.ama yenı bı hap cıkmıs yazz dıe bı de onu sorucam.sen de sor ıstersen.spral pek guvenlı deel bana gore

canım bu günlerde doktora gitmem lazım sırf o alet için tırsıyorum...ama spiral taktıranlarda kanama çok oluyormuş..bende normalde 7 gün olurum onu taktıram 10-15 gün olacaksam olmasın diyorum..Annem zamanında taktırdığında tam 1 ay olmuş..meğer kaymış ..ondanmış...hani birde kaydımı kaymadımı falan derken daha stres olurum gibime geliyor..hapın kilo aldırmama gibi bir etkisi olmasa sadece onu kullanırım...

zaten baş ağrısı ilaçla geçmiyosa bırakın yazıyo başka birine başla doktoruna sorup piyasada bissürü ilaç var aman beeee bitmiyo anam bitmiyo gebeyken ne rahattı yasmin bana kilo yapmadı aksine verdim ama dikkat ediyorum baya yediğime içtiğime ondan olsa gerek

bu arada eymendemi tek diş yahu şu yanındakide gelse

haklisin canimcim bende dusunuyorum hep.kuru kayisiyi azicik sekerle hasla blenderdan gecir.puturlu kaliyor zaten.kahvaltisina yada uyumlu bir yemegine kat ama cok az yani yarim tatli kasigi.karin agritiyor yoksa.
findik ceviz badem cek guzelce toz oluyo ama puturlu yinede.kat 1 tatli kasigi gunde.
kivinin cekirdekleri cok ise yariyor.blenderdan cekince yokolmuyorlar.
evet kati kakasi ama kusturmaktansa simdilik boyle yapayim diyorum.demir ilacida katilastiriyor ya.zeytinyagi koyuyorum mesela yogurtuna cic ekmekle.ciciekmegide rondoda cekikp kutuya koydum iki-uc aptamil olcegi koyuyorum.

evet benımkı de tek dış.yanındakı patlıcak ııce beyaz ama patlamadı henuz.su yazz hapı arastırıorum suan

ceviz katıyorum kahvaltısına kivi veriyorum çekirdekler çıkıyo siyah siyah sempatiksalakcinni totodan şimdi sebzeleri rendenin ince yeriyle rendeledim öyle vericem bide tel şehriye çorbası verdim tavuk suyuna bayıldı şehriyeleri hüp hüp yutuyo sıpa annem biz 3-4 aylıkken verirmiş tel şehriye biz çok pimpirikmişiz

kızlar konu ile alakasız ama...:):):)...

benim göz altlarım kendi bildim bileli mor..yani genetik...

sizler göz altı kapatıcısı kullanıyormusunuz...benim gibi olan varmı..hangi kapatıcı çok iyi kapatıyor...

kullanmıyorum ama bi arkadaşım galiba mac kullanıyodu memnundu

ya ayfer yazarken bile yaşattırıyosun o hissi daha ne diiğiiim sana.:bbo::))))
gülnaz da devam yaneee.
ay sorry yaaa haklisin vallaaa:))

ya 8 gun oluyordum spiralde.normalde 5 gun olurdum maksimum.kayma olayi yasamadim sukur.iyi bir doktora sakince taktirmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…