2009 Eylül Anneleri

tşkler tekrar .. insanın kendi yavrusu söz konusu olunca başka oluyo herşey Allahım bunada şükür diyorum başka hastlaıklardan korusun yavrularımızı..

özlem çok zor aynı evde kalmak ama gerçekten söylemelisin şakayla karışık ima et gülerek anlamazsa direk söyle ama sakin olarak...

bi ara benim kvalidem de her hfta gelirdi kalmaya artık inan öyle bi hale geldimki direk söyledim eşimle tartıştık ama eskisi gibi gelmiyor şükür

seker hamuru tarıfını bılıorum zaten ama gereklı malzemelerı burda bulamadım.jelatındır glıkozdur glıserındır burda ne gezer.esıme ısmarladım.onlarla bı kac sey daha katıp yogurucam hamurunu sonra acıcam merdaneyle.pısrdıgım ve hazırladıgım pastanın uzerıne kapatıcam.sonra kalan hamura gıda boyasını katıp ıstedıgım reklerdekı hamurla uzerıne ıstedıgım sekıllı seylerı koyucam.oyle..

canım çok güzel pasta yaparsan mutlaka tarif istiyorum bnde kızıma yapıcamki marifetlisin mutlaka en güzelini yaparsınolumunekankayizsmile...

pötibör çok güzelmişş gerçekten ...

özlem anlıyorlarda işlerine gelmiyor neler var anlatcak da işşte bitmez yaz yaz valla

kızlarrrr nabersiniz ben geldüüüm :))),
bugun malum bizd temizlik bende arada bi size bakayımdedim napıyosunuz diye....
ama fazla kalamıcam kadının ayağına dolanmayim diye arkadaşa gidicem accük....
ee sizde neler var bakalımm eloşum pastan süpermiş yaparsın sen hatunların en becerüklüsüüü...
bide kızlar anlamadığım bişi var ya bu mesajları yazı yazıp silmek noluyoki yaa..????
yani ya bukadar özel bişiyi yazma yada silme ben anlamadımki kim kimin takibinde.. bunu yazan bikaç kişi var hakkaten komik buluyorum bu durumu......

pötibör çok güzelmişş gerçekten ...

özlem anlıyorlarda işlerine gelmiyor neler var anlatcak da işşte bitmez yaz yaz valla

HaklısınDDyazsam destan olur boşverelim...
Allah bebeklerimeze de bizlerede dünyada ki tüm bebeklerede sağlık sıhhat uzun hayırlı bir ömür huzur ve akıl versin kötü insanların şerrinden kem gözden korusun İnşallah AMİNNNN...kızım dünyam ya Allah bebeklerimizi bağışlasın bizlere...

laf bana geldi anladım canım kayınvalidem takıbimde içimi sizlerle paylaştım sonra o okumasın diye sildimkomikmi bence deil zorunluuuu

canım sımdı soyle oluyor.ben bı an gaflete dusup kayınvalıdem hakkında bı cumle yazdım sonra nıe sımdı ben bu muhabbetı acıp canımı sıkcam kı deyıp sıldım cumlemı benmkı bundan ıbaret
arz ederım:)..

kızlar bu arada postanın ilk sayfasında mervenin bahsettiği kaza var... çok üzgünüm şuan inanın yüzlerini görünce dahada bi kötü oldum... Rabbim iyi yazılar yazsın........ çok üzücü çok mekanı cennet olsun nurlarda yatsın o kızcağız çokta güzelmiş ya.... (((

DD
bu arada sular kesik Allahtan kızımın çamaşırları yıkanmıştı sabah... bizimkiler duruyor ...susuzluk zorrrr...
neyse ben kaçıyım artık kızlar kendinize iyi bakınki bebekleriniz çok daha iyi olsun...a.s.

laf bana geldi anladım canım kayınvalidem takıbimde içimi sizlerle paylaştım sonra o okumasın diye sildimkomikmi bence deil zorunluuuu

ya manyak bu insanlar yaa neden takip eder ki.. sende başka bir nick al özelden söle bize kim olduğunu mal gibi kalsın oda.. ne cins insanlar var yaa..... mazeretin varsa ayrı ama durduk yere mesajlarını silenlere kıl oluyorum şekerim :)))

annadım bacım annadım ge öpecem çok özledim ge :))))))) olumunekankayizsmile

ya poyraz bayağı peynirli çubuk kraker yiyo çok hoş eline verdim eme eme ıslatıyo ve resmen bitiriyo çok şaşırdım diş de yok gerçekten büyümüşler :)

oy masalahh subhanallah.yarasın kuzuya evet ya buyuduklerını gormek bazen cok duygulandırıyor ınsanı..sukurler olsun

tekrar selam kızlar...
gamzecim ben de tekrar bugün baktım haberlere ağlayıp duruyorum...
kızı tanımıyoruz ama çok canımız acıdı...
fatih yani damat uyutuluyor sürekli, "melek yüzlü sevgilim benim, nereye gittin" diye ağlayıp duruyormuş...
resmlerini görünce fena oldum ben de... öyle tatlı ki ikisi de...
bugün cenazesi kalktı sinemin... neyse ben çıkıyorum yine çok kötü oluyorum....
uzun zamandır ölen birine ağlamamıştım...

slm herkese geçmişe baktım biraz bitiremedim çok konuşmuşunuz bugun performansınız yerindeymiş

mervecim çok üzüldüm gerçekten dayanılcak gibi değil insanın tüyleri diken diken oluyo allahım sabır versin ailesine sevdiklerine

yeni gelen arkdaşlar hoşgelmişler

merhaba kızlar,
sabahtan beri evin içinde onu bunu yapmaktan bir rahat oturamadım.
geçmişe de bakamadım.
çok kalamıycam, bakıp çıkayım dedim..
kızım uyuyorken biraz da kendimi temizliyim :))

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

mervecim, çok başınız sagolsun. allah sabır versin ailesine.
çook zor bir durum, hele ki ölümün bu şekli daha da acı veriyor.
mekanı cennet olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…